Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem azért nem annyira.De, nem panaszkodok.
En Igen ,es Minden franko ,
Sziasztok! Van egy jó speed triplém 2005-ből fekete 45e km, esetleg cserélném valami normális turaendurora dl, tiger, transalp, versys. Számom 06308685301 képeket küldök kérésre.
Eltelt egy honap, szoval rakerdezek, él mindenki?
Kipróbáltam a gépet a sportlégszűrővel. Nekem simán megy és eléggé érezhető a különbség. Eddig is vadállat volt, most még inkább az. Marad ez
Enyém dadog 2000fordulaton k&n tol úgyhogy visszakerül a sima
Ha jól emlékszem fémpeeselyes
Ha olyan a tank-legszuro felnyitás mint a 675-nel egy igazi szopas.Ezt nem tennem 2-3000 km megtetele utan egy tisztitas miatt.Inkabb gyari.
A 765 amugy pont emiatt fasza,szepen van hely dolgozni.
Bar nem tudom hogy az airbox fedel csavarok ugyanugy csak muanyagba mennek,vagy van e fem perselyes menet?
Ha muanyagba,akkor ugyanugy nem ajanlom a suru tekergetest.
Sziasztok. Ma vettem egy bontott légszűrőházat, amiben egy k&n légszűrő volt. Melyiket ajánljátok utcára? Ezt vagy maradjon a gyári? Tudom hogy a sportlégszűrőket 2000km-enként olajozni kell.
Ahogy mondod de ban olyan akinek elég
Ez kb arra elég hogy ne legyen bogaras az óra, volt fenn old verzio, flyscreen+plexi, a hatás az hogy szebb lett vizuálisan az összkép mint nélkülük.
Úgy hívják flyscreen

Amen

Legjobb a hasalás
Persze hogy gyartanak.
A gond hogy ami akkora meretu hogy erjen az vallalhatatlanul nagy.
Sziasztok 2005 speedre gyártottak valamiféle szélvédőt? Vagy tud valaki valamiféle alternativát megfizethető áron ? ebay alibaba wish stb ..? köszi!
Azt tudjuk.... Elég nagy figyelmet kapott a kőbányás videód!
Jol hangzik
Hát a tavaszi kezdésről mi lecsúsztunk
Úgy volt hogy 4-en megyünk, mind helyiek, szóval összeszokott csapat, de most még egy haverunk ráér így 5-en leszünk. Nagy túra nem lesz, igazából reggel Kanizsáról elindulunk aztán Karlovacig pályán onnan meg kanyargunk végig. Délután fürdés, fekvés másnap meg kis gurulás még a környéken és jövünk is haza. Egyszerű nagyszerű lesz
En mindenben benne vagyok,
Csak szoljatok idoben.
Az nekem is
2020 május második fele tervezünk Horvátországot ill a haver
Idén voltak 5en lehet jövőre kb 10,ha gondolod
Pedig nagy szó,5 éve nem volt rajtam.
A csapatos gurulásnál a legfontosabb a létszám,max 5-6 de összeszokott csapat legyen.
Amúgy ausztriában kibaszott sok tud lenni a radar.Legalább 4-5-be belefutottam,nem győztem fékezni,de úgy néz ki eddig sikerült megúszni.
A tegerpart ha horvát iszonyat meleg lesz és 6 millió turi az úton,ha a 8-ason csapatás a cél ilyenkor max kurvakorán kéne kelni és ilyen reggel 5 kor menni pár kört utána dögleni a vízparton,vagy felmenni a hegyekbe.
Én mivel lecsúsztam a tavaszi kezdésről majd szeptemberre időzítek egy horvátost.Addigra iskolaszezon lesz kevesebb turival.
Én is fogytam, de eddig is belefértem a bőrbe
Még csak elő nászút volt, (a motoros túra amit meséltem) de az olyan érdekesre sikeredett hogy jó is volt meg nem is. A táj meg az út szép és jó volt, de a tempónk siralmas volt
Nem fiatalokból állt főleg a banda és nagyon tetűn mentünk, gps-t meg nem vittem most először magammal de már megbántam az első 50 km után
Na mindegy. Idén eddig 5x hoztam ki a motort ami nagyon gyér teljesítmény, de legalább akkor min. 250 km-t mindig megyek. Amúgy minden szép és jó
2 hét múlva megyünk fiatal haverokkal 2 napos gurulásra a tengerpartra. Attól várok egy kis élményt majd
Nekem a hazaut a melobol is vigyor.
pedig fullegyenes.