Tapolcán, Badacsonyhoz közel, esik a hó, de már vagy három órája, csak most olvad is , még nincs rendesen latyak ! Csak az vigasztal, hogy nemsokára itt van április, és jön a nyár és a motorozós idő!
7g/adag 1kg kávé 140 adag 4000ft-tól már elfogadható szemest kapsz innen csak kiszámolod. Gép karbantartás, ecet, pár karmantyú csere, tisztítás évente kb 5000ft anyag+munkadíj.
Na én kapszulásat nem vagyok hajlandó venni, még a kimondottan vacak kapszulák is vagy 80 forintba kerülnek, ráadásul termelik az újrahasznosíthatatlan szemetet.
2 éve nespressozunk, eddig ez a legjobb, sokféle erősség, íz stb. persze az igazi a legjobb belőle, de azért pár utángyártó is jó, ezbhasonlít legjobban a jó olaszhoz.
De sóher vagyok!
És pont ezek a nagy irodai sz@rok nem kellenének ingyen sem, mert ezeket állandóan felfűtve kell tartani.
Nem presszót nyitnék, hanem az én napi 5, és az asszony napi 2 eszpresszó kávéját készíteném el vele, az - egyébként szerintem kitűnő - kotyogó helyett magasabb minőségben, és főleg gyorsabban.
Én is úgy vagyok vele hogy vagy jót vagy inkább nem is iszok. Kinek mi a jó 2Jura gépünk van, mind a kettő jót főz, de ugyanabbol a szemesből teljesen mást a két gép
Az első jelentkező viheti ingyen.
https://kossiktea.hu/hu/kavek/...
biztos fasza dolgok oldódnak ki a tartó műanyagból amikor a forró víz mossa
bazi drága főző és bazi drága biszbaszok kellenek bele
van olyan 2 színű kávé ami több mint 200ft
És pont ezek a nagy irodai sz@rok nem kellenének ingyen sem, mert ezeket állandóan felfűtve kell tartani.
Nem presszót nyitnék, hanem az én napi 5, és az asszony napi 2 eszpresszó kávéját készíteném el vele, az - egyébként szerintem kitűnő - kotyogó helyett magasabb minőségben, és főleg gyorsabban.
majd ha elér a tudatosság meg a megvilágosodás akkor rájössz hogy a kotyogós az igazi