Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Nemtoom ki ismeri "sanczy"-t de ha más is tudna segíteni megköszönném.
Szóval, vágyódásom van 2 motor iránt is de nem tudom eldönteni melyik lenne a jó választás. Derbi gp1 vs Peugeot jetforce. Ha valakinek van tapasztalata véleménye és megodztaná velem megköszönném.
Jó tipp, de arra most se idő, se pénz, sőt, olyan suliról se tudok, ahol csopival oktatnak... Mert másról nem igazán ér le a lábam... De azért tervben van, hogy ha a 250-el már profi leszek, akkor gyúrok kicsit és veszek egy Shadow-t, és azzal megcsinálom a korlátlant is.

Szóval a mostani toplistámhoz szeretnék tippeket. Vagy legalább a második kérdésemhez, hogy a 4 japán közül melyik?
Le kell tenni az "A"-t, hoki fostalicskát ne vegyél.
Azt biztos meg tudnám állni, hogy ne száguldzzak, autót már 5 éve vezetek, 2000 köbcenti elsőre, és eddig se baleset, se bünti, pedig már több mint 130e km van azóta a seggemben. (Max pár szívinfarktusos és hirtelen megőszült szembejövő...)
Viszont sajnos korlátozott jogsim van csak, így a 25kW mindenképp behatárol.
ehh most nézem.....
az a elmerokkant motoros srác már teljesen megfertőzi az agyam a 250esekkel
gyakorlati tapasztalatom sr 250 van csak, az egy molyfing
Ebből melyik sportgép?...
600as alatt ne vegyél sportgépet
lehet ám avval negyedgázzal is menni, de legalább van pár ló tartalékba ami elég jó dolog
ezek a 250 gépek gyerekeknek, meg nyugdíjasoknak valók
"Első motor lenne, nem akarok, és nem is szeretek száguldozni, azt már kinőttem."
Kicsit gondolkodtam, mielőtt írok, de ha meg tudod állni, hogy csak ésszel mész, akkor 400-asba, esetlegesen 600-asba gondolkodj.
A 250 nem sokáig tart, mert azt írtad, hogy dinamikusan jársz.
Ez csak az én véleményem.
Azt veszel, amit akarsz.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, választáshoz.
1, Kawasaki Eliminator 250
2, Honda Rebel 250
3, Suzuki Intruder/Maruder 250
4, Yamaha Virago 250
5, (a kakukktojás) Honda Spada

Első motor lenne, nem akarok, és nem is szeretek száguldozni, azt már kinőttem. Viszont a sebességhatárok betartásával dinamikusan megyek.

Van vitaindító kérdésem is. A 4 japán közül melyik a jobb alkatrész ár, megbízhatóság szerint?

És végül: külföldről szeretném behozatni, egyrészt mert regadóval mindennel együtt olcsóbban jövök ki, meg bízom benne, hogy a németek jobban vigyáznak a gépeikre. A behozatal menetét már ismerem, mégis, minden oldalon azt írják, hogy kerüljük az importálást. Mi lehet a bukta benne?
Eladó! 2005-ös évjárat, 30000km. Tel:30-4413-661 Keszthely 725000ft.
Hellosztok.Lenne pár kérdésem szerintetek melyik motort válasszam?
Yamaha DT 125 vagy Honda CRM 125 és letudnátok írni hogy melyik a jobb és persze h miben jobb. a válaszokat előre is köszönöm.
Hi!
Fostalicska az összes!Simán jobban jársz egy minarelli blokkos olasz vagy japán(yamaha) használt géppel,akár 10-15000km-essel is.Van hozzá alkatrész dögivel,és választhatsz különböző árfekvésű-minőségű cuccok között.Az alkatrészek árai is ehhez a legjobbak-
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Bocs rossz linket húztam be
Üdv.

Ha valaki megbízható 50es motort keres !

Eladó Suzuki Rmx 50es (kék ami ritka ) motorom .Remek kis 50es motor kategória váltás miatt eladó .Új lánc + fogas kerekek+új spirál.Teljesen leszervizelve !
Csere érdekel főképp drz 400 e/sm + megalkuszunk :) De minden rendszámos enduro /sm motor érdekel. Hívj nyugodtan és megbeszéljük. :)
06309482514

http://www.kepesmotor.hu/kezel...
Köszi!
Ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm v ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm ktm
Köszönöm!
A pénzt nehéz megszerezni.De a motor vásárlás nálam a nagy probléma.A motor fent tartásában már segítenének valamilyen szinten a szülök.(itt gondolok az alkatrészre, nem pedig a benzinre.)
De köszönöm még egyszer!
Szerintem itt attól függ mennyi a kuporgatott pénzed, ha mondjuk van 200e ft-od (csak egy példát mondok) akkor ne vegyél 200e ft-ért motort, gondolom tanuló vagy így pedig nehéz, akkor inkább vegyél picit olcsóbban, gondolj arra hogy fent is kell tartani a motort, ez kicsit a suzuki oldalára billenti a mérleget, ettől függetlenül ebbe a kategóriába úgy tudom legjobb a ktm...
Hát motowell haveromnak van, bár az magnet rs, de a holdon sincs hozzá alkatrész.
Sziasztok!olyanba kérném a segitségeteket hogy robogót akarok venni két tipus között vacilálok.az első a motowell magnet city 50 a második a tauris szamba 50 mik a tapasztalaitok ezekröl?minden tapasztalatot és vélemény nagyon szépen köszönöm!
600-as a hornetje!
a barátomnak 99-es hornetje van éves kötelezője a köbénél 11000ft. és tavaly otta van jogositvány meg motorja is.
sziasztok mi a véleményetek a kawasaki z 750-es motorrol 2004-es