Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. A Hondában és a Nissanban is vagy 6darab kisebb reflektorral formázzák meg a szükségesre. Így a fénysűrűség sem probléma, meg a hűtés is egyszerű, valamint nem olyan éles a sötét és megvilágított részek között a határ amit én is utálok a projektoros lámpáknál.
"a bura müanyagja nem öregszik termelődő melegtől! Főleg, ha majd vízhűtéses lesz! Engem roppant érdekelne hogy mikor lesz olyan fejlett a technológia, hogy már nem lesznek ilyen kínjai!? Hiszen valamikor az a kis piros pislákoló szr is LED-nek volt nevezve! És az élettartama szinte örök! A mostani digitális villamos fogyasztásmérőkbe is ilyet tesznek Most már nincs forgó tárcsa, csak a LED-villog! 1 KW= 1000 villanás!
Ja meg a ventiseknél elöirják a gyártok hogy a fényszóroból tudjon kijönni a meleg, pl a gumidugót ne rakd vissza.de a nagyobb belsejű autólámpáknál ez sem szokott gondot okozni, az a kevés meleg elmegy.
Amit irtunk. A led chip nem birja a hőt. A led nem a feszültségtöl hanem az átfolyó áramtól világít minél jobban. A több áram több hőt is disszipál, amit a chip már nem tolerál, ezért hűteni kell. De ez a hőterhelés aránylag pici felületre koncentrálódik. De ha nem hiszed nézd meg. Én elég sokat foglalkozom találkozom leddel, szinte gyerekkorom óta csináltam vele valamit. Anno nem hittük hogy lesz kék szinű mert azt nem olyan egyszerü volt elérni. Ez volt az egyik mérföldkő hogy világitani is lehessen majd vele. A második ilyen akadály amit leküzdöttek a magas fényáram. Ez már a chip felületén hőtermeléssel is jár amit el kell vezetni mert már 100 fokot se bír. De ha gondolod adok kölcsön egy ilyen égőt, fogdoshatod nyugodtan hol mennyire melegszik. A kisebb fogyasztás mellett elönye hogy a bura müanyagja nem öregszik termelődött melegtől.
Az a helyzet, hogy van eltéve egy Mz Trophy 150/1-es, egy Gilera Mx-1-es, egy Riga Delta Rmr 24-es, Tervezem majd visszavenni az Mz Etz 250-est, amit eladtam és mindig buzerálja a fantáziámat, hogy a Gilera-Cagiva-Benelli-Fantic ritkább olasz motorok közül is még párat beszerezzek, főleg a 125-ös power szelepesek közül.
Szóval van is eltéve pár darab és lesz még bővítve. Danuvia és Jawa 350/638 is listán van.
Na ettől nem kell félned....
Mi a fene spenótot ettél F.Levi
Ma te leszel a f@sza gyerek
Mond meg mindenkinek, keményen
Na én meg egy mai jó motort nem adnék egy olyan 29 éves szarért
Jól benyelted ezt a baromságot...
Na hat ha annyira nem melegszik, miért van rajta hűtőborda, miért van amelyik ventis és a gyári ledes fényszóroknak miért van oriasi alu hűtőborda a hátulján ?
Ne kurjatok már fel hogy nem melegszenek... persze egy kis hoki led az nem, de egy olyan ami a fényszóróba kell az melegszik.
"meg az idő" " megy az idő" csak megint elszabtam !
Köszönöm! Az este hívott az Unokám, és ha Ő nem köszönt, én észre sem vettem volna! Nem figyelem a dátumot, meg az idő anélkül is éppen elég gyorsan !
Egy kicsit megkésve, de isten éltessen a névnapod alkalmából!!!!
Multkor jött utánam egy ilyen LED-égő-s személyautó, és az a hideg-fehér fénye eléggé bsztatta a szememet, kénytelen voltam otthagyni, (elmentem egy másik útra)!!
Miért emlegeted a lószerszámot??
Szeretnél egyet ugye? Gondolom azért "gagyizod" ?? Az én Hondám csekély 29éves, de nem adnám egy mostani szrért! Pedig én raktam össze egy gépipari szakközép-vizsgával.A gyenge finom nedves lóbőr dörgöljön a farkadra vérhólyagot kedves motorostárs!
Lonak a fa@a.
Annyit mindenképp megér, bár a h4 még komplikáltabb. Majd ird meg milyen lett.
nem adom el , az előzőt se adom, 10 éve járok vele míg el nem rohad vagy nem csesznek rá valami idióta adót addig járok vele utána meg lesz belőle tyúkól , na ez a környezettudatosság
Igen, de némelyik azért egész jól el van találva. A gyárilag igy készített lámpatest meg verhetetlen. Otthon van h7 retrofit égőm, egész jó fénnyel, nem is ócsó de nem az igazi. Kb olyan ez mint amikor elkezdték közgyürükkel anno a h4 izzokat rakosgatni a hagyományos fényszórókba, de se az üvegfelület terítése sem a gyújtópontba helyezés nem sikerült. Aztán világított összevissza, de mégiscsak a h4 fényszóroval volt az jó
Hmmm 10dolcsit megér (H4), hogy aztán jól kidobjam a picsába
Nálunk 7000ft az a led pár ami kintről 10dollár
Majd ha megjön csinálok képet....
Semmi. Csak 2-3 év múlva nem ELadni fogod a HaHu-n, hanem LEadni bontóban....
2 hete vettem
Talán nem véletlenül szigorúan tilos halogénhez homologizált lámpatestbe - bármilyen - LED-et tenni, és azt közúton használni...
a francba 2 vete vettem dízelt 13 évest ... most mi lesz ?