Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Samsung megszűnik mint telefon?
Nem gyárt telefont a Samu?
Samsung.....de ugy tűnik jövőre leáll a széria, ugyhogy ha kihalnak az utolsó példányok lehet nézelődni kell, illetve marad ez amig bírja.
Én magamnak a világért sem cserélném le a sony-t, az asszonyé is az,betört a kijelző,4 éves de hibátlan,nem is akarja lecserélni.Én nem akarom nézegetni hogy ilyen telefonnal él.Cserélnék is vele ha nem ilyen buzi rosegold színe lenne.
Aztán hirtelen felindulásból kezdtem nézegetni más irányba is.
Látod mi lett a telefon választásból? Egyébként az én véleményem, hogy maradjatok a Sony - nál. Vagy LG. Asszonynak van huvey teloja, de állandóan vacakol. Nekem ez a 3. LG-m és nem is kell már más típus. Ezzel el is mondtam a lényeget. Jöhetnek az ellenvélemények.
De hogy már megint ide lyukadunk ki.Az enyém is könnyen gyorsan és hibátlanul működik, csak 10ed annyiért.
Az ülés tökéletes példa.Remekül szemléltethető hogy minél több mindent állíthatsz annál inkább tudod személyre szabni,és az egy jó dolog.
Egyértelműen az első. Egy jól működő erős autót miért akarnék piszkálni?
Az ülésed nem jó példa. Rakosgathatom ide oda az ikonokat viszont nem változtathatom a kinézetét, az ülést állíthatom csak a színét nem cserélném.
Ezeket mind mind összehasonlítva az ios toronymagasan jobb mint a többi az átlag felhasználónak akinek az számít hogy könnyen, gyorsan és megbízhatóan működjön valami.
Az "átlag honpolgár" soha nem is akarná felnyitni a motorháztetőt - ha egyébként az autója nem igényli azt (magyarul nem romlik el, nem kell karbantartani mert örökéletű). Nem biztos hogy az a rossz....

Az ülés az más tészta, azt - egyszer - be kell állítani rendesen.
Akkor hogy érthetőbb legyen.Van egy autód aminek nem tudod felnyitni a motorház tetejét és így belenyúlni sem tudsz és van egy amit igen és Ha AKAROD kedvedre tuningolod,nem muszáj de a lehetőséged meg van rá.Melyik a jobb?
Vagy az autó ülésed.Legyártja a gyár ahogy azt jónak látja,majd lehetőséget ad minimális állításra,vagy van egy ülés amit te magad nyolc féle képen magadra tudsz állítani.Melyik lesz a kényelmesebb?Gondolom azt te sem akarod leírni hogy az első.
Ez ilyen egyszerű,nem muszáj állítgatni,de a lehetőséged meg van rá.
az edzett üveg széle a gyenge pont
pl edzett üveg asztal lap azt elbírta hogy táncoltunk rajta de kb 15 millió darabra szétesett amikor a 2 éves gyerek oldalba verte egy porcelán bögrével
Nekem sokszor leesett a 8-as. Egyszer a mellény felső zsebből csúszott ki amikor lehajoltam, betonra. Sajnos a tok szar volt mert alacsonyabb volt a pereme mint a kijelző és elrepedt a sarka. Utána amikor átestem a motorom kormányán, belerugtam a telefonba ami a kormánytáskában volt és elgörbült az egész, a fekete kijelzőn látszott egy lila nyom. A 6-osom 60-nál esett le a motorról, az alu ház karcolódott.
Baromi sokat bírnak kivéve ha pont szarul esik
Mi ebben a hátrány ? Az hátrány hogy minden hülye nem tud hozzá csinálni alkalmazast ? Vagy az hátrány hogy nem lehet csinálni csilivili ikonokat meg kinézetet ?
Ezek mind előnyök.
jó pár éve egy szervies embert találtam a fészbukon aki azt mondta hogy nincs gyári almás pót alkatrész
persze alaplapot nem tudsz máshonnan venni de pl akku nincs gyári a gyári szervízben se azt mondta az aliexpresszes akku semmivel sem rosszabb mint amit ők tesznek be utólag
A gyári beépítés általában tényleg gorillaglass x-y................az se mindenható,de jobban birja............ha azt eltöröd,az utángyártottak már nemigen.Azokról lespórolják.
anélkül nem recsegne a hangszóró
Jó de minek por a telefonba?
az évi 200 azért volt hogy maradjon meg az érték, a gyerek utáni adókedvezmény volt 120 meg a kamat is volt még akkoriban vagy 20 ezer és többnyire ez lett kipótolva 200ra
jelenleg nem tudnék kölcsönt felvenni mert nagyon minimális a költségvetésem, de ha ott dolgoznék ahol eddig simán meglenne a 200 nettó 8 órában, ha az asszony is megkap 100 körül ennyiből egy havi 50es törlesztést simán be lehet vállalni gond nélkül
ennyit szerintem mindenki megkeres aki dolgozik, borászatoknál kérdeztem ilyen 1300-1500as órabérek vannak (a nőknek 800-1000) van ahol a hétvége dupla, azért egy szombat 30 ezeres, ha csak 2 van egy hónapban már fedezi a kölcsönt
Hát ez szerencse kérdése,én kismilliószor leejtettem semmi,az asszony szintén,a múltkor guggolva fényképezett leesett és el is tört.
Dehogy nincs,csak kell hozzá gyártani egy gyereket és már el is engedik a kamatot.
nem tudom mennyire jellemző de a gyerek egyszer az ájfón x telefont a kocsi tetejére tette és ottmaradt
aztán a faluban az első kanyarnál leesett
egy vékony szilikon tok volt rajta meg egy üvegfólia, a fólia elrepedt több helyen de kb ennyi lett az összes baja
Ha találsz olyan kölcsönt amivel tudsz venni egy olyan autót amire gyűjtöttél, és az évi 200ezerrel lehet törleszteni, akkor azt jelenti hogy kevesebb a kamat mint az infláció.
Ilyen meg tudjuk hogy nincs.
Persze ha valami szükséges és sürgős, akkor van értelme, a cofidis meg úgy is kiveri belőled a részleteket
Nálunk ilyenekben nincs szava az asszonynak.
A színét megválaszthatja...feltéve hogy feketét akar
Huhh,ez így nem igaz.
A kínai csodából mint mindenből az alsó szegmenst el kell felejteni,de kurvára.Az tényleg eldobós.
De egy one+,xiaomi,huawei közép,felsőközép kategóriától simán vehet.
Speciel szerintem az egyik legjobban optimalizált,legkultúráltabb,állandó frissítésekkel támogatott a xiaomi miui rendszere.a redmi 4Prom még mindig megy,nem lassul,nem bugos,csak megint leejtettem.
A mi9SE érdekes.Ott van valami,de eddig folyamatosan használom és megy,öcsém M9Tproja kurvajó,1,5 éves,semmi gondja nincs,ő is cszereti törni.LG volt állandóan szarakodott a közelségi szenzor.
Hugom samsung mániás,ő is töri,az utolsót azért cserélte mert a töltőport a telefonban kinyiffant.
Nem,sőt,Az asszonynak kéne néznem valamit,eddig mindig sony volt,soha nem is volt vele gond,csak gondoltam körülnézek a piacon mik a lehetőségek.De sok helyről hallom hogy ezek a kínai csodák két évig mennek csak.
Csak huawei lehet?