Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elektromos csatlakozo volt trukkosebb.
Köszii
Ebay gyorscsatlakozo,szabvany autoipari.

https://www.ebay.com/itm/Auto-...
Az üzemanyag csatlakozókat honnan szerezted be és kb mennyiért? Van egy Speed 955-ös kolléga aki szenved vele, mert ahogy leveszi a tankról a csövet ömlik a benya
Nekem valami roman kuldte talan 6000 korul,a cd mar elkeveredett,de amikor hasznaltam akkor is csak hibakod olvasasra,azota csak egy doboz aljan pihen.

Az elmes tankcsatlakozo hosszabbitokkal egyutt.
Jelenleg nem is tudom mikor hasznalom legkozelebb.
Jó az ebay-es Lonelec kábel és azt is ajánlom hozzá. Évek óta kb 7e ft-ért lehet venni de sose volt egy gondom se vele. Amúgy jó még a sima kínai odb kábel is amit tonna számra vesznek az autókhoz idehaza, de én egy térképcsere közbeni kapcsolatvesztést azért nem kockáztatnék be. Esetleg szinkron állításhoz vagy hibakód olvasás/törléshez simán megteszi az is. KTM-hez is tuti a Lonelec csak ott kell átalakító is mert egyedi a mocin a csati.
Ugyanaz.Csak kérdés az OBD kábel tényleg 10 rugó adóval?
Ami ebay-en https://www.ebay.com/itm/TUNE-...

Vagy letöltve a programot ingyen kínából.
https://www.ebay.com/itm/TUNE-...
https://www.lonelec.co.uk/Moto...

Nekem ktmhez van innen. Nem tudom ugyanaz e
Mennyire évjárat specifikus? Esetleg konkrétan hogy honnan lehet beszerezni?
Lehet.
Szerintetek ECU olvasót lehet venni vhol?
accumate akkutöltö
Tudja vki hogy mi lehet ez?

http://www.worldoftriumph.com/...
Koszi Az infot .
Streunten Az a japonal anno tudtam Csak Most a kipuff project miatt nem tudom majd becsavarni mivel nincs luk
A lambda szondára gondolsz? Ki lehet iktatni ha arról beszélsz, de előtte az ECU-ba ki kell kapcsolni és akkor nem dob hibaüzenetet. Amúgy a célja a tökéletes lambda érték beállítása a jobb hatásfok érdekében. De pl nekem nem tetszett ahogy elállítgatta a keveréket hiába próbáltam gyári térképpel és így kidobtam Amúgy csak üzem meleg motornál figyeli az ECU és vagy alapjáraton járatásnál pofázik közbe vagy ha egy gázálláson haladsz. Az összes többi gázrángatósgyorsítós üzembe amikor motorozol nem foglalkozik vele a motor így fogyasztásban is lófaszt hoz a Triumphoknál.
Kupuff összekötő csobol kilehet kötni a szenzort? Miért van az ott,? Mi célt szolgál? És ha az ember kiköti akkor mi van|mi történik? mire van hatással?
Köszi. A jet black lesz
Lemaradt
De ha van kód át sem biztos hogy ki tudják keverni
Szerintetek hol tudom megnézni a motorom színkódját?
Enyém olajszűrő úgy el van dugva ha aranyból volna azt sem lopna el senki....én levegszuroben gondolkodtam mert arról volt szó a váltás felett elsiklottam mint szankos a jegen