Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah most nézem h pestre akkor kössz nem
az attól függ...hova kéne menni?
annyiért idejössz és elviszed.az az alja.
a tiédért adok max 120-at
add el és vedd meg.
én is wazze szted mért akarok cserélni?
mert 1szerűen rühellem a robogókat.
mert?
...mert hülye azért nem vagyok.... nem.
te nincs kedved elcserélni egy nagyon fasza vadi zsír kis robogóra?700km van benne szal még télleg új...a folytás is még benne van, de így is elég jól megy
eladó.... ha valakinek van ismerőse aki szeretne motorozni tanulni annak tökéletes. motorikusan nagyon faja kis gép,külsőre háát,azért mondom hogy kezdőnek mert még törni fog
amig odanem érek a hegyhez
vűltogatásról annyit hogy
elindulok
aztán
rögtön pakolom is fel ötösig...aztán kb 10 percig nem is váltok sehova
azzal voltunk vidéken is és ott lehetett menni
gyuri a városban?
Aki lusta váltani az vegyen robogót. Amikor én is lusta vagyok váltogatni akkor szoktam néha úgy hogy egyszerre 2-őt váltok felfelé.
bégülis így utcai használat mellet nem igazán számottevő a külömbség
ha nagyon jók váltasz nem lehet érezni...de inkább monjuk 4est,5öst vegyél mondjuk nekem volt 3sebis (ugyanaz a blokk) rxem,az terepen nem volt jó,de városban nagyon kényelmes volt! alig kellett váltani,csak ki kell huzatni állandóan a sebességeket,amúgy marha jó.(városba jóóóóó,ha tetszik a motor,vedd meg)
hát a hatsebességes jobban gyorsul az biztos hogy mennyival azt nem tudom
Üdv mindenkinek! Most akarok motort venni ( DE nem az elsőt , a 3. lenne...) , szal lenne egy kérdésem, remélem ti tudtok nekem választ adni: aprilia rs-t szeretnék, találtam is egyet csak még nem lovagoltam meg, nem tudom mit is tud valójában. 3 sebességes, ami engem igen elgondolkodtat... Hogyan mehet egy 6 sebességeshez képest? A gazdája, aki egyébként RS-kel kereskedik, azt mondja, hogy a 6 sebességes egyáltalán nem gyorsul jobban, csak pörgősebbnek érezzük Nos, ez mennyire igaz? Várom válaszotok!
Faszikám! Nem verem a mellem, elhiszem hogy jó, nem azt mondtam. De hogy 1 hét alatt nem ismered meg teljesen a géped az is száz!
balko melyik topikba vagy leginkább? mert holnap fogok kérdezni addigra már tarok ott hogy lesz mit kérdeznem addig is köszi a választ !
Ez a legjobb kép sztem látszik rajta:
Aksi kormány alatt nincs rajzom megpróbálok beteni 1 képet az aksi helyéről ha találok
szia balkó téged kereslek láttam malagutid van és azt szeretném kérdezni ,hogy hol az akkumulátor benne és nincs neked valamilyen kapcsolási rajzod vagy könyved hozzá?