Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínüleg Te is azt olvastad el a neten amit én bemásolnék ide. Van határ és az le van írva.
Tudod jól, hogy ha kopog a motor akkor az robbanásos égés, innen már nem nehéz következtetni, hogy ha robban akkor kopog ha ég akkor üzemszerűen működik a motor.

Többet én nem akarok erről a témáról beszélni, mert a végén, ha sokszor még leírod, hogy ez robbanómotor akkor el is hiszem.
Zolinak ez,de ezzel igazi szopás lehet a stelvio. Szóval nem.
http://youtu.be/mAgplo7Ok2Y
A kis milfet lőném én is egész nap, mint a téli palotát. Ilyen lakókocsit meg tudtam volna egyszer ingyenesbe is , csak egy bazinagy darut kellett volna hívni, mert a telken elé építettek egy családi házat és már sehogy se fért ki lábon, de akkoriba nem ért meg nekem annyit.
Van értelme vegigolvasni?
szerintem az csak 35ös csak jól le van lakva
100 forint emelés.....nem tudtuk eldönteni hogy sírjunk vagy nevessünk rajta, és ez nem óránként 100 forint hanem havibérben 100 forint
hát szűk 50 millát nem hiszem,hogy adnék azért a fényes dobozér t viszont azt a kb. 55-ös milfet vállalnám. ezek már nem a nyafogós kategória
itt valami sértődöttség érződött ki a hangotokból
Hát ha én lettem volna a főnökötök bizony el is fogadom Be tudtam volna annak ,hogy ez egy rendes főnöknek jár
lakókocsi : https://www.airstream.com/trav...
nem szép de legalább drága
zolinak pont jó lenne
Igen mert ez szerintem szimpla kötekedés volt a cikk tartalmától teljesen függetlenül és ezt kívántam megkérdőjelezni mondván, hogy mindkettő jó akárhol, amúgy ha pontosan le van írva az égés és robbanás akkor megtennéd, hogy közzéteszed? Én találtam a definíciót és elég gyenge a határ a gyors égés és robbanás között.
szerintem kb senki sem hallott még panaszkodni azért hogy kevés a pénzem
azt a 100 forintot is felajánlottuk a vezérigazgató úrnak, egész kirendeltség aláírta hogy nem kérjük ezt a 100 forintot
de végül csak megkaptuk
Te abba kötöttél bele, hogy a helytelen megnevezésre azt mertem mondani, hogy helytelen. Mert az helytelen. Az, hogy régen mit mondtak az nem érdekel senkit mert az akkor volt most meg most van. Pontosan le van írva hogy mi az égés és mi a robbanàs.
akkor meg mit panaszkodol, hogy nem kaptatok elég fizetésprémiumot
ez akkora pogácsa volt mint fél fejed, nem a fornetti méret
reggelire ha megettem 3 darabot egész jól elvoltam vele délig
drága pékségbe jártatok
a mosogató tablettát meg ne is mond
Már napi 3x1-et szedetek az asszonnyal, és ugyanúgy áll a mosatlan a mosogatóba mint előtte.
kb 90% nem úgy megy, biciklisek felén nincs fény vagy ha van egy rokkant szentjánosbogár hévvel parázslik
eleve a gyalogosnak is tudnia kellene hogy úttesten a forgalommal szemben kell az út szélén haladni.
pedig volt rá vizsga. Nálunk legalább is. Részt kellett venni kresz oktatáson amiből vizsgát kellet tenni. Akkor járhattál az iskolába kerékpárral,ha ezt a vizsgát leteted.(mondjuk kb. mindenkinek megvolt ) Ennek az volt a lénege,hogy a kresz alapismereteket elsajátítottad már akár 8 évesen. Azt, hogy melyik oldalban közlekedsz, hogy kanyarodsz melyik tábla mit jelent és kire vonatkozik. Pedig akkor még csak néhány trabant, zsiga, dácsia, zasztva, meg warthburg szelte az utakat. Aztán ezt szépen kivezették. Pedig a sok faszság közül ennek volt értelme. Pedig tök mindegy egy járművet mivel hajtasz meg igen is legyen fogalmad a közlekedés szabályairól. Mindenki aki a közlekedésben részt vesz legyen legalább az alap dolgokkal tisztában és ez vonatkozik a gyalogosokra is, mert azok is a forgalom részesei.
legalább is 3 napig téma lesz azt majd megint a feledés homályába merül Majd jönnek a nem gyári xenonlámpák, meg döglökő rácsok, meg számtalan néha a doboz mélyéről előhúzott faszság. Akkor körbebüntetnek egy halom embert azt utána megint szarik rá mindenki
Vettem régebben 2 félét az ilyen kéziből és rosszak voltak, utána jött a vákuumos és azok jók bár tönkremennek azok is viszont nem görcsöl be a kezem a használattól. Persze azok régebbiek voltak, ma már lehet, hogy jobbak a kézipumpásak.
Jól látod.
Félreértésben vagy, nem engem zavart alapból, hogy helytelenül írták hanem téged és a cikket alapból leszóltad ez miatt pedig teljesen jó ez is az is és én a belekötésbe kötöttem bele.
Ilyen fék folyadék légtelenítő faszpumpát rendelt e már valaki? Megéri vagy gagyi....