Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó környéken laksz, ott még munkanélküliként is jól lehet élni.
Nem tudom megmondani mert a legtobb tolokocsi televolt,tuti nem farhattal meg parizsival,de nem milllios muszakival,azt nem a madarasba veszik.
nálunk mindenki gazdag van olyan ház ahol 3 kocsi is áll a ház előtt
egyik nap olyan fura volt az utca, egy kocsi sem áll a házak előtt, ilyen azért évente 1-2 alkalommal van
amúgy 1-2 ház van csak ahol csak 1 kocsi van, leszámítva azokat az öregasszonyokat akok nem vezetnek
olyan is van ahol 2 emberre 3 kocsi van
mi ez ha nem tiszta amerika
Mert kevés pénzem volt és itt legalább nem rívok ki a csövességgel, itt amolyan szo-szo vagyok mert láthatok nálam sokkal rosszabbul élőket is míg ha hitelt vettem volna fel egy jobb környékhez akkor ott meg csak a lenézés lenne lenne a szomszédoktól.
No meg mit vettek? Akciós párizsit és farhátat vagy műszaki cikket milliókért és ezt milyen arányban? Nálunk az utca kb 300m hosszú, van 2 jómódúnak mondható család, kb 20% aki közepesen, még vagy 20% akik szo-szo és a többinek autója sincs és helyben dolgoznak a faluban valahol. Mennyire reprezentatív ha végigmegyünk az utcán és megakad a szemünk pár jó kocsin és pár közepesen, de a többi háznál semmit sem látunk, na ja, nyilván nem voltak otthon. lehet beszélni a nagy jólétről, de minek? Akit ez érdekel az benne él vagy utánanéz akit meg nem annak meg úgyis mindegy pont leszarja a többieket.
Jsh es a madarast kerulom,aldi,lidl folyamatos.
Nem csinaltam statisztikat.
De az is fuck you aki kitalalta az 5 literes ablakmoso folyadekot.
Amugy rossz helyre koltoztel.
Hányan voltak ott? ....és hányan laknak a környék településeken? ...felénk is hétvégén mindig legalább félig van a parkoló és mégsem ismerek olyan kollégát aki rajtunk kívül odajár.
Veletlen be kellett mennem a maglodi madarasba,....... Fuck you szegenyedo magyar
Fizetni annak kell aki azt akarja, hogy vezessék mert nem bízik magában és ezt az állapotot próbálják meg elérni a "mesterek" a sok homályos, sunyi, félelemkeltő vagy a veszélyektől megóvó (ezek keveréke a szokásos) felsőbb hatalomban megoldást kereső igehirdetésükkel (amit manapság már nem ilyen szavakkal hanem többnyire idegen szavak kusza használatával szómágiát gyakorolva igyekeznek elérni) amit a számukra jó esetben befogadnak a benne hinni akarók és előbb-utóbb ezért anyagiakat is hajlandók áldozni, ma már persze sokkal óvatosabban és lassabban kénytelenek "dolgozni" az ilyen mesterek mert az emberek óvatosabbak és könnyebb a tájékozódás, de hát ez még mindig kevés, ma is sokan bedőlnek a humbugnak különféle okokból.
pl egyik ismerősömnek az előzetesben megjelent az úr és azt mondta hogy ha rendesen fog ezután élni akkor megússza a börtönt
na azóta totál fanatik istenes lett, nagyon jó gyerek de ebből a szempontból elborult elme
persze ez az úr megjelenés fullra bedrogozva meg ittasan történt
na de van aki sárkányokat lát és van aki az urat.....
vegyi folyamat mindkettő
Elmélkedni a világ nagy dolgain ingyen van, fizetni gondolom annak kell akik készen akarják megkapni a nagy tudást ami szintén valakinek a szubjektív agyi szüleménye, tehát vagy passzol a tiédhez, vagy nem. Be van állítólag bizonyítva, hogy mindenki a saját elméje által kreált univerzumban él, az hogy éppen mit fogad be a külső világból az teljesen rajta múlik, hogyan szűri az információkat mit ad hozzá és mit vesz el belőle. Állítólag ezért van, hogy ha van egynél több szemtanú bárhol, azok egymásnak ellent is mondhatnak, mert teljesen szubjektív hogy mire fókuszált, mit jegyzett meg az adott szituációból.
Pontosan, erről szól az egész, a semmiről ellenben igen bölcsnek tűnve órákig tudjon kinyilatkoztatni (fecsegni) a derék mester. Mikor belekerül valami idegen szó lehetőleg a spirituális asztrofaszom regnálása vagy bármi teljesen agyatlan akármit is jelentő szóhalmaz akkor azzal próbálnak az ecceri nép fölé emelkedni és a teljes nihilt rendkívüli okosságnak elsütni...........oszt valamikor pár közös lelkigyakorlat, tudattábor meg ilyenek után kiderül, hogy ha tovább akar fejlődni, tudatosodni az ecceri akkor biza nyitogatni kell a bukszát.
A világ olyan amilyen. Közvetlen környezetünket meg mi alakítjuk a lehetősègeinkhez (szájízünkhöz) mèrten.
Engem nem zavar, beszélgetünk.
http://youtu.be/53c2bFhF0yg
Akkor egy nem spirkó téma. Mindenki nyuggodgyjon leja faszba
Asszonynak hiába mondom cserèlje le a szaros tabletet laptopra. Volt egy hp de megellett kidobtam.
egy tizes bele az utángyártott akksi, netezni elég... egy 20-ast biztos megér így is...
ez nem az amd kivitel hanem a dual core, meg azt hiszem 360as a hdd
filmeket nézni meg youtube jó ez még, sógoréknak kellet volna de inkább vettek egy tablettet
mondjuk azóta is bánják a döntést mert a tablettán teli van reklámmal a youtube
Amit én erről a típusról hirtelen találtam, aszerint ez manapság legfeljebb ajtót kitámasztani jó...
http://www.avocomp.hu/termekek/msi-vr630
érdekel valakit egy msi vr630 laptop? akkuja nem túl acélos de valamennyit elmegy
összegészben egész jó állapotban van
érdeklődés esetén megnézem milyen dolgok vannak benne
a hűtő része nemrég lett cserélve komplettem az egész kacat nem csak a ventillátor
Dehogy,csak extrém wellnesre készül a csirke.
nem lőtte. lejátszotta az egyik videót, az meg nyakkal ráugrott a késre....