Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feladom!
Miért lennél közellenség?
Mindegy, ne válaszolj, ezek szerint nem egy hullámhosszon vagyunk.....
Segítek BMW R1200GS de az +1milla és azzal megint közellenség lennék.
Hmmmmm neked teljesülhet az álmod (GSR600) nekem meg be kell érnem öntött küllőkkel.
ha drágább kell ott a yama tdm 900
Pl. a Suzuki DL 1000-et nagyon sokan dícsérik. De az csak Suzuki..... a kerekét meg nem tom, milyen....
De kb. fele áron van, ugyanakkora élményért.....
?
Nem arról van szó ho bármelyik szarabb lenne,csak én személy szerint kedvelem a különlegességeket+keressetek nekem 2személlyel+csomagokkal kényelmesen túrázható nagyendúrót küllös kerekekkel.
hidd el, nem irigyelünk érte.
Mindenki azt vegye, amit szeretne. De ne legyen a másik motoros szarabb, mert neki olyan van, amiből többet adtak el 2-nél az országban.
Részemről nem,biztosítalak.
nem ismerlek,mindenem megvan,nem vágyok triumphra,nem az én stílusom,de nem is szapultalak asszem.
Senki nem szarozott le, és szerintem irigység sincs a szavainkban! Teljesen jó a motorod, itt csak azzal volt baj, hogy: mindenmásszarfőlegakommerszjapánokmertazenyémangolésnemjönsze
mbemindensarkonéscsakezértvettemsemmimásért
Nem tom láttad-e FZR-em érdekes még az volt mindeki szerint fasza gyerek voltam milyen szépen átépítettem,most vettem egy gyárilag "kurens"motort egy szarember lettem.Nem lehet ebben egy kis írégység?
Senki nem mondta, hogy szar lenne a Triumph!
De ha valaki azért veszi, hogy ne tömegmotor legyen a feneke alatt (ami, hacsak nem vagy milliomos, a legésszerűbb választás anyagi szempontból), akkor legalább ne írja le! Komolyan mondom, nevetséges!
De ha találkozunk az úton, ugyanúgy nem tudsz megelőzni az intésben, mint más motoros, ha lerobbannál (tudom, lehetetlen ) megállok segíteni, hiszen MOTOROSOK vagyunk! Ez a lényeg!
Mutatom meztelenül..
szerintem is hagyjuk. Használd egézséggel, mi9nél kevesebb szervízzel, és legyen tiéd az egyetlen, elit, mert Triumph.
Hát nem szép,ez a triumph együttes?
Ép azért vettem triumphot ho ne keljen szervízbe hordani,szerintem ne menjünk bele melyik motornak mennyi a futásteljesítménye.Rád való tekintettel.
Még annyit akartam mondani: az én motoromban senki nem befolyásolt, azt vettem amit akartam! És nagyon jó választás volt, amiben sokezer márka és típustársam megerősített!
És sajnálom azt, akinek nem adatik meg a GSR-Klán nyújtotta élmény!
Szerintem Te érted félre! Nem azt nézem, mennyire exkluzív. Nem érdekel, hogy sokmindenkinek van. Sőt, büszke voltam, mikor kiderült, hogy a kategóriájában az én motoromból adták el a legtöbbet kis hazánkban! A motorom miatt ismertem meg sok nagyon jó arcot, akikkel valószínűleg akkor is tartom a kapcsolatot, ha időközben ők vagy én más típusra vált(unk)!
Úgyhogy szerintem rosszul kommunikáltad a dolgot! (Elmehetnél Fleto mellé kormányszóvivőnek....)
minek aludni? A speed legyen velem
mert közlekedni akarok, és nem a szervíz-lakás között. És számít az alkatrész-szervíz költség is, hiszen a keresetemből élek.
Na jó, hagyjuk a többieket aludni, neked nagyon szép, használható, szuper motorod van. Valszeg csak kettő van belőle az országban, és a tied mi9ndkettő, hisz kell az alkatrész. De minek nyitottál magadnak topicot? Ja, hogy tudjuk, Triumphod van? Akkor már tényleg inkább egy melltartó
Upsz de morcosak vagyunk. Én csak arra próbáltam rávilágítani,hogy valószinűleg te is megnézted a piacot mielőtt vettél egy motort.Mind azt szajkozzátok nektek nem fontos kinek mi a véleménye akkor miért nem "84-es gpz400-at vettél?Az is elvisz mindenhova.
Ja vazz, pedig akartam menni aludni....
Kezdődik!
bocs, szemét volta,. Fizettél érte egy jelképes összeget?
Aú. Beszóltam én neked?
Nem volt mindegy. Nézegettem jópár Triumphot is használtban a Váci úton, de mivel mindegyik egy rakás hulladékvas volt inkább vettem egy garanciásat, újjat. Te is onnan vetted ugye? Ajándékba kaptad, csak vidd már el, mert senkinek nem kell?