Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert azt erzed hogy amikor massal trollkodik akkor is mi jutunk eszébe,ez mar beteges szerelem. .
Igazad van, Zoli32 pont ilyen, mondjuk te is.
És?
Tényleg te vagy a hülye hogy ezzel a ratyiladaval megpróbálsz észérvekkel társalogni.... úgyis csak a saját szar dumajat nyomja, mert egy ratyi kőbányai troll
Te nagyonnagy majom. Ki hozta ide a bmw-t?! A triumph integralt hatsolampajarol volt szó!
Te tudsz szöveget értelmezni? Hol beszélek az integrált indexről. Fuss neki újra. De segítek, ha egy ilyen lámpát teszek a CBR600RR, amin egy ideig igen ocsmány volt, akkor azért zsanettezés lesz, de ha a szutyok hárli és bimmer ilyet hoz ki gyárilag úgy már oké, érted vazze?! Mi ez ha nem ellentmondás.
Unios jogharmonizacio van,mar reg.Ha valamely tagorszagnan jo mindenhol jo,valszeg megvsn a bmw n a 1,5 arasz a ket index kozt,ne civodjatok mint a hazasok.
Mégis mivel ?! Most itt nem fogok mm-ezgetni de ha a 24cm megvan az agustan az iranyjelzok belso oldalai kozott akkor szabalyos. Itt a bmw-n ha megvan a 24cm akkor szabályos.
Az viszont hogy lentebb belinkelt videóban egy lámpabúrában van a két irányjelző kozvetlen egymás mellett, az nem szabályos.
Csak nem érted. Most mondom, hogy egy következetlen szar banda. Ellentmondanak saját maguknak.
Menj be és vitatkozz az NKH-val :)
Hogy értsd miről dumálok, az új fos bimmeren szabályos ez a lámpa, de ha én ilyet teszek egy épített petch motorra, akkor az nem, miért?! Mert köcsögök azért.
http://youtu.be/UVoXVj9_ZsQ
Fogalmam sincs, de te imént azt mondtad, hogy nincs.
Arra nem gondoltál hogy a brutalenak megvan a 24cm a két index között ?
Te vagy hülye, mert szabályos szerintük is, mivel rendszámot adnak rá. Érted?!
Menj be az NKH-hoz és kérdezz rá. Szerinted szabályos, a törvény szerint meg nem. Biztosan én vagyok a hülye :)
Te vagy most hülye! Ez így fog jönni ide, rendszámot fog kapni, gyári és pont. Az S1000RR indexéért lelőnének ha olyat tennék rá, de az majd mégis azzal jön és madzsarisztán kedvéért nem tesznek rá hátsólámpát.
Te nem érted. Nálunk nem szabályos, linkehesz ezer képet, akkor sem szabályos.
Nem érted..Amit linkeltem ott szerinted megvan?
Törvény van rá, elől minimum 30cm kell legyen a belső oldalai között, hátul 24cm. Ez ellen nem tudsz mit csinálni.
Nézd meg pár új motoron milyen közel van egymáshoz! Az új bimmeren egy búrában van az irányjelzővel, mint a hárlikon. Ez olyan, hogy a Panigale V4-gyet is kétszemélyes üléssel vigyem vizsgázni?
No igen.Siman telibebasznak.
http://youtu.be/TM0MkayYy-I
Kamu az E-eles, pontosan le van írva hogy milyen távolságra kell legyen egymástól a két irányjelző! Helyes, veszélyes is lehet az integrált,?- birka csak azt látja hogy villog de hogy melyik oldal azt már nem.
Nem jön be nekik! Van e jeles is, de kitörölheted vele.