Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen nagy méretű pólóm sajna nincsen, csak M-es körüliek. Nagy méretű csak pulcsi van (fent is van a Vaterán "licitálósra"), de az meg már elégé használt példány sajnos. Körbe kéne itthon néznem, mert egy csomó Vespás holmim van, amit nem használok, táska meg ilyenek is. Ugyan nem Vespás, de van egy Gilera lámpám is, ami még nem volt felszerelve. link
Helló! Az enyém 1996-os, és most olyan 16e km van benne. Nyár végén vettem rá új hátsó gumit (az első még tök jó), fékbetéteket, meg akkor lett műszakiztatva is. Hátsó dobozos, plexi nélkül. Nem az a csili-vili darab, még eredeti a fényezése (ezüst), én inkább szervízre költöttem a kinézet helyett. Tucano öltakaró is van hozzá! Olyan kis mindenes motornak használjuk, míg Pesten laktunk, mindenhova ezzel mentem, de elköltöztünk, meg napokon belül jön a kettes számú csemete... Még nem hirdettem meg, ha érdekel, szívesen megmutatom, megbeszéljük!
Vettem volna pólót de én nem értek a vaterához.. XL-es kellene
Rendszámos a tiéd ? Gondolom szép megkímélt állapotban van ? Kitaláltad már mennyiért adod ? Milyen évjáratú? Km mennyi van benne ?
ET4-ből rendszámosat is találsz, az ideális erre a használatra! Nekem sajna el kell adnom az enyémet, mert elköltöztünk, és autópályáznom kell, arra meg kevés a 125-ös. Brühühühü.
Felraktam a Vaterára egy csomó Vespás pólómat, van köztük új is. Ha valakit valamelyik érdekel, szóljon!
"LiGiBa" név alatt lehet megtalálni őket, itt: link
akkor pedig,vespa et4 125ccm,150ccm,vagy libery,sféra,zip,vagy pk,px,coza,125ccm vagy felete.Mind meg lehetveni 130000huf jó álapotba.
Tavasztól őszig szaladgálni vele.. találkozni a többi Vespással néha, Pest környékén 30- 40 km-es távokon járnék vele.. Túl messze vidékre nem szoktam járni robogóval.. Talán ha 500-as robogóm lenne, de kocsi mellett az már nem fér bele a "keretbe".
Mire szeretnéd használni?
akkor milyet javasolnál ebben az árkategóriában ? figyelembe véve hogy ne egy örökké buherálandó ócskavas legyen...(jó értelemben).. merthogy nem vagyok egy szerelgetős ... .. már hallom a választ...: akkor vegyek félmillióért...
Menet teljesitmény gyalázat,alkatrész megfizethetetlen,fogyasztás se valami jó.
Miért nem ajánlod ? ? Mindenképpen 4 üteműt szeretnék... Tetszene az ilyen PK, de kétütemű, és ezért nem számolok vele. .. Ja, hallottam hogy lomha, lassú az 50 4T.. Még egy rendszámost nem szeretnék, mert van egy Kymco Agility 125-ös gépem amúgy... jó kis gép, de nem Vespa..
Szia beszokot esni ijen,de nagyon nem ajálom.
Üdv Néked VespaTom ! Nekem 2 éve volt egy ET4-es 125-ös gyönyörűségem, de levizsgáztatni nem tudtam, így eladtam... azóta is siratom.. Gondolkodom egy ET4 50-es vásárlásán, ami szép állapotban lenne, nem agyonütve. Szokott neked ilyen géped lenni eladó ? 2012 tavasszal szánnék rá úgy 130 ezer körül.. Köszi, és Üdv : Cartshee.. Budakalászról.. A képen én vagyok a géppel, + a haverok
Kösz, majd utánanézek.
Itt próbálkozz!
Szigethalmon van egy robeszbontó, ott szokott lenni bádogvespa bontva. Elérhetőséget nem tudok, én személyesen voltam pár alkalommal.
Sziasztok!

Érdekelne egy Pk-ba való 70-80 köbcentis blokk.

Tud valaki ötletet, hogy hol keressek? Vagy tud ajánlani valaki?

kösz
Ja és lényeges lene hogy lehessen rá tenni jeladós gyújtást(a mexakítóssal nem akarok kínlódni)
Sziasztok!
Páromnak nézegetek régi Vespákat...ami igazán tetszik az a régi fémorros(tehát a kürtnél nincs müanyag tok)kasznis,szép íves sárvédős ,körlámpás modellek...szigorúan 50ccm-ben gondolkozva.
Mely tipusok jöhetnek sámításba?Tudom,"google a te barátod:)"
de hiába néztem át rengeteg oldalt ,zavarosak a közölt tipusismertetők.
aztán még pár kérdés...:tényleg 1,5 lóerősek