Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen: egyre kisebb teret foglal....
És akkor még az ott szédelgő kődarabokról nem is beszéltünk !
"lehet a térgörbítés varázspálcával lenne mégis csak az egyszerűbb " Majd ha megöregszel , rájössz, hogy a "varázspálcád már magától is görbül , tér nem is kell hozzá!!
Valami gravitáció mindig akad
Szóval ez az egyenes vonalú egyenletes mozgás csak papíron létezik
Ennek a Kerékerősítővárnak utána néztem, már csak az érdekes neve miatt is.
Emberi élet fenntartására alkalmas bolygó olyan messze van, amit az életben nem érünk el időben. Így is úgy is rábaszunk, a bolygót már megmenteni nem lehet, rövidesen kiderül, hogy mikor következik be az összeomlás, 9-12-15 milliárd embernél? Nem lesz vidám.
ezeket a hajtóműs dolgokat kellene pedig a legegyszerűbb módon megoldani. A világűr légüres terébe lépve már semmi energiafelhasználásra nincs szükség Amennyivel beléptél végtelen ideig annyi a sebességed. Pályamódosításhoz, lassuláshoz kell némi sűrített oxigén Már egy ideje görcsölnek a plazma hajtóművön. De az is legfeljeb néhány 100 ezer km/h-ra képes felgyorsítani az űrhajótestet. Mondjuk óránként 200 000 km-er az napi 4,8 millió km-er. Ez még messze van a fénysebességtől (300.000 km/másodperc 18 millió km/perc, 1080 millió km/ óra 25.920 km/nap. )vagyis 5400 szor tud majd kevesebbet a kifejlesztésre váró csúcshajtómű a fénysebességnél. Aztán ha azt vesszük alapul, hogy itt fény évekről beszélgetnek akkor leeht a térgörbítés varázspálcával lenne mégis csak az egyszerűbb
Huhh mondja egy olyan ember akinek a motorozás csak a macerát,verejtéket és a csőgázt autópályán jelent.
3 hónap alatt is
Az, hogy az utazás nem fejlődött úgy mint a számítástechnika azért ennek meg vannak az anyagi okai. Amíg egy csepp olaj is van a föld gyomrában ezt a változást a pénz felett rendelkező hatalmak nem sürgetik
akár csak egy triumph
ámen
az igazság az, hogy a föld a nagyon soxorosát is elbírná a mai 8 mrd-nak. Amikor 30 évvel ezelőtt tanultuk, hogy jaj mi lesz ha túlszaporodunk, azóta az energiát könnyebben előállítjuk és már ott vagyunk, hogy termőföld sem kell az élelmiszer előállításhoz. Hely meg még van bőven. És víz is. A sós vízből simán lehet ivóvizet párolni. Minden csak akarat kérdése.
Persze jobban érzem magam, ha megmarad a saját aurám és négyztetméterenként nem két fő a lakosság
nem tudom mennyire lehet izgató egy marslakó lány amiket régen rajzolgattak róluk, ha csak fele ojan rondák akkor inkább dolgozni megyek a marsra
A végire azért álltam a motoron inkább.
Valószínű annyi történt a motorral, hogy magyarul a sztenderen állították a láncot, és nem nézték meg , hogy oldaltámasszal mi a helyzet!
Nem mondod??! Egyébként igazad van, csak akinek üres a helye, az vajon , hogy oldja meg, hogy ne lötyögjön neki??!
Tudod, ez úgy van, hogy van aki megtanulja a gépészetet, és van aki csak odajár! Ha szerencséje van akkor azt a vizsgán nem kérdezik! Nem véletlenül van nyomaték-kulcsom kettő is! Csak már a kedvem fogyott el a szereléstől!
Azért a motor sokkal fárasztóbb, persze. Tankolástól tankolásig még a kényelmes Futura-n is elfáradok, ott már azért egy 5-10 percet én is nyújtózok a további indulást előtt.
Azért 450 km-en már lehet nem kevés időt fogni, ha nem bambulgat az ember, hanem tolja neki, amit bír a kiskocsi. 4 napunk volt nyaralni, ha 2 hét lett volna, lehet rém lazán veszem az utazást.
De a fasznak rohansz?
A mult héten reggel 7-től este 6-ig motoron ültem.Néha jó az a fél-egyóra pihi.
Baszki,van ujra marushin sisak németeknél.
Mondjuk eddig csak a motoinnél vásárolható meg.
De a fasz kivan lehetett volna egy féléve.

https://www.motorradonline.de/...
Csak Rabig 1 órával kevesebbet rohadtam a kocsiban, elértem egy 1 órával hamarabbi kompot és amíg mások a kocsiban döglenek, addigra én már áztatom a popómat hideg sörrel a kézben, fújom fel a sportkajakom és evezek a tengeren vagy merülgetek a kurvakirály Dechatlon-os búvármaszkomban. De aki szeretne, az főhet a napon is, vagy a kocsiban is.
Szóval te azért rohansz mindenhová, hogy tíz perccel többet bírjál főni a napon?