Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs csendes
amikor átvált akkura az összes zúg és csipog, a csipogóját ki lehet venni nem nagy mutatvány, bár a gari ugrik
nekem most ilyen van: https://www.emag.hu/cyberpower...
de egy rakat fos
Alapvetően a mai berendezések elég jól bírják ezt.
De persze megértem. Szar dolog gyertyafénynél internetezni
Sajnos csendes szünetmentest nem tudok. Cicergés, búgás mindegyikben van, ha a ventilátort le is kapcsolja terhelés nélkül, ami hálószobában zavaró lehet.
Nekem a pincében van a szünetmentes....bár nagyban megkönnyíti a dolgom, hogy csak a fűtés elektronikára, meg a CNC gépeimre használom, mert azoknál szívás ha megáll munka közben. TV, hűtőt csak szükség esetén hosszabbítóval szoktam megtáplálni róla.
Bár most szereztem egy 3kW-os folyamatos üzemű iparit, az elviszi az egész házat, de a bejövő vezeték is a pincében van amibe be kell iktatni.
Azért megpróbálnám ennél olcsóbban megúszni, amúgy ez csendes, mármint teljesen hangmentes? ....mert a tv előtt szoktam elaludni a nappaliban és még a a százlábú csoszogására is felriadok.
nekem ami régen volt kiszedtem a csipogóját mert nálunk is rengeteg pár pillanatos áramszünet volt
a mostaniból nem szedtem ki mert alig van
ha teheted a drágábbat vedd mert az olcsóknak olyan gyalázatosan szar hatásfoka van hogy egy fos kis modemet nem bír életbentartani negyed óráig a felhasznált energia 90% a saját működésére megy el
nekem ilyen volt a régi: https://www.konzolvilag.hu/pc/...
ment vagy 10 évig
Azért van olyan ügyesen megcsinálva , hogy gyorsan megdögöljön, nehogy már túl sokáig jó legyen neked! Mégis mit gondoltál ki fogja megvenni a sok szart, amit csinálnak ha mind örökké jó lesz??
Van olyan szünetmentes táp ami csendes? TV-hez kéne mert elég sokszor van pillanatokra áramszünet eső-szél esetén és tönkre vágja a TV-t, a modemeket szintén.
Nrzem a TC megdoglik e a dizel, kihal e a benzin videojat.
Beázott a fórum ?
Erre most jottel ra?
Egesz ausztriat tedd bele.
Zsivány az a kanyar ami utoljára szembe jött vele, szépen változik a kanyar ív egyre szűkebbre, nagyon nem számolt vele, pedig az ország tele van ilyenekkel.
nekem a huskyn a fh jeladó ment tönkre, az az alkatrész aminek kb sosem kellene tönkremenni mert olyan picsa áramok vannak benne
A mai motorokon leginkább az ECU döglik meg. Hogy miért éppen az? Hát mert az a legdrágább gyújtásalkatrész....
a szimónál elég változatos okokból nem volt szikra, mondhatni hoyg az évek alatt minden elektromos cucc cserélve lett rajta aztán kertésznek tanultam
mondjuk a jeladó kitört forrasztása majdnem kifogott rajtam, mert akárhányszor rámértem mindig volt ellenállás, csak hol ment hol nem
aztán csak szétvágtam azt is és meglett a hiba, ráadásul akkor csak az amerikás hangalámondós filmekben láttuk hogy van valami internet
addig szerezz be valami izmosabb motort az egyre nagyobb segged alá aztán senki sem fog utolérni
Üssem agyon?
Fantázia sincs,elengedlek megint.
Cirka 1700 km tekeredett a kis GS-be csutortok ota.
Na majd valamikor kezdhetem tervezni a juliusi kirandulast is.
Az tuti, hogy Lavamundot beleteszem, mert olyan kurva jot mentem rajta, hogy a Varaderoval nem ert utol a csapattarsam.
Ezek szerint te megtudod javitani. Szerintem ennél a hibánál a gépésztechnikus a legszakértőbb.
Ez meg a másik, legalább az órát kitakartam volna, mert engem nem zavar ha odahúzza, de a rendőröket annál inkább
No meg felvette, hogy folyamatosan gyorsan hajt mindenhol, igazi szakértő....
Be. Kár hogy lekeverte. Szerintem max egy kicsit elcsúszott a végén, de nem esett nagyot. Rámarkolt a fékre és nem tudta elengedni.
Elég bátran ment végig. Felezőnél átlógott, kanyarba úgy ment be hogy azt se tudta mi van ott. Egyiknél pl, ahol 60-as táblánál 90-el ment, vízátfolyás és sóder felhordás szokott lenni.
Mázlija volt hogy most nem. Erre egy tök tiszta kanyart kottázott el.
Es kozze teszi.
Kemény.
Vidd szakemberhez! Ez a ""javítás"" dolog nem ilyen egyszerű! De ha elvégzel egy villamosipari, és egy gépésztechnikusi szakközép-iskolát akkor esetleg még Te is tudod majd javítani! Vagy pedig, ha nincs messze a motorszerelő iskola akkor azt javasolnám elsőnek.
Úgy néz ki...
Csapassad