Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tegnap befejeztem a nagytakarítást és ma bekerült a téli "bútor" a hálószobába :) Most gyönyörködés van minden nap meg tavaszra a fejleszteni valók kigondolása meg beszerzése :)
Ügyes! Nagyon steril lett :)
Ma is alkottunk valamit takaritas +
Állítható ne aggodj
Speedy hátsó fék csove 6os de en 8 járok adagolhatobb
Pont ma néztem, hogy tartályt nem kell vennem, ha 19 RCS lesz, mert Daytonán a kormánycsutkán van a rögzítés, szóval az ok lesz. Az egyetlen kérdőjel bennem a szóban forgó áteresztő csavarral kapcsolatban van, de lehet, hogy találtam rá megoldást. Nem tudom sajnos, hogy mekkora a menetemelkedése a Brembo csavarjának, de nagyvas.hu-n találtam 1, illetve 1,25ös emelekedésű csavarokat. Meg nézem most az ebay-t is, hát kismillió féle "banjo bolt" van. Nézem most egy darabig, hátha találok neves eladótól olyat, ami megfelelő méretű, jó az 19 RCS-hez és 8 millis. Ez a legegyszerűbb megoldás, ha az nem jön be, akkor csináltathatok egy fém fékcsövet...
Áh,a műanyag védőborítás gyárilag van ráöntve,lehetetlen ugy meghámozni hogy jó is legyen,plusz ha cseréled tuti rövidebb lesz ami megint nem jó.
Olcsón jót egy egyszerűbb brembo cuccal lehetne megoldani.
Kereshetsz ducatik felső munkahengerei közt is mert vannak szintek amiket a brembo is csinál.
Olcsóbb,tömegtermékebb és prémiumabb cuccok.
A legjobbak persze az aftermarket tuningcuccai de azok drágák és nem csereszabatosak az OEM termékeivel.
Lásd 2006-7-8-as yam R6-R1 vagy RCS 19.
Talán volt fenn ebayen hipermotoard,monster cuccok azok nem 6-os hanem 8-as fittingel jönnek ki.
Amit videóban mondtak az az, hogy egyrészt 8as helyett 6os a csavar átmérője, másrészt laposabb emelkedésű, hiperszuper alacsony tűrésű menet van rajta. Tehát muszáj a Brembo csavarját használni, nem tudom ismerőssel mernék-e esztárgáltatni bele 8as átmérőt.

Olyat lehet csinálni, hogy a gyári fém triumph fékcsövön kicserélem a felső fittinget?
Azt nem tudom,csak sima mezitlábas yamahám volt nem RCS.Azon sima liba a triumph átvezető csavarja.Bár a menetemelkedést nem néztem.
Ja, akkor a lyukas csavar, amire a fékcső megy, az 6os a 8 helyett? Hmm, hát akkor lehet, hogy új fékvezeték is kell...
Javítom is magam, megnéztem egy unboxing videót és asszem megvan, hogy hogy működik. Asszem.
Nem a tartálycső a lényeg,hanem a fékvezeték ami lemegy.
Nagyon beleültetted a fülembe a bogarat, azóta kicsit jobban utánanéztem a Brembo 19 RCS-nek. 2 dolog, ami nagyon fontos: van rajta féklámpakapcsoló, a másik, amit Zoli írt, hogy a tartály csövét érdekes lesz feltenni, mert a legtöbb gyártó 8 milliset használ, a Brembo 6ost, úgyhogy ott valamit majd ki kell találni. Lehet mondjuk tartállyal és fittinggel, meg csővel együtt venni, de az nem olcsó.

Meg amit észrevettem: akárhogy nézem a pumpát, nem látok rajta lehetőséget a kar távolságának az állítására. Egy tekerentyű van, de az a tengelytávolságot állítja. Hogy tudom Brembo 19 RCS-t a kezemhez állítani?
Nem,egy 15 fokos kanyar lehet benne,és inkább az a baj hogy a sima gépnek elül van a csatlakozó része az összes radiálisnak meg alul,így síkban 180 fokot fordulnia kéne a csőnek.
Én nem szarakodnék a két cső lefelével.Lőnék egy R-es hosszú csövet és slussz.
Aha. Gondolom felül egy 90 fokos fitting kellene, nem? Gyári csövezés így le és inkább szerintem akkor legjobb ha két külön csövet lehúzni a nyergekhez. Hát most még csak tervezgetek köszi, de lehet tavaszra összehozom a dolgot :) Azt szokták mondani a van-tól nem kell félni és még olyan fékkel nem találkoztam ami sok lett volna :D
Fek cső fitting gondod lesz csak,karokat eltero tipusut kell rendelned kinabol,bar ha jo a hoszu titan szinu fekete allitoval segithetek.
Sose lehet tudni a mai világban :D

De akkor azt mondjátok, hogy R6 vagy R1 radiális főfékmunkahengere stimmel a sima Streetre is ami lent úszó féknyerges? Nálam a gyáritól most annyi eltérés van, hogy Brembo SA betéteket tettem bele.
A gyári főfék 14-es. A Yamaha mekkora? 16? És még annyi hogy Yamaha fékkarral akkor vagy olyan csilivilli cnc-s megy fel?
Miert volna az?
Bazz ezt a töklámpás állat :D
En mar kitalaltam,mukodott.Neked fekcsovet kell hozza cserelni.
A töklampa meg
A radiális dolod Streetre engem is érdekel ha majd pontosan kitaláljátok :)

Mai barátnős tökfaragáskor kreatívoskodtam és gondoltam megosztom veletek. Remélem nem buzis :D
Igen :) Pontosabban ilyenre http://www.ebay.com/itm/triump...
Erre gondolsz ulespup alatt ?
2004 tol mar radialis amugy az rn12 tol .
Amugy ezzel jobban jarsz en is ezt tervezem a fa ala tenni
Igy igazából passz,de szerintem igen.Ha kikukázom a dobozból lefényképezem.