Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az most mit takar hogy nem bír annyit?Mondjuk 60 üzemóra helyett bir 50 et?
Nagyon jól magyarázol,köszönöm :)
hali nekem yz 426f em van 2002es,nagyon szeretem, sokat bújtam a nettet mielőtt megvetem,könnyen indul a híresztelések ellenére,rá kel érezni a berúgására,hidegen melegen,bár én nem ütöm vágom csak endurozgatok vele,hálás kis gép a váltója is jó,rendszeresen használom oda figyelek rá!
Nyugodtan meg veheted az yz125-ös motort is, és azzal sem jársz rosszabbul, sőt én csak jót mondhatok róla. A KTM ugyan nem rossz motor de nem bír ki annyit. A CR-125 felső fordulaton él igazán,és a kezdő nehezen tudja kezelni, alapon nem megy. A velünk együtt motorozó fiúnak előszörCR-125 volt, és nem tudott rendesen menni vele, el is adta, és utána KTM125 lett. Egész más, jóval jobb lett, mint a hondával, de a KTM nem bírt ki annyit mint az yz ugyan úgy hajtva, pedig a KTM fiatalabb volt. Ha pár sorral lejjebb megnézed egy yz125 12 éves múltját, biztosan nem fogsz idegenkedni a yamahátol.
Sziasztok!
Szeretnék valami infót a KTM SX 125-ös motorokról.
Sok jót nem hallottam róla pedig ez a motor van a választási listám első helyén,ezután jön a Honda Cr.
Kb 400 ezret szánok motorra.
4 T nem akarok mert iszonyat mi pénzt kell rákölteni ha bedöglik.
Sziasztok
Szeretnék Yamaha WR-t venni...de megoszlanak a vélemények... én 426 és a 450 közötti különbségekről szeretnék kérdezni. Melyiknek mi az előnye és mi a hátránya...kb 2002-2005 ig gondolkozom ugyebár a pénztárca korlátoz:) nos aki tud valamit mondani tapasztalat pletyka stb. várom a tanácsokat üdv: Levó
Tudtok mondani 125-ös sportmotorokat? CBR, NSR fajta érdekelne. 350 ezerig.!
Igen, az az R1 valóban nem egy kis méretű jószág, mentem olyannal is. A 2007-es RR-en annál azért kisebb a hely,de én jól el vagyok rajta. A korábbi modellt (2003-2006) csak álló helyzetben próbáltam, de az tényleg nem volt egy nagy motor. A 2007 óta gyártott forma sem nagy úgy összméretre, de valahogy mégis több hely van rajta ülni és jobban el lehet férni rajta. Ha bemész egy kereskedésre biztosan lesz egy amire felülhetnél. 2007 óta ugyan az a motor, nagy változás nem történt (2009-re ABS és idénre egészen picit más idom+big piston villa).
Az RR 2005-ös volt. Én is vékonyabb vagyok, de nekem tényleg nagyon fura volt rajta ülni. Azt hittem ezek egyre csak kisebbek lesznek az évek múlásával, meglep hogy a 2007-esen több hely van. Eddig egy 2000-es CBR 600 F4-em volt. Szerettem, viszonylag hely is volt rajta de újabbat akarok ezért eladtam. A legkényelmesebb eddig a 2004-es R1 volt amihez volt szerencsém, de ezreshez még nem nőttem fel tudásban, na meg árban sem ugyan az mint a hasonló évjáratú R6-osok. :/
hali!

nekem 2007-es 600RR-em van és a 195 centimmel jól elvagyok rajta:) pályán és közúton egyaránt. igaz vékony testalkatú vagyok lehet,h ez is számít. ja és mikori volt a 600RR? a 2007 előttiek valóban szűkösebbek voltak.
Sziasztok!

Sportmotor vásárlására adtam a fejem. Egy 2004-es R6-ost néztem ki. 193 cm vagyok. A kérdésem az lenne, hasonló magassággal rendelkező illetőnek van e tapasztalata ilyen géppel, illetve mit ajánlana ha ezt nem. CBR 600RR-el van tapasztalatom, de rémálom volt. A kormány szinte a gyomromban volt, nem volt túl jó érzés. :)

Köszi
Szevasztok!

