Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha nincs benne katalizátor akkor kit érdekel egy kis láng? :D Ha van benne akkor már neki biztos nem esik annyira jól. Gyári térképpel is lángolt vagy csak sportkipus térképekkel?
Mert ha gyárival enyhébb volt a durrogás és nem lángolt de amúgy meg jobban tetszik sportkipus térképpel akkor az F táblába csak a 0%-os gyári üzemanyag értékeket másold át és kész is. A többit meg hagyd úgy mert a plusz üzemanyag sokat javít a gázreakciókon, főleg az első 5%-nál. Motorfékről a visszakapcsolódás sokkal simább így.
Igazabol az meg nem zavarna, az meg tetszik is amirol beszelsz, csak emelle meg neha langcsova is parosul
Annó én is úgy csináltam, hogy ledugóztam, és kikapcsoltam TuneEcuban, így legalább a Lambda szondának sem kavart be, hogy friss levegőt szív...
Az oldalon fent az összes gyári de külön vannak egyedi térképek is. A durrogás amit hallasz nem biztos hogy a sok benyától van. Pl egy tömítetlen kipurendszertől is lehet de szerintem nálad a SAI lehet az oka. Nekem Streetem van de mikor még gyári kipu volt rajt is lehetett hallani 5000-es fordulatnál hogy elkezdett durrogni motorféken. Az égéshez benya és levegő kell amit a SAI ad környezetvédelmi okokból és egy nyitott dobnál jobban hallod ahogy elég a maradék benya. Próbáld ki hogy a tuneecu progiba mész egy kört úgy hogy kikapcsolod a SAI-t. Ha tetszik majd úgy hogy nem durrog akkor meg ki kell kötni végleg mert szoftveresen letiltani hosszútávon nem az igazi.
Hello Zsupek! Koszi! Azt megtalaltam enis, csak azt nem tudtam, hogy azok normal gyariak e, vagy minimalisan azokba is belenyultak mar. Ha azok a gyariak, akkor az van fent. Probaltam egy mivv sportkipufogot felrakni meg hozza illo programot, de mindegyik annyi uzemanyagot adagol, ami aztan a kipufogoban eg el es durrog. Igy inkabb visszaszereltem a gyarit egyenlore.
A Tuneecu oldalán letudod szedni az összes gyári térképet ha arra gondolsz. Ha megadod az alvásszámod utolsó 6 számjegyét és persze ha szeretnéd akkor tudok segíteni benne.
Sziasztok! Nincs valakinek 2007-es speed triple-rol mentett gyari programja?
XJ600 2000-es évj.hiányosan sok hasznos alkatrésszel eladó.Nem sérült,üzemķépesen hoztam.80eft.Tel.70/3179083
Sziasztok
Mondja már meg valaki mi a 8 es a 9 es gyertya között a különbség, rajöttem hogy a hö èrteke de semmi használható infot nem talaltam.
Igaz manual 9est ir mégis 8 as volt benne vagyis még van .
Nagyon köszönöm, és neked is Norbi, egyelőre parkolópálya a dolog. Ha mehet élesben a dolog, majd jelentkezem. Nagyon köszi mégegyszer!
Nálunk szlovákiában most árulnak tankot,fejidomot és bal oldalidomot , ha érdekel rákérdezhetek az árára.
https://motocykle.bazos.sk/inz...
Hello
A kollégám megkérdezte és a tank 150 EUR és a fejidom 100EUR
UDV András
Cs! Nagyon köszi!!! Érdekelnének az árak, a tanké és a fejidomé. Nem tudom mikor lesz belőle valóság, de ha tudom mennyi, és jó az ára, akár még hamarabb is megvehetem.
Hello
Kollégám talált neked dolgokat :D
https://motocykle.bazos.sk/inz...
Ha érdekel megkérdezzuk az árat
Udv András
akkos nem jo sajnos... 2013-ashoz van tankom (meg még pár dolog)
De én kuporogni akarok
Pedig egész jó streetet lehetne belőle csinálni.
Idomokból újat terveztem venni. A minőségét nem ismerem, de hipermegabongbrutál jó eladó aki árulja ebayen, nyilván kínai, de most is az van/volt rajta. 105ért nemzetközi ingyen postával, ajándék bubis plexivel tudnám megvenni. Mivel itt-ott volt karc, hiányzott fül stbstb, lehet benevezek rá. Találtam viszont egész jó angol használtas oldalakat. Nem mondom, hogy nagyon olcsó, de egész sok cuccuk van. Időbe telik majd ez, leginkább melófüggő, de ha beindul a stabilan magas pénzáram, akkor újjá varázsolom, az tuti.
Első széria?Nem semmi.
neki asszem 08-as.
Hello! 2006-os, aranysárga.
Nemigen.Én leadtam javítani és jól kaptam vissza,csak a matricával szoptam be.
Mondjuk nem velük.
íasszem huszonezerért lehet kapni pályaidom tankvédőt fullosat.
Idomokat meg tuti javíttatnám,már ha megvannak a darabok.
szia, mikori a daytonad?
Itt-ott kicsit fáj, de megvagyok. A motort nagyon-nagyon sajnálom. Ha a teleszkópok megúszták, akkor csak kozmetikai baja van, de elég nagy tasli volt ez a büszkeségemnek.
Köszi! Őket nem ismerem, jól dolgoznak? Amiatt aggódom leginkább, hogy a színe ne üssön el a javításnak. 40ért találtam egyébként angol ebayen egyetlen egy szem tankot sárgában, azon van egy kicsi horpadás. A négyzetcenti árat elnézve talán jobban járok a javítással, de majd meglátjuk. Lehet az lesz, hogy ócsóért járóképessé varázsolom majd a paripát, motorozok a szezonban idom nélkül, aztán majd ha később alakulnak a pénzügyek, akkor szépséget varázsolok belőle megint. Szegénykém most elég gyászos.