Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak kiteszem, hátha valakit érdekel :-)
Sziasztok eladó lett az motoros emelöm 8000ft
Jó az oszlopos is,ha van valakinek.
miért nem jó a hagyományos órás vagy oszlopos szinkron teszter? Amúgy szerintem nincs senkinek olyan gépe ami mutatja a lefutási diagramot
Szekszárdon tudtok olyan szerelőt aki számítógépes injektor szinkronizálást vállal?
Rendben, köszi :D
Én tudok eggyett Majd késöbb küldöm a számát.
Hali!
Tolna megyében (szekszárd, paks,bonyhád környékén) keresek simson szerelőt, aki normálisan dolgozik. Aki ismer ilyet az ne tartsa magában!
Köszi!
Szia Dio!
Igen, én is úgy látom, hogy elég ritkán van itt mozgás, de gondolom a legtöbben a meló miatt nem nagyon tudnak motorozni, ahogy én sem
Majd talán jövő hétvége felé lesz egy kis mozgolódás itt, mert ugye 25.-én lesz Pécsen a szezon nyitó, amire lehet hogy többen is mennek. Sőt, biztosan tudom, mert Tolnáról indulnak páran. Mondjuk engem konkrétan nem nagyon érdekel a szezon nyitó, mert nem szeretem a zsúfoltságot, a 20-30 km/h sebességű felvonulást meg pláne nem. Ha itthon leszek(amit még nem tudok), lehet hogy elmegyünk Pécs felé motorozni. Sajnos az is egyre többször fordul elő, hogy az utolsó utáni pillanatban dől el, hogy megyünk motorozni, és akkor már késő, hogy itt össze lehessen "gyűjteni" egy kis csapatot, és az időjárás is elég kiszámíthatatlan. Tegnap úgy terveztem, hogy ma motorral megyek Bajára, de ez a hülye szél elvette a kedvem a motorozástól, ráadásul tegnap 24 fok volt, ma 14, holnap megint 24 Na de remélem ez majd jobbra fordul, és össze tudunk majd hozni valami nagyobb gurulást!
Facebookol mindenki
Ez a topik rendesen behalt!
Na ezután már csak 60-al megy a 690 ha együtt motoroztok.


De hisz hatökör, nem. Biztosan nem lesz egyedul
Nem kellek én már oda hisz mindig veled van a kankó meg a tripper a 2 legjobb barátod.
Elkísérsz?
Ja egyedül ne menj mert nem találsz haza!
Nincs itt senki. Nem lesz semmi. Nem érdemes. Ezeket tudom mondani, szerintem egy jó öreg 2 napos Mátrázással jobban jársz, gondolom itt Pest körül már van egy motoros baráti köröd. Mátrázásra pedig jómagammal együtt 2 embert tudok fixen!
Sziasztok!

Terveztek vmi gurulást idén szezonnyitó jelleggel?

Nekem nem lesz időm szervezésre ebben az évben, de szívesen lemennék Szekire 1 gurulásra.........
Sztem Ápr. elején már nagyon jó idő lesz....
VII. Gerjeni Duna-Rock Találkozó
Így útólag már ismerem, voltam nála :D. Nagyon jófej az öreg. Már vagy 30 éve a szakmában dolgozik (de szerintem bőven több is). Vállal főtengely felújítást, fúrást, hónolást. Mindezt motoron és autón is!
Tervben van a DT eladása, csak kellene neki egy fúrás... Csak úgynézki ez a henger már nem fúrható többet. .
Ez itt a helyzet
Én nem ismerem, de jólenne mostmár ha eladnád a DT-t és vennél egy 4T-t !
Sziasztok!
Valak ismeri innen a tolnai Szűcs Istvánt?(ha jól emlékszek István..) Hengereket fúr, és állítólag igényes munkát végez. Valaki vitt hozzá valamit? Tapasztalatok?
de még mindig
Pangásvan!