Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb ha kinezed a guglibol hogy hol vannak kempingek es odamesz, percrol percre valtozik hogy melyikben mennyi hely van. En nem foglalnek elore.
És egyben ellenségem is. Ha csak barátom lenne nem itt kérdezném.
google a barátod
Sziasztok!
Valaki nem tudna valami kempinget ajánlani a Horvát tengerparton? Mondjuk Senj város közelében? Ha lehet privátban írj mert ritkán mászok fel ide a fórumra.
Valaki látogatja még ezt a topicot ?
Lenne kedve valakinek tavasszal gurulni egyet, megbeszélhetnénk.. 125ccm-es sárkányom van .
meghagyom másnak!
Pedig van ám élet a Rotax blokkon túl is...
Egyébként szégyen amit csináltok de hát mit várunk kissebbségi komplexusos ktm tulajoktól ?
Egyböl aktivabb lett a fórum srácok nem veszed meg a gumit
hahha ha utánam dobnák akkor se kellene 1 japán csodatechnika se :P
Igen igen... Osszekevertem a szerzoket. Az alap uzenetemet flevibek szantam... Nem figyeltem a nicket vegig. Lattam h F. ... Onnan mar ugyvoltam vele h o hirdeti! Szoval bocsi Gyuri ez picit tenyleg felrement de orulok hogy jol vetted a poent!:)
... Viszont... Ami ennel is fontosabb.... Lehet hogy tenyleg erdekel a gumi... En elhataroztam h veszek egy japan MOTORT... Nem viccelek! Egy drzre gondoltam! En azt hallottam egy 25 eves drzrol hogy az 25eve motor! Raadasul altalaban dakart nyernek vele! Meg ha nem,akkor is! Hammerhummer:esetleg tudnal valami tapasztalattal szolgalni a drzrol? .. De kajakra kerdezem .. Nehany fix infora lenne szuksegem.. Leginkabb az erdekel hogy ja egy gsxf vazas drz 400at 4bol visszarakok kettobe akkor mekkora nyomatekkal tol? Az srm baj ha megkozelito erteket mondasz hiszen laikuskebt szamomra nagyot mondana az is. A nyomatekkorbeje milyen a japan motoroknak? Persze csak azokrol beszeljunk amik mar 25eve motorok legalabb! Esetleg a gsvazas smet ajanlanad fixen? Vagy vegyek inkabb egy ignist? Hat teljesen elbizonytalanitottal! Annyi a fixum h en eladom a ktmet a gecibe! ... Autan ha majd alkatreszbe elado lesz a gsxf vasaron felvasarlom nagyon szivesen!
Ja, vagy 25 éve mindig két motorvásárlás között állok.

Pl ha most megvennéd tőlem az ország (de lehet hogy a világ) legjobb GSXF-ét, megint motort kéne vennem. Szerintem ne hagyd ki, óriási üzlet, rendkívül megkímélt, végig egy nyugdíjas pap járt vele csak utolsó kenetet feladni csak jó időben és alapjáraton.
Foleg a bocira tevedes tortent de a Gyuri jol vette a poent
Olyan játékosak vagytok srácok
mi számít motornak? mert ha a suzuki akkor gondolom te is motorvásárlás előtt állsz
Neked aztán van ám szöveged neked 6000-ért megkapod ,kaptam a motorhoz a gumit nem én jártam vele
Kajakra ne vidd el, ez motorra való.
Te most mi ez a gyoker alkudozos szoveged?
Szia! Érdekelne a gumi! Látom már kockásra koptattad, úgy tűnhet nekem, hogy nem nagyon szeretsz kanyarogni, inkább csak városban menni! De nem is baj! A majré sértetlen rajta, ez a lényeg, nekem ez az ami számít! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyit engedsz a feléből? tekintve, hogy nagyon kockás.... nekem elég sok munkámba lenne visszaformálni! Mecsekbe fix 2 nap! De akkor nincs ám MAJRÉ! Nemviccelek..Gondold át! ha 4be odaadod, 3ba elhozom! KAJAKRA!
Szekszárdon vagy a környéken nem ismer valaki egy megbízható szerelőt?
Helló! Ha esetleg lenne kedve valakinek 3-4 napos Erdélyi motorozáshoz az szóljon ,szállást olcsó panzióba tervezem.
PIRELLI DRAGON 160/60 ZR 17 gumi eladó,2009-es,javítás mentes,12 000ft-ért,ha valakit érdekel
Sziasztok!

Jön valaki innen Sirokra? Mi Júli 24.-én (pénteken) reggel/hajnalban indulunk Paks-Dunakömlődről.