Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Linkelj be valami triál videót légyszi. De lehetôleg valami nagyon profiról aki a világon az elsô három között van.
Légyszi.
Na hello emberek bocs az eltünésért de rengeteg dolgom volt a héten nos a beta nagyon jó és szép triálmocc én is egy régi betával kezdtem! A versenyröl én se tudok nagyon többet de érdemes szombaton 10-11 fele odaérni ha csak vasárnap jönne valaki akkor vasárnap 9 körül érdemes érkezni! Várom további észrevételeteket kérdéseiteket!



üdv:tomee
HAli!

SEmmi gond. Én nem triálozok csak nézelődök. Amúgy megnéztem a trialmotor.hu-t de nem sok infot tanláltam csak azt, hogy hol lesz, meg h melyik nap. Azt, hogy mikor milyen program lesz nem lehet tudni? Csak h ne az legyen h kimegyünk mondjuk 2kor és már sehol senki.

Köszi!
ehhez mit szóltok
2007 Beta Rev3
New frame with rear section lowered by 20 mm
- New tank cover design
- New air inlets in steering head zone
- New rear fender
- Muffler cover with new design
- New tapered handlebar
- New design of switch clamps and cable covers
- New design for upper fork yoke. Lower yoke fixed with 3 screws.
- New design of front fender with weight reduced support.
- Wheel hubs turned.
- Brake disks with reduced thickness.
- Aluminium footrest brackets.
- Several modifications in engine’s components (crankshaft,, gear sprockets, torque adapting starter gear, redesigned starter drive..)
- General reduction of weight of about 1,5 Kg compared to 2006 version.
Trial sport történelméről mit lehet tudni?
Nah üdv bocs hogy nem irtam eddig de a hétvégén bemutatonk volt meg verseny vasárnap elö lettem megen a kezdö kategoriába maasan a többiek elött tavasztól haladoba indulok! Siki hát pedig ezek ultra könnyü gépállatok ám!!! Uj emberke bocs hogy nem tom még minednki nevét a pécsi versenyröl bövebb info a www.trialmotor.hu-n találtok nézzétek meg!!!!!



üdv:
tomee
Üdv!

Tudtok vmit az október 15-16. pécsi triál versenyről??? Hol,mikor,mennyi?

Köszi!
Gondoltam hogy könnyűek, de én a mostanikat is olyan 80-90 kg köré saccoltam
köszi megnézem
Szeva siki!

Hát ez változo a régebbi triálok 80 kg körül vannak az én motorom már 66 kilo körül van nagyon könnyü én két kézzel simán felemelem!!!

tomee
Hány kg egy ilyen triál motor kb?
Hello dimakos!
Használt triálmotor jelenleg tudomásom szerint most egy darab beta van azt a trialmotor.hu-n megtalálod a vásárlás fejléc alatt! Ha van még valami kérdésetek akkor nyugodtan irjatok válaszolok!!!!!


üdv:ú
tomee
nem tudom hogy ide tartozik-e (remélem) de ha már itt vagyok megkérdezném nem tud-e valaki egy nem túl drága vagy használt triálmotort? mert nekem egy 125ös DT-m van, és azzal jól lehet mászkálgatni de pl. hajmáskérem van 1 csomó jó hely és én nem mernék nekimenni mindnek és a triálozás is egyre jobban tetszik
Képek :
Sorry a kép lemaradt ime Gasgas txt 80
Ugyan nem vagyok triálos de 1 ilyen gépet elfogadnék:
nah még egy pár kép deh majd holnap is aléakitgatok és rakok fel én mára léptem várom a gondolatokat ide a triálmotor topicba üdv mindenkinek
nah 2 tö kész csak túl nagyok a fotok és össze kell kicsinyitenem ez idö bosc de fojamatosan dobálom fel majd ami kész
Okés, várom őket
Ohh értem hát kár hogy nem voltál ott köszi az észrevételeket jó ijenekröl tudni majd szép lassan bedobálok pár képet a bemutatomról pl.: koscigyilkolás stb...
Hát sajnos én nem voltam már ott, el kellet mennem adigra, de akikel beszéltem róla, azok szerint nagyon jól csináltátok, teszett nekik! De volt egy kis negativ kritika is, egy srác szerint kicsit unalmas volt.
A többség szerint nagyon jó volt, és tetszett neki!
Egyszóval: Hajrá! Csak így tovább!
Rakjál be pár képet
Hello siki!

De igen én vagyok a fiatalabbika ki csak keveset mentem de igen mi csináltuk! Vélemény?
Nem tudom, hogy te voltál-e itt Pilisvörösváron, (most augusztusban a Pilisi Sólymok által szervezett találkozón) aki tirál bemutató tartott?
Köszi szépena forumnyitást! Nah ezennel bemutatkoznék Kiss Tamás vagyok ittthoni triálmotoros állat egy gasgas tipusu motorral versenyzem lassan 1 éve résztvettem már külföldi versenyeken is de föként az itthoni versenyeken indultam ebben az évben! És továbbá még triálmotoros bemutatokat is csinálunk szerte az országban amerre csak hivnak minket mi megyünk! És ha valakinek van kérdése ezzel az egésszel kapcsolatban itt bátran kérdezhet ha tudok segitek vagy ha esetleg láttak bemutaton akkor érdekelne a véleményetek is nagyon!!
Hát várom a hozzászolásokat és mégegyszer köszönöm a forumot!

tomee
Topik triálmotorosoknak.