Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túl könnyen feladod.
Krumpliszsák
Ez a cucc csak optikai tuning, semmilyen hatas nincs a szelvedelemre, de mondjuk olyat meg nem talaltak ki ami engem kitakarna motoron.
Rengeteget próbálkoztam a beállítással, elsőnek egy Givi volt fent, azt követte egy másik ami a Puigra hasonlít de enyhén bubis, az tényleg nagyon rossz volt, mindössze egy túrán volt fent. Ezt még megpróbáltam, szerencsére bevált.
Jobb lenne egy mikrofuzios generator, de az ember azzal foz amit falal.
Azért komolyan toljátok hogy ti hasadóanyaggal fűtitek a házat
Semmit nem ereztem plexivel vagy a nelkul, talan plexi nelkul jobb volt, igy mostanra nem is probalom.
Értem én ezt ,de egyrészről elég pontos előrejelzés van,másrészről a lényegét veszi el a repülésnek. Bár annyi előnye van,hogy bármikor mehet (erős szélben ezzel sem) .
Igazából nem sokat érnek a mini plexik, ez a harmadik a Hondán, ettől se szűnik meg a szél, de legalább horizontálisan elsimul, vagyis nincsenek káros turbulenciák. Lényeges az anyagvastagság, ami a merevségét adja, az előzőek alig 2mm-esek voltak, ez majdnem a duplája, nem is rezeg. Az előző kettőnél úgy éreztem 100 felett mintha valaki tenyérrel csapkodná a sisakot, az nagyon zavaró volt. A tartópálcás nagy plexik biztosan jobbak, de azok nem tetszenek. Egyébként azért kaptam fel a fejem amikor megláttam a plexidet a képen, mert csak rendelésre csinálják, ezért nagyon ritka.
Teljesen átlagos kínai 5 tonnás hasito. Aldi vagy lidl volt, kurvanagy mák volt mert 29900-ert mérték, de minden videki uzletben a nyitasra elvittek azt a 10-15 db ot. Pesten egy bérhazas/ipari negyedben voltunk kiszallitason, hopp egy uzlet, bementunk es mind ott volt, a kutyanak nem kellett.
Ezek most neztem mas festessel alko meg a tokom tudja milyen markakkal 70 rugo.
Siman tobbszorosen behozta az arat.
A valkoi erdeszetnel szinte csak akac van, némi tolgyel es csertölgyel de azok nem erdei hanem hosszu ronkokben van, nem tudnam bevinni, az utcan kene vagdosni.
Ja, monnyuk ha csak tisztán akáccal tolod, az könnyen hasad.
Nekem benzinmotoros gallyaprító oldalán van az a kúpos hasító, de van néha hogy a görcsösbe beleszorul, ezért lehet csináltatok egy ilyen hidraulikusat is egy komolyabb munkahengerrel.
Nincs ra panasz,kb 6-8 eve ujkora ota folyik belole az olaj,most is bugyog de minden elhasogat amit kell,baltaval mar nem bohockodunk mert faraszto es veszelyes.
Én már 2hete beraktam kb 70 mázsát, mer' akkoriban hidegebb volt és elkezdtem fűteni. Jól viszi az a rönkhasító?
Nem a pakolas,most ocsem azt a rohadt h100 ast kasznizta,altalaban ő dabolja a stihl el en meg nyugisan a hidraulikussal hasitom,berakom,most mindet en csinaltam.Ugy kicsit megtergelte az amugy is egesz heten szar derekam.
És a kaját?
Pontosan így
Rég volt, gondolom igen, de nekem soha semmilyen motoron nem volt bajom a széllel ha csak nem a belsőmből akart távozni. Mondjuk a naked gépeket jobban szeretem mint az idomosokat, engem eccerűen nem zavar a szél sőt, igénylem.
Edzésnek sem rossz, ennyit átpakolni.
Azt mondjuk én is mondtam neki, hogy nekem sem tetszene, ha egy olyan baszom nagy és gyorsan forgó propeller 20 centire a fejemtől forogna.
Mondta, hogy az a baj, elmegy Szársomlyóra és ott derül ki, hogy alkalmas az idő és a szél a repülésre, esetleg feleslegesen mászott fel és ment el odáig.
Így meg tulajdonképpen kimegy a hosszúkás kert végébe és ott felszáll.Mmondjuk a szomszédok miatt inkább kimegy az egy-két km-re levő szőlőbe és a szántóföld végén teszi ezt meg, de akkor is. Az indokokat így már el tudom fogadni.
Hamu meg olyan rohadt keves hogy kethente egy vodornyi jon ossze.
Ez ket hetvege.Nem nagy etvasz .
Akor se pakolnia annyi fát a faszom se, meg még gyujtsak be, hamuzzak ki, és ne gyulladjon fel a ház se
Mar elmondtam,tőmondatokban
Nagy regi ház,anno rekativr korszeru es sokba kerult a vegyes,a gazkazan meg nem.
Igy meg mindig feleannyi a futes,es meleg van.
Én azt nem szeretem...hangos,ráz..stb