Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atleptem a 20500-at,de meg nem volt egy venegy emlegette garis hiba.
Kamera-beallitasok-vizjel Be v. Ki. Van egyeni vizjel is, asszem.
Meg eddig nem kapcsoltam ki.
Tényleg nem rossz. Most ittam először japán whisky-t.
Nana, de bassza meg nem pittyegett a telefon hogy penz jott a fonoktol.
Most spec siman atvagtam a zsumbin mer olyanom volt. Rendesen kerepesi, híd, hegyalja, outletnel le, biatorbagy, etyek. Amugy inkabb szentendre, de a dobogoko meg a pilisi annyira nyomi zsufolt hogy inkabb raszoktam egy tat-hereg-tatabanya-kornye-csakvar-alcsutdoboz korre, csak az szar szokott lenni csakvartol, de most gant fele is uj meg alcsutboboz fele.
Meg jo bicske-many-tök-perbál fele is.
Nem hivatalosan, csak tömören és érthetően
Nem rossz ez, de van ebből 21 éves is
Zarándok úton voltál, mi?
Nem, te másrol.hadováltál, ahogy szoktál máskor is
olyan hivatalosan fogalmazol én sokkal cizelláltabban írtam le neki
Onnan indult el, hogy kp-ra vett ingatlant.... ebben és ehhez hasonló esetben, amikor “készpénzes” vevőt keresnek, akkor azt arra értik, hogy nem olyan vevő, aki hitelt vesz fel, mert vagy nem hitelezhető az ingatlan, vagy nem akarnak/tudnak várni a banki ügyintézésre.... ebben az esetben “készpénzes” vevő az is, aki utalni tudja a vételárat. Egyéb esetben a készpénz a valóban papír es érme alapú pénzt jelenti, de szerintem mar csak szándékosan játszotok a szavakkal...
Neked olyan nem kell, kár beléd ott az occsó törköly
az a nyísta wiszki az milyen
Meg azt is kérdezem, hogy a képekre a telefon mitöl.vagy hogyan teszi rá a bélyegét? Már láttam más telefonnal készült képeken is, de még nem sikerült megtudni senkitöl.
van péz szarásig a legdrágábbat vetted Vegyél kalippót nem mindegy mivel hizlalod a hájas valagad Legalább végre szép lassan összespórolhatnál egy rendes motorra is
Kösz.
A dunán hol kelsz át, mert gondolom nem pesten zötykölődsz.
mindenki ismeri hisz létezik Többé kevésbé még használjuk is

( A deák bácsit szeretjük a legjobban Az a másik feri bá a sárospataki várral a háttérben már lassan arra se, hogy betekerjük dzsongának )

de nem egy ingatlan megvásárlásakor. Ott a számlán lévő rendelkezésre álló saját megtakarítás is készpénzt jelenet
Ha be mégy egy dohányboltba 2 doboz cigiért meg kóláért 3200 -ért és megkérdezik, hogy kp vagy kártya ott egyértelműen a konkrét fizetés fizikai módjára gondol az eladó életszerűen tehát egy bethlen egy mátyás és egy lánchidas érme vagy plasztikos csippantás, esetleg telefonos. és nem arra gondol az eladó, hogy 3,2-ért elindítotok közösen egy hitelkérelmet. Kocsmákban sincs ebből vita ott már a pultnál ki van írva, hogy HITEL NINCS, vagy hitel holnap, vagy hitel alma
a viszont 15-20 misit költesz el egyszerre mondjuk egy ingatlanra vagy egy használt teslára akkor az ingatlanos vagy a kereskedő amikor megkérdezi, hogy kp-s lesz e? akkor nem a zsebedben csörgő apródról kérdez, hanem arra, hogy képes és hajlandó vagy a vételárat átutalni a meghatározott időre vagy hitelfelvétellel szeretnéd megvalósítani az adásvételt.
Na, akkor menek arra, mert nekem is csak a szar ut maradt meg a fasorban
asszony keresztanyjának a testvére hordta be személyesen olaszból nem volt kínai
Jól tetted.
Az, minden evben meglatogatom.
Korda studio? A szobort nem tom.
nekem is valami 12 körül volt az m6 würth, gyorsba kellett és csak az volt helyben
mondjuk az már legalább 50 lyukon túl van igaz 80% aluba
Ja, megforditottam a kort, es valami NER-es orvul ujraaszfaltozta az Etyek-Alcsutdoboz kozt az utat. Tavaly meg kirazta a gerincem.