Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre valaki , akinek van 4t Tm - je . A tied fasza ? Milyen bajai voltak eddig ? Karburálása zsír ? Kuplung finom ?
Mit megadnék ha lenne egy eladó mx 450...
Vegyel Itt, Irorszagban, felarban van..
Én már annyiszor írtam ide ugyan erre a kérdésre a véleményem , nem akarom mégegyszer . Lapozz vissza pár oldalt - egyébként ha találsz egy jó állapotút , nyugodtan vedd meg . Inkáb az a problémám ezzel , hogy nézegettem az olaszországi árakat és ott drágábbak a Tm - ek mint itthon .
Üdv!

Nem az a motor érdekelne,jövő héten megyek olaszba és gondolkodom egy ilyen tipuson.Tehát?
latom mindenki nezzi azt a 1 db tm en 450 est 2006
Sziasztok!

Érdekelne,hogy mi a tapasztalatotok,illetve mit hallottatok a 4 ütemű Tm-el kapcsolatban?Előre is köszönöm!
Azért szerintem ha a japók szépek , akkor ez is az .
Hogy szebb-e az eléggé ízlés kérdése, az első aluvázas Hnnndák (97 környékén) szerintem pl. meglehetősen ocsmányra sikerültek...az újabb japcsi gépek mondjuk már jól néznek ki, de az aluvázas TM az pont nem tetszik...
Egyet értek , igaz , hogy szebb az aluváz és talán crossban van is előnye , de biztosan időállóbb a csőváz és könnyebben javítható .
A magam részéről speciel bármit vennék inkább mint aluvázas terepmotort...
Új , vagy csak nem használt ? Szerintem egy nem használt , több éves csővázas motor az - de attól még fasza .
irt a parila van egy uj 530 suk a raktarban
Egy még biztosan van Magyarhonban , mert mikor vettem az enyémet , volt a boltban kettő és a másik el volt adva . Igaz hogy ebben volt 3 üzemóra , de így odaadták ajándékba az Öhlinseket és a mart befogókat .
Én egyszer Taksonyban a lődombnál találkoztam egy 530-assal, de az lehet hogy ugyanez volt
Hello Basz szerintem te vagy magyarban egyetlen tm en 530 tulaly nem semi ,meg elado vagy mas forumon sem latam 530 tm et
Na én soha többet nem írok ide , mert utána egy hétig kihal a fórum !
80 óránál vezérműláncot cserélek benne , mást nem kell szerelgetni . 2006 - tól már 3 soros a lánc , biztos tartósabb is lett. Nekem a karburálással vannak problémáim , a keihin fcr karbit jobbnak gondolom - nem ilyen érzékeny mint a mikuni tdmr . Olajat nem eszik , egy 6. fokozat elkelt volna bele , de ennélkül tudok élni .
Ezt feltétlen megnézni a youtube - on : Aigar Leok 85#
esetleg valami hiba ami sűrűn előjön ? pontosabban a jó-rossz tulajdunságaira. Mivel nekem ugyanilyen van csak 125 2T így a márkával tisztában vagyok, de ezzel a 450 enduróval nem.
Mint a többi , nem kell tőle félni . Mire vagy kíváncsi ? Mondjuk az 530 - ról tudok véleményt mondani , de nem nagy a különbség .
Üdv srácok. 2006os TM en-f 450ről mi a véleményetek ? Gondolkozom rajta hogy a picit (125 2T) elcserélem egy ilyen nagy dög enduróra, mivel csak endurózni szeretnék :)
Nézzétek meg, hosszú, de jó
http://youtu.be/cAtWcvCxPhc
Tudom, ízlésficamom van, de nekem a csajszi is bejön