Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld meg kettesbe rakni...
Vannak képek, amin a PS sem segít.
Így van , fel kell venni a forgalom sebességét, hogy senkit ne kényszerítsek előzésre! De amikor a szrjával csak azért megelőz engem mert előtte vagyok, nos az ilyeneket szoktam otthagyni egy pillanat alatt! Igaz az én motorom csak 160 körül tud max!
Sok a rendőr,sok a trafi,drága a benzin. Ezért nagyon sok ember úgy próbál meg spórolni,hogy 70-80-al tötyög. “Így keveset eszik” .
Még a Véda előtt is lelassítanak hetvenre,ahol mehetnél kilencvennel...mert félnek.
Na meg a másik csapat az az,aki havonta előveszi a kocsit kétszer,mert meglátogatjuk anyut,meg kiugrunk a temetőbe....na azok a világukat nem tudják!!!
Ennek örülnek a rendőrök, mert nem az országuton megy az ürge 110-el, hanem ahol nagyon nem mehetne! Én az ilyeneket mindig odavinném a balesethez és szedjék össze a hullákat! Mert az már nem olyan jó szórakozás! Szerintem aki akar hadd menjen! Ha bajt csinál akkor a nyakába rakni az összes faszságot! Aztán hadd örüljön neki! Mert bántja a szemét, ha előtte van valaki!
Jaj. Ez aztán a logika.
Mondjuk 70-nél tuti nem lesz gondja az előzéssel, legfeljebb a mögötte torlódóknak.
Amikor én tanultam engem lebaszott az oktató ha nem a megengedettel mentem, mondván ne tartsam fel a forgalmat.
Most vizsgázott a haverom csaja. Az oktató azt mondta neki,hogy ahol kilencvenes tábla van,ott max hetvennel menjen,mert ha előzni akar akkor kell a plussz 20....és az már 90!!!
Barmok!!!
Lakott területen alacsonyabb sebességnél jóval könnyebb előzni mint a nyílt úton.
Én is meg szoktam előzni, azokat akik az országúton feltartottak, hiába megy lakott területen jó tempót.
Meg az az extra barom is ak engem lekerül lakott területen én megyek 60-at, de ő "siet" ??!! Csak azt nem tudom hova a fszba mert kb, 200 méter előnyre tett szert!! Mert csak borsónyi agya van!
Napi szintet a toyota hibridesekbe akadok bele 80-nal utálom őket
A horvátoknál tegnap még jóformán rendőr sem volt. Autóval alig találkoztunk, beértünk magyarországra és már nem volt kedvem előzni. Ez a magyar egy hülye nép bármennyire hisszük azt hogy olosak vagyunk...
Hazi baszki nem hszi.
Persze, mert kozben hatvanyozottan nott a forgalom.
Spec meglepodtem hogy hova a budos francba autozik mindenki ünnepen, most a balatonon is minden utmenti etterem fullon.
Fasznak nem ulnek a seggukon, ehezes, szegenyseg es siralom van ma magyarhonban.
Ehhelyett meg vinotekakba, meg hszi ettermekbe battyognak 80-al.
Ez igy igaz. Teljesen autó független és már engwm is az összeomlás határára kerget. Egyszerüen meghülyültek az emberek. Régen a soköszar ifa tartottat fel a forgalmat most meg a rengeteg ténfergő barom. 90es korlát mwllet jo ha 80at megy. És képtelenség elözni.
Bizony.... sok ktm volt kint... az 1290-t mindig megbámulom
Városban meg 40-et. Hogy dögölnének meg. Bringával többet tekerek.
Nem tudom. Én szédülök ha 80 alatt kell menni. Így is jól fogyaszt, hova spóroljak?
a legtobb mostani hulye fix 70-80 at megy kocsitol fuggetlen.Lehet az iskolaban verik belejuk.
Na ott pont nem ettünk a parton a piros hotelban volt a szallas es addig mar lustak voltunk nenni.
Senki sem hiszi el hogy a priusszal előztél, mert ezek a fos priuszok fixen 78-ra vannak beállítva, néhány megy 80-at is hogy dögöljenek meg... miért csinálják ezt ?! Rav4,magyar... enyhén kanyargós első osztályú aszfalt és az a buzi 70-nel megy. De miért ?! Ennyire nagyot ugrik a fogyasztásuk ezeknek a toyota hibrideknek 80felett ?
Senji oldalon... én csak jó éttermekben voltam ki van tablazva, lent a tengerparton van.... egy nagy motor van a táblán, alatta OK. Nem drága és nagyon jó
"a pilota tudasa, bevallalasi hajlandosaga, netalan hulyesegbe hajlo batorsaga joval nagybb resze ennek."
Ez így is van.
Kevés helyen lehet kimotorozni szinte bármelyik motort közúton.
Nem azért hogy a ktm-et istenítsem de észrevetted hogy mennyi volt belőlük ? Máskor egész szezonban nem találkozok ennyivel mint most a hétvégén
És miután csináltam a képet, jött még néhány
Szegény Rossi lehet hogy szénné verné a mezőnyt, csak nem tudja hogy K1600-ossal kéne mennie
Én mondjuk előztem meg már BMW-s csapatot....Priusszal, szóval én és a vagyok a legjobb meg a Toyota ezek szerint

Amúgy eleve két különböző motoron nincs sok értelme a gumit hasonlítgatni. A rinyacsík csak önmagához képest jelzi a fejlődést.
Nálam pl. ahhoz képest amikor eltűnik, még bőven lehet tovább dönteni, mert még le sem ért a térdem, illetve a lábtartón a hosszú csavar SEM, miközben az igazán profik már ezt is rövidebbre cserélik.

Legjobban amúgy tényleg a KTM szerű szupermotokkal lehet menni. Keskeny kialakítás, iszonyat dönthetőség, kurvajó nyomaték, úthibákat kvázi leszarja, és az egy henger lüktető nyomatéka miatt olyanokat tudnak driftelni kicsúszás nélkül, lapon fordulva hogy csak pislogok. Persze ehhez pilóta is kell.
Melyik az ? Fent a Senji végén? Vagy a benzinkuttól picit lejjebb ? Én most hétvégèn az összes szar éttermet kifogtam