Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Most jutottam el oda hogy akkor veszek egy 25-ös motort. Valamilyen supermotot szeretnék venni vagy valamilyen krosszt, de mindenképp legyen rajta világítás hogy közúton is tudjam használni. Ti milyen motort ajánlanátok ami viszonylag reális áron van?
Sziasztok! Arra volnék kíváncsi hogy mi a tapasztalatotok a Husaberg FC 501 -ről ? Menyire megbízhatóság ,fogysztás , stb... ?
Sziasztok srácok!
Kérdezni szeretnék tőletek pár dolgot, remélem kapok értelmes választ is!
Motort szeretnék venni.Leginkább Endurót / Endurókrosszt nézegettem.Sajnos nem úgy állok anyagilag, hogy akármilyen motort megvehessek magamnak.
Az volna a kérdésem, hogy milyen endurókrosszt vagy esetleg endurót tudnátok ajánlani?
KMT és GasGas amit néztem.Azért néztem ezeket, mert ezeknek az erejük is ott van.Ezen kívül valami más gép volna?
Köszönöm szépre előre is!
Hali! nekem egy honda cr 250-es van most lett teljesen felujítva! az a probléma vele h mikor megyek olyat csinál h elgyengül aztán kis idő után megint jó mi lehet a baj?
Hello. Arra volnék kíváncsi , hogy mi a véleményetek,tapasztalatototok az rm 125 ről ? Mennyire megbízható, strapabíró, alkatrészellátás, fogyasztás stb... ? Most motor vásárlás előtt állok és árba és helyileg egy 92-es rm volna a legjobb. Ennek az évjáratnak van-evalami gyengéje ?
Hello!

Szeretnék egy jobb 50 vagy 125 köbcentis gépet nézni a következő igények szerint :
Legyen rajta :
- Üres visszajelző
- Fordulatszám és sebeségmérő
Valamint tudjon stabil 80at menni.
Az se baj ha nem túl drága .
Mit tudtok ajánlani?
Köszönöm előre is!
Normális szerelőhöz kéne elvinni, és nem lenne üzemanyag problémád.
Amúgy a karbis előnye, h jobban reagál a gázadásra, alacsony fordulaton keveset fogyaszt.
Injektorosnál alapból többet eszik, de egy bizonyos mennyiség fölé nem tudod vinni(még a karbisnál határ a csillagos ég), nincs vele probléma.
Sziasztok.
Véleményt szeretnék kérni az injektoros motorokról, pontosabban az SV-ről és a GSF Banditról.
Illetve konkrétan az injektorról.
Jelenleg karburátoros motorom van, és már kb. több mint 1 éve üzemanyag-ellátás problémáim vannak, ebből kifolyólag már nem nagyon szeretnék még egyszer karbis motor venni. Mennyire megbízható a 2004-2005-ös GSF 650-es karbija?
Vagy már inkább érdemesebb használtan is injektoros motort venni?
Sziasztok,

Honda Lead nhx 110 és Honda Lead scv 100 között lényeges különbség van teljesítményre, motorikusan és szerkezetileg is. Kérdésem, hogy az injektoros(nhx 110) mennyire megbízható hosszú távon(10-20000 km)? Tudom hogy olcsóbb a karburátoros szerelése és egyszerűbb is, de normál használat mellett mennyire megbízhatóak ezek az injektoros robogók? Köszönöm a válaszokat!

Üdv: Gábor
Mindkettő tökéletesen megfelel az elvárásoknak.Az SV így idomosan inkább a sportos beállítottságú egyéneknek kedvez.Első 3-4e Km-en fájni fog mindened az üléspozíció miatt.
Sziasztok.
E közül a két motor közül melyikkel járnék jobban?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650s-5005304

vagy
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf650s-4937703


Elsősorban olyan motort keresek, amivel lehet kényelmesen kirándulgatni is, de nem ijed meg egy kis tempósabb haladástól, tehető rá hátsó és oldaldoboz szett, a hátsó ülés nem olyan hogy az utas már 100 km után le akar szállni róla.
Előre is köszönöm a válaszokat.
sziasztok van egy ktmexc125-öm és a benzin keverésiarányát szeretném megkérdezni előre is kösz.
Üdv!
A véleményetekre lenne szükségem eladtam a motorom és venni akarok másikat csak nem tudom melyik lenne jobb választás..........?
Suzuki gsxr 1000 2005 től 2007 ig vagy
R1 2005 től 2007 ig
érdekelne, hogy a két motor szériái közül melyik évjárat a jó és melyik megbízhatóbb?
Ismerősömnek van egy ilyen gépe, csak 2000-es évjáratú. Elég megbízható, csak szervizeket nagyon érdemes betratani főleg dugó/gyűrű cserék, és jó olajjal kell használni. Neki még a hagyományos biztosíték tábla van benne, szerintem ezt érdemesebb lecserélni késes biztosíték táblára, mivel köknnyebben hozzájuthatsz manapság. Gumikon nem szabad spórolni, nyugodtan rádobhatod a leg ragadósabb darabokat is, úgysincs annyi ereje, hogy gyorsan letekerje magáról. Ha meg már amúgy is nagy a kanyarsebességed, ez úgyse fog érdekelni. Karburátorát megvételkor nagyon érdemes átézni/nézetni, kopott/mocskos karbi nagyon aggasztó tud lenni ha lerohadsz miatta.
125/50-es gépekkel speciel nekem annyi bajom van, hogy egyrészt nemsokára valószínűleg be fogják vezetni az Ő rendszámozásukat is és így meglehetősen nagy bajban lesznek a papír nélküliek. Ennek a darabnak állítólag megvannak a papírjai az 50-esként való forgalomba helyezéshez, de Istenem! Segédmotorkerékpárral ma 40km/óra a maximálisan megengedett sebesség. Melyik rendőr fogja elhinni, hogy ez tényleg 50-es? Pontosan! Amelyik nem akar megszivatni.
Úyhogy csak óvatosan! Ja és ami még fontosabb! Tedd le a jogsit, és öltözz is fel hozzá rendesen!
Hello!

Erről a motorról mit lehet tudni?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125_50-4968993

(nem pont erről, hanem a típusról)
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! 1,5 éve egy Honda NX 650 Dominatort hajtok. Imádom a motort,mert egyszerűen tökéletes! De szeretnék egy 2 hengeres motort. És ami nagyobb testű,mert nekem nagyon bejönnek... Szeretném lecserélni Yamaha XTZ 750 Super Tenere-re vagy Honda XRV Africa Twin re... Ti mit javasolnátok? melyiket érdemesebb megvenni? Válaszokat előre is köszönöm Üdv: Dani
Mennem kell. Lejár a munkaidőm és kezdődik a következő . Köszönöm. Sziasztok!
Nekem egy yamaha pw 80 is elég volt.. még a múlt évezredben
Egy ilyennen fostam be egyszer majdnem
köszi
Vagy egy önindítós xt 600 a 2000 körülről?
Tudom, hogy nem kezdőbarát ezért mondta ismerős, hogy még a tapasztaltaknak is.... de én akarom Rákom volt és azóta kalitkában élek és motorozni akarok de mivel mindenki ellene van így nem tehetem meg, hogy minden kategórián gyakoroljak...
Találtam egy ilyet, nem tűnik rossznak, és olcsó is. Nem sm, de majdnem
Akkor drz 400 sm kezdésnek?
Azzal pedig nagy eséllyel lesz perec. Akkor marad az 50-es 80-as kategória. Szerintem