Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
Igazából olyasmire gondoltam, hogy milyen vízhőfoknál, azaz tényleg forr-e, és világít a figyelmeztető lámpa (sacckb 110 fok), vagy más. De neked ezek szerint nem forr a vized, hanem normál üzemi tartományban van, csak a hűtősapka elengedi már a tervezettnél kisebb nyomásértéken is a hűtőközeget a tágulási tartályba, akkora mennyiségben, hogy a túlfolyón távozik.
Nekem is csinálta: egy alkalommal úgy döntött, hogy lépésben menni nem tetszik, és még a venti kapcsolási hőfoka alatt elengedte a tágulásiba/onnan a földre. Én, mivel van óccó, de alkalmas kábelem, a motorvezérlőben átállítottam a venti kapcs. hőfokát 94 °C-ra, amellett, hogy a hűtősapka tömítését, illetve a hűtőcsonk tömítéshez kialakított felületét megtisztítottam a jobb zárás érdekében. (a csere meghiúsult, mivel az elvileg ugyanazon szériába tartozó motor kupakja (és hűtőcsonkja) méretben eltér.
Tehát az igazi megoldás vélhetően a hűtősapka / hűtőkupak cseréje, amit vagy megveszel bontóból (kis lutri) vagy csak kinézel ott (bármilyen márkáét, a méret legyen jó), vagy kibogarászod méret alapján, van-e autó, amié stimmel, és veszel egyet autósboltban. 1,1bar-t ír elő az enyémhez, gondolom a 1050 is ilyen nyomásig tart, ami esetleg több, az nem gond, kevesebb ne legyen.
Szia a rövid tàv kb 15-20km vàrosi forgalom.aztàn bemegyek egy üzletbe ès mire kijővők kb 10-15perc. Màr maga alà pisilt.
"A Magyar Kaland Motorosok klubjának megalapításának célja mindenekelőtt egy JÓ KÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA, illetve a kaland motorozás/ADV Riding népszerűsítése, a már megszerzett személyes tapasztalatok (szerelés, kiegészítők, túraútvonalak-túrabeszámolók, tanácsok), élmények (fényképek, videók), motor illetve felszerelés tesztek megosztása a tagok között.
Alkalomadtán közös túrák, találkozók, programok szervezése.
Szeretettel várunk minden csatlakozni vágyó Motorost!
MKM"
https://www.facebook.com/group...
Mi az, hogy "felforr"? Részletezd a hibajelenséget!
Továbbá mekkora az a "rövid táv", és milyen körülmények között teszed meg?
Sziasztok nemrèg vàsàroltam egy tiger1050-es paripàt. Van valakinek ötlete mièrt forr fel a vìz rövidebb tàvokon?
elkadó egy hátsó lámpa tiger 07-10-évj-ig.Ár:10e ft.érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia!
Hamarosan hozunk be külföldről ilyet, adj elérhetőséget és megkereslek.
Sziasztok!

Bocs hogy itt kérdezem de nincs neki külön topickja.
1997 második generációs Triumph Speed Triple után érdeklődnék.
Van valakinek tapasztalata a típussal kapcsolatban?
Írhatna róla mindent, jó és rossz tulajdonságait, szériahibáit, visszahívásokat, alkatrészellátás és árait.
Két személyes motorozásra is lenne használva, arra is alkalmas e vagy utas kilőve?
Tényleg minden érdekelne róla.
Előre is köszönöm annak aki megosztja velem tapasztalatait.

Gábor
Szia!

Tudnál nekem irni a Tigris955i-ről szerzett tapasztalataidat?
Visszaszálok hamarosan a nyeregbe és, sokat szeretnék túrázni kényelmesen.

Thanks
Sziasztok!
Megbízható szervíz Bp. környékén? /a márkaszervízzel nincs jó tapasztalatom/
Köszi!
Sziasztok!
Nem pörögnek a témák azért feldobom az egyik "tuningomat". A fékpedálom (2005 évjárat) nagyon a blokk alatt van, nem éreztem túl biztosnak. Ezért kapott egy toldást.
A másik fejlesztésre váró feladat az utas kapaszkodó. Ha fent van a doboz az utas nem tudja megfogni a kapaszkodót, ha nem lenne fent a doboz akkor sem a legjobb. Ha van ötletetek akkor várom.
Szia! A km órában az egyik kábel csatlakozójának a csavarja meg volt húzva, de a kábel mégis lógott. Nem volt elég mélye a menet. Kapott még egy alátétet. Most jónak néz ki, de menni nem mentem vele. Köszi azért az infókat
Szia!
Nekem eleve nem is volt a motorban, anélkül vettem.
Érdekességképp, mikor beletettem egyet, pl. a váltás során történő kuplungolásnál a sebesség-jel hatására az ECU leejtette úgy a fordulatot, hogy leállt a motor...
Elszórakoztam vele, már nem emlékszem, pontosan mivel oldottam meg, de szoftveresen, azaz az ECU-ba tölthető fájllal szórakoztam.
(tuneecu.com - vázszám és kivitel szerint van fenn egy csomó modellhez beállítás - az ingyenes szoftver mellett, előbb volt meg, mint a motor :) )
Szia!
Köszi. Vettem egy másikat azzal is előjött pár km múlva a gond. Az eredeti sem tűnik repedtnek ezért nem is szedtem szét. Lehet valamelyik kábel van megszakadva részben. Ha a hétvégi túrák lecsengenek akkor indul a szerelés :D
Majd beszámolok.
Hello,
ilyet csinálnak egyesek helyette

mert a gyári az full mágnesfém
A motorom 1,79 Mft-ért vihető.

http://www.kepesmotor.hu/trium...
De jobb lenne:D de ha kapnék egyet, amin lehet gyakorolni akkor legyártanánk vagy 10-15 db-ot és ha másnak is kell akkor fillérekből lehetne javítani.
Nem lenne jobb megvenni?
ez lenne?
miféle új?
Sziasztok! Szükségem lenne egy 955-ös Tiger vagy Sprint RS/ST km jeladóra. Ha rossz az is tökéletes, mert lehet, hogy fel tudnánk újítani, de jobb lenne nem szétszedni a motoromon lévőt mert akkor biztosan kiesik 1-2 hét motorozás, ami az év végén nem a legjobb.

Tud valaki segíteni?

Nekem is van eladó motorom, mert már sikerült bevásárolni egy újabb Triumphot

Akit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_sprint_rs-8
163634
Sziasztok!

Igaz, hogy nem Tiger, de alkalmi vétel, kérlek nézzétek meg:

http://www.kepesmotor.hu/trium...

És ha nem is érdekel titeket, ha tudtok valakit aki motor vásárlás előtt áll, kérlek mutassátok meg neki!

Köszönöm!

Daty
Sziasztok! Triumph Tiger 1050-es tulajdonost keresek, aki megosztaná velem tapasztalatait a típusról, esetlegesen egy személyes találkozóban is benne lenne. Köszönöm előre is!
Eladó TRIUMPH bőr ruha, kiváló állapot, olcsó ár !
Ára: 80.000 ft
Bocsi a hirdetésért, de gondolom néhányatok fog örülni ennek a hirdetésnek!:)
Eladó vadi új Speed Triple fejidom gyári méregzöld színben! Minden felszereléshez szükséges cuccal! Képet MMS-be szívesen küldök csak telon vagyok elérhető! 30-493-23-10
Ára: 25.000ft