Szeretnék venni egy XT 600-ast, az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek ezekről a motorokról? Főként azoknak a véleményére lennék kÍváncsi, akinek van vagy volt ilyen motorja, de persze más endurós motorosok véleményét is szívesen elolvasom. Azt tudom hogy nagyon nyomatékos motor és megbízható, de arra lennék kiváncsi, hogy vetélytársaihoz képest az a plusz súly sokat jelent-e?
Én tényleg enduróként akarnám használni, vagyis aszfalton illetve terepen is mennék vele, sárban és száraz időben is. Ha már itt tartok azt is megkérdezném, hogy igazak-e a hírek, hogy kb. 160-at is megy a gép (azt persze tudom, hogy ez a végáttételtől is függ)?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Széles Utat!
Sziasztok!

Motort szeretnék venni, de nem teljesen tudom, hogy milyet. A problémám az, hogy magas vagyok (194cm) és az eddig próbált, bérelt motorok (Honda CB400, 500, Yamaha FZ6) nagyjából 1 óra után rettentő kényelmetlenek voltak, leginkább a combom felső része zsibbadt el az úton. Lehet, hogy nyújtanam kéne többet... :)

Meg tudnátok osztani a tapasztalataitokat olyan motorokról, amik magasítottak és nekem kényelmesek lehetnének? Úgy néztem, hogy a Suzuki V-Strom 650, vagy esetleg a BMW F 650 GS jó lehetne, bár nem volt még tapasztalatom egyikkel sem.

Mindent tapasztalatot szívesen veszek!

Köszönöm előre is,
Fulmi
Sziasztok!

Az érdekelne engem hogy valakinek van-e tapasztalata a KINROAD XT50-20-al kapcsolatban, jó rossz egyaránt érdekel.
Érdemes e beruházni egy ilyen vasra?
http://www.kepesmotor.hu/yamah... Tudnátok mondani erről a motoról valamit? vagy az egész fajtájáról mien hogy megy mien a sebességfokozat elosztása mi a hiba lehetőségei? Válaszokat előre is köszönöm :D
Tudtok valamit a gilera kk 125 teljesítményéről?
Nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani a yamaha yz 125 motort.
Nekem 2000 -évi volt /nem rég adtam el/. A nálam eltöltött 12 év alatt hibátlanul működött, csak az előírt karbantartást kapta .Az alábbi alkatrészeket cseréltem:
5 db dugattyú
3 db első gumi
5 db hátsó gumi
5 db lánc ,lánckerekek
4 db első fékbetét
6 db hátsó fékbetét
2 db kormány
2 db fékkar
1 db kuplungkar
1 db első sárhányó
2 pár teleszkóp simering
5 db tűgörgő csapágy hajtórúd f1
1 pár első kerék csapágy
1db kuplung bovden
5 db hengertalp tömítés
A főtengely és csapágya az eredeti /bontatlan blokk/
12 éven át heti 1-2 motorozás crosspályán /téli időt kivéve/
Köszönöm szépen! Igaz, hogy nem tetszenek a chopperek, de a designt most félreteszem. :D
Yamaha SR 125.. bő 100-ért már szoktak használható darabok lenni
Sziasztok,
valaki tudna nekem ajánlani olyan motort, ami feltétlenül 4 ütemű és 125 ccm-es, azonban nem robogó. Melyik lehet a legolcsóbb ilyen motor?
nekem yamaha tzr 125 van de szerintem a blokja ugyan az mint az yz-nek! csak a lánckerék átételek mások! nekm nincs gond a váltóval! nekem a legutólső szériás tzr-m van .az a blok van a yz-ba is .alkatrészutánpotlás énszerintem jó! teljesitmánybe is nagyon jó ! és ami fő 2t motonál hogy strapbirók!
Nekem az a tapasztalatom , h a motorok elég gyorsan elromlanak.
Sziasztok!
Úgy látom eléggé elterjedtek a 300-as 2t motorok és az lenne a kérdésem hogy mivel jobb mondjuk egy 300-as exc mint egy 250-es és mennyivel fogyaszt többet?
Az rm-ről sajnos semmit sem tudok,de ha a maradékból kéne válogatni akkor egyértelműen cr.
Eléggé igénytelen,havernak 5-6évig volt (96-os ha jól emlékszem)és ha hiszed ha nem csak olajat,kuplunglamellát meg dugószettet kellett cserélni ez idő alatt.
Kb 2órára elég egy tank benya.
Cr.. rm... yz és végül kawa. Nállam ez a sorrend. Mindegyiken volt szerenccsém ülni.