Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,részemről csak annyit tudok,hogy talán apa és fia dolgoznak együtt.Próbáltam már utána járni,de nem sok sikerrel!Gondoltam hátha itt valaki többet tud.Szilárdnál voltam most legutóbb,de azt hiszem kicsit elszaladt vele a ló!
Te mit tudsz a vardombi szerelorol ? Egy idosebb embert ismerek de ra vasgolyot sem biznek Egy fiatal srac szerel meg talan, evfolyamtarsam volt mamiban de nem tudom hogy vardombon vagy egyaltalan szerel e a srac
Helló
Bocs az off-ért, de szeretném a segítségeteket kérni egy kérdőívvel kapcsolatban, a kitöltése 2 percet vesz igénybe és rengeteget segítetek vele.

https://docs.google.com/forms/...

előre is köszi
Dave
Várdombon is szerel valaki.Róla nem tudni semmit?
Sziasztok.Keresek egy olyan önzetlen motorost aki mindenféle anyagi szolgáltatás nélkül eljönne jövő szombaton kerékpárversenyre felvezetni.
Szóra sem érdemes! ... de azért legközelebb elfogadok valami olcsóságot Visszamentél Pestre?
Tartozom Önnek egy vacsorával, mister!
Dehogy bontanám, de a csörgőkígyó kifejezés már gyenge hozzá :D Kompresszió 7 körül van... Megérett már a felújításra.
Amig nem zorog addig nehogy megbontsd :D
Valaki tud ajánlani szekszárd környéki szerelőt? Szilárd biztos dugig van és most nem szeretnék hónapokat várni. Első sorban állapotfelmérésről lenne szó( kopás a hengerben, főtengely állapota, csapágyak stb...). Egy 125-ös DT-ről lenne szó.
Kussolsz
stricibicikli :D
jaja, vóóót vizibicikli minden
Most nagyon jó volt a víz! Belementél legalább?
ott voltunk, láttam is hogy a két biciklivel a járdán parkoltatok sőőőt fürödtem s utánad a tóba, büdös is volt a víz
Végülis egy 50 km-t mehetek azért hnap is , na!
Na, ma is volt egy 100-as.. annyit motorozok, hogy már lassan én sem vagyok 100-as!
papírkutya... ha jó idő lesz akkor legalább a városban kell menni egy kört... az ég áldjon meg hát ki fogja feldobni a városban sétáló csajok életét egy kis motorról integetéssel ha nem jössz?
most akkor ennek örömére állj fejen kész az enyém is, de már megint szét is kellett szedjem, gondoltam ránézek a kormánycsapágyra mert gyanús volt. Kár volt Olasz köcsög kicsit túlhúzta
Ma sokat mentem.. legyen inkabb pentek!:-D
ok, benne vagyok, szerdán csak olyan 7-8 körültől érek rá, csütörtök 6-tól
Most értem haza a melóból... Nem is tudom, mi lesz hétvégén, mert vasárnap vendégségbe megyünk, szombaton pedig elvileg dolgozom megint... Valami esti szekszárdi vagánykodásban bennelennék... Szerda-csütörtök felé!
szep ido van, le kene menni Bajara... :D
hát mert egyik gyökerebb mint a másik