Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Bont valaki TM-et ?( TM80 85 125)
Sziasztok! olyanról érdeklődnék hogy akinek volt tapasztalata mx 125 tel 2007 vagy újabb ossza meg velem legyen szíves.Gondolok ilyenekre hogy megbízhatóság ,alkatrészárak ,milyennek érezte a motort stb. Nemnagyon ismerem ezt a márkát és nagyon tetszik a 125 ös Husqvarna cr 125 vagy tm mx 125 a két kiszemelt a huskyt ismerem de tm em még nemvolt.
Valóban alig használt ahogy le van irva!
Helló!
Engem érdekel az a lánckerék, ha csakugyan újszerű.
Üdv!
Esetleg ha vkit érdekelne 1 TM mx mocira való hátsó alig használt 90%-os hátső lánckerék(PBR) 53foggal (legnagyobb fogszám TM hez) az keressen!Ár 6e!
Köszi
Első z 12 és 13, hátul z 47-53-ig. (250-300 mx z 49; end z 50)
Sziasztok!
Vki meg tudná mondani mekkora a gyári áttétel a fogaskerekeknél elöl-hátul? TM-mx-250 05"Nekem most 13-53
Nagyon jó kis motor, mondjuk a kép nem ezt mutatja mert kívülről elég ramaty de motorikusan nagyon jó nem sokat használták. Alkatrészt nem kellet hozzá még szereznem csak a felső kuplungmunkahengert cseréltem le mert az már akkor rossz volt mikor elhoztam. Még az alsó munkahengerrel kell csinálni valamit mert az elengedi az olajat a dugó mellet.
Igen jól látod! Sárvédő kawa! Igen hidro kuplung van azon is!
Jól látom, hogy a '94-'96-os MX 125 oldalidomja és faridomja a '94-'98-as KX125-ről, a tankidomok pedig a '93-'95-ös RM 125-ről származnak? Első sárvédő Suzuki vagy Kawasaki? Ez az évjárat már hidraulikus kuplunggal volt szerelve?
Első ránézésre maximum '96-os, mivel 97-től már más volt az idom rajta. Ezt támasztja alá a hátsó idom rózsaszín alapszíne, ami a festék felpattogzódásánál látszik. A hátsó gumit gondolom lecserélted. Milyen tapasztalataid vannak a motorral? Alkatrészt hogy tudtál szerezni hozzá?
http://www.fgracing.eu/fg/wp-c...
http://img.photobucket.com/
alb...
Köszönöm szépen! :)
Szia. Hidraulikus fillérekért megcsinálja.
És az alsó részével mit csináltál? karmantyúzás?
Én is igy jártam a kuplunggal, de nekem elöször a felső része kopott el utána az alsó.
Szia. Valószínűleg az alsó kuplung munkahenger engedi az olajat a váltóba.
Helló!
Te talán tudnál nekem segíteni, olyasmi Tm-em van mint neked és 3 napja motoroztam vele utoljára ma indítottam elsőre indult stb. csak olyan bajom van hogy a hidrokuplung elengedte valahol az olajat és felpuhult de kívülről nem láttam szivárgást, eseteleg létezne hogy valahol belül ereszti el? Előre is köszönöm!
Lehet, mert elől 12, 13 hátul 47-53-ig jó.
Helló!Tm-mx-250 es motorral rendelkezem olyan 05 körüli tudomásom szerint!Hogy lehet az h előre az első fogaskerékre csak 13 as fogaskerék fér el?Nagyobb esélytelen a hidraulikus kuplung deknitől és a lengővilla végétől!z is épp hohy elkerüli mind 2őt...!Más tipusu krosszoknál szabadon variálhatóak!Igy az a bajom vele h 5.ben nem lehet vele nyugisan menni mert az áttétel túl rövid!Gyorsan leforog...!Vkinek véleménye,tapasztalata,hozzá szólása?Gyári áttétel mennyi elöl hátul?
Köszönöm válaszod.
gondolkodom...
Én meg vagyok elégedve vele. Én annyira bele szerettem h már nem is adom el. Ezért is épitettem újjá teljesen. Annyi törödést igényel mint másik krossz motor. Engem egyszer sem hagyott cserben 2szer kellett tolnom lánc szakadás miat. De arra felkészülhetsz ha ilyen régi gépet veszel bisztos vannak rejtett hibái. Nekem is szétszedés kord derült ki h el van törve a power, meg a berugó fogaskerék el van nyalva, pedig ezt nem is lehett érezni. Elég sok alkatrészt tudsz potolni más gyártoktól. Nézd meg a fénykép galériémat h az enyém milyen lett. :)
Sziasztok!

Véleményt szeretnék kérni erről így elsőre:

http://olx.hu/hirdetes/tm-250-...

Köszönöm
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni ezzel kapcsolatban: http://olx.hu/i2/hirdetes/tm-r...