Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyjátok ezt a barmot... hülye mint a segg.
Én az emberek közé sorolom magam, te meg a jelek szerint már nem tudod mit is jelent az.
Hova kellene sorolnom magam? 2003 óta itt élek. Itt van lakásom, itt születtek a gyerekeim, itt dolgozok , itt élek. itt vagyok otthon
A bennszülött osztrákok szemében egy megbízható kolléga vagyok, a szomszéd, a barát, meg ilyenek. de te biztosan jobban tudod :-)
Aha,te aztán tudod,2003-ban meggyesi sportminisztere majd 2004-ben az ország minisztere lett.
Itt mucsán van wikipédia.

https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Mindig másodrangu leszel egy idegen országban, de ne zavarjon. Mondjuk én vissza se engedném akik elhuznak innen.
hát erről szó sincs az ország kétharmada kecskebaszó migráns
bár ennek a fényében még érthető is ez az eljárás
...és nem szarnak maguk alá a Hiace-ben sem....
Nálunk azért picit nehezebb lenne elrejteni azt a 4-6000 hirtelen halottat,így hogy a fránya diktatúra nem korlátozta a fészbúkot,youtube-ot a komplett index és körégyűlt portálokat sem.
Itt meg ezrével fognak.hullani késöbb a fiatalabbak ellátatlanság miatt. Az se lesz jobb. A nagy semmit tevésben a szakrendelök orvosait hideg tartalékként otthon tartják hogy ha véletlen kidöl valaki a járvány idején legyen helyette.
Már egy csomo helyen találkozni panaszkodo emberekkel hogy a honapokra kapott idöpontját tötölték ( nekem is lett volna májusra), daganatosok, szivproblémások vizsgálatát törölték, ahol eddig a prevenciora, mielöbbi kezelésekre hivatkoztak az most honapokra de lehet évekre le van szarva. Sokkal többen fognak meghalni a másodlagos hatások miatt és válogatás nélkül. Aki meg most haldoklik gondozás, segitség nélkül magára marad (pl nem jut oxygen palackhoz - ez konkrét tapasztalat)
"nélkülünk"? Magad is oda sorolod a nagy Ejrópához? Azt gondolom, tudod, hogy egy bennszülött osztrák szemében mindig egy koszos bevándorló maradsz? Csak nem mondja...
oké egyébként migránssimogató barmok. De szerintem ezt a víruskezelést ők csinálják jól.
Majd lesz egy nyarunk amikor még a sebeinket nyalogatjuk bőszen azt amikor eltekintenénk a messze távol jövőbe, hogy akkor mégis mi a f.sz lesz, az életünkkel már b.sznak is bennünket karanténba a következő hullám miatt.
Lehet, hogy ott tiltás nélkül is fegyelmezettebbek az emberek, mosnak kezet, felfogták hogy járvány van és kevesebbet mászkálnak, ha betegek otthon maradnak a valagukon, eleve fittebbek és nem dönti öket korházi állapotra a vírus, stb.
Jajj, a feri sehol sem volt 2003-ban...a saját országod történelme sem megy? Én a hülye külföldön elő legalább azt ismerem...
Istenem... Te azzal tettél volna hatalmas szívességet az országnak ha elfelejted a nyelvet is. Egy tök hülye ember vagy, menj a totalcarra szidni mindenkit aki nem elektromos autós, ja neked is benzines van... gyökér
Még a svédek is eljuthatnak eddig
https://alapblog.hu/svedorszag...
olvasgass Bár neked ez hosszú
Leírom a lényeget nem szignifikáns a különbség a halálozások tekintetében mikt azokban az országokban többek közöt nálunk is, ahol elddugdosnak bennünket a világ elől.
Annyira nem hülye, mert tudja hogy nem akarok :-) Nem nekem diktál, hanem a slepjének, aki magára húzta. Ez a jó benne :-)
Svédek? hagyd már... ott még a vírusnak is jogai vannak! Azok teljesen idióták - a viking őseik meg forognak a sírjukban
Ha tudnád mennyi olyan van még...
Bizony, vannak kiknek még mosogató állás sem jut, csak a dikatatúra építés :-)
Elengedte ezt a sok tehetséges embert...............katasztrófa..................vagy az a feri volt 2003-ban?
Egy hatalmas ország (majdnem 5X akkora mint Magyarország) kb 10 millió lakossal. Nagyon jó az egészségügy, nagyon jó egészségügyi állapotnak örvend a lakosság, és elég szabálykövető népség. Abban bíznak hogy különösebb korlátozás nélkül sem terhelődik túl az egészségügy. Ha meg nem jön be nekik, majd korlátoznak ott is mindent. A Németek is így kezdték...
Végülis állítólag a lombardiai egy kurvajó egészségügy volt,hagyták is a vírust,hullanak is a legyek.A különbség talán annyi hogy a digóknak megfekszi a gyomrát az a 10000 halott 65 év feletti a svédnek meg nem.
Hülye egy diktátor ez... neked is megengedi, hogy oda menj, ahova akarsz, ott élj, ahol akarsz... próbálnád ezt Észak-Koreában!
Persze,látjuk a rengeteg rendezetlen vidéki tanyát a sok pottyantós budival.
Ugyan hagyd mér. Az eunak csak felvevö piaca meg csatlosai leszünk nem az a cél hogy német vagy francia szintre emeljenek és akként kezeljenek minket. Bár jobb is mert amit ott lemüvel merkel az is egy agyrém.
Ti meg ha elhuztatok az ottani dolgokkal foglalkozzatok, ne az itt maradottakat fikázzátok, nem lehet mindenki olyan okos és bölcs mint ti meg amugy sincs annyi hely mosogatoknak a világban hogy az összes magyarnak jusson.