Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A közúton való motorozás annyira nem sporttevékenység.....
Ugyid debrecenben lesz a koronazas, azt megvarnad?
Válasszatok már meg...ez a programom röviden!
a plázák nincsenez zárva? ( nem tudom) fodrász háát határeset, a körmös meg engem nem érint de ja ebben igazad van, csak attól hogy valami nem jó, engem még nem ment fel hogy a rám vonatkozó részét betartsam
Ha szabadidődben motorozol, akkor igen.
Ha meg dolgozik valaki, azt is szabad.
Az a baj hogy a fene nagy liberalis szabadsagban mindenki csak a sajat dolgat tartja fontosabbnak.A motoros aszongya dehat ez meg az ugy csinalja nekem lehet, van ismeros aki kurvara fobtosnak tartja hazakat nezni mert venne egyet, a fiatalok csak bandaznanak mert az is fontos, a marineni gecirefobtosnak tartja a dauert, a szomszed turbomagyar meg haverokkal motorozik. Stb.
Majd Pest berobban és lehet menni napozni...mert lezárják a gecibe. Mondjuk én már lezárnám most...
Teljes kijárási tilalmat rendelnék el holnaptól az egész országban. Aki dolgozik az úgy is megy ,a többi buta paraszt meg maradjon a picsájan ne korzózzon mint a vásári kurva! Ha meg kimegy,közveszély okozásért előzetesbe basznám a cigányok közé,hátha jól megbasszák.
Félreértettél.
Én is helyesnek tartom ezeket a megszorításokat.
És be is tartom.
De veszélyesebbnek tartom a plázákat, fodrászatokat, körmösöket......
Mint azt, ha egy motoros betartva a szabályikat kerül egyet és megy haza.
Szabadidős sporttevékenység. De ha nincs benne akkor tiltva sincs, szóval még jobb.
Mittoenkie......
Nincs gond a szabályozással, csak a túlgondolással.
Ahogy nézem sokan szeretnek problémát gyártani magunknak, és azon szenvedni.
Dehogy marad, kibebaszottfontos ugyintezni valo van, meg el kell menni a normafahoz...... Stb.
amugy a kettes pártkönyv tán a báYeré
Ha van more, jobbik, lmp, dk, mszp meg a momentum.
lennék ellenzéki ha lenne ellenzék more
Azvagy nem?
Azt nem mond hogy a tied a 2,es partkonyv.
:DDDDDDDDDDD ótás
a gazdaság pont azért szop mert mindenki otthon marad.ha tömeges lesz akkor az egészségügy fog szopni.szóval ha mindenki ugyanúgy dolgozna tovább akkor a gazdaság menne az egészségügy megrogyna,jelenesetben a gazdaság és egészségügy is meg fog rogyni.
dee ha ezt kimondom akkor meg ellenzéki vagyok majd a Zoli213242 szerint. szerintem itthon a fejekben van baj. ezt csak azért mondom mert járom nyugat eu-t. kint láttam egy supermarket előtt sorban álltak maszkban meg bevásárlókocsival az emberek a bolt előtt egymástól 2m-el mintha ki lett volna mérve, odafigyeltek egymásra. hazajöttem, beugrottam kenyérért, erre a csávó átnyúlt mögöttem és lerakta a szarját a szalagra. mindezt ugy hogy a boltok mindenhol teli a kiírással, hogy tartsál távolságot.Rámutattam a papírra a csávó egyből hátrébb lépett. Én meg megköszöntem neki. Ezek után olvasgatom a fórumokat, és mindenhol bizonygatják a motorosok hogy csak ide meg csak oda megyek, meg így a törvény úgy a törvény, úgyhogy én csak ide meg oda megyek márpedig ne mondja meg nekem senki, sisakban meg kesztyűben tankoltam há nehogymá
Akkor sem műtenek most meg!
Amúgy meg ki lehet menni a parkokba is nyugodtan ezren,meg fagyizni Tényleg nem tiltja senki. A szüleim meghaltak már sajnos ,nem tudom hogy azok akik ezt csinálják élnek e még nekik. De ha igen és bajuk lesz ,akkor könnyes szemmel fogják szidni a kormányt,a szomszédot meg mindenkit...csak magát nem,mert ő nagyon vigyázott rájuk. Ami lehet igaz is...de a postás is volt fagyizni és napozni lehet...és a levelet lefertőzte. De a postás is vigyáz a saját szüleire pedig.....de ha betegek lesznek,elkezdi szidni a kormányt,a szomszédot meg mindenkit. Én azt hittem komoly felnőtt emberek vannak ,de nem sajnos.

Az vicc, nem sportmotor, egy hornet tejfolosdobozzal
Sportmotorom van
Azt keresztbe leszarnam hogy bekapja az istenbarma a virust, csak szopok en meg a gazdasag 3/4-e hogy ne legyen tomeges, huzzuk mint a retestesztat, de csakazeris mert nem bir magaval, leszarja kimegy a hulyefasz. Mostis az erdo a mogyorodi lehajto utan a kanyarban fullon tele kocsival, hetfon mikor kihirdettek mindenki megszeppent, hogy nem latni yardot minden sarkon penteken mar a szokasos forgalom.
nem kell neki?lehet,viszont én akkor sem ismerem el,akkor jön a feljelentés ott meg már tudom bizonyítani az igazamat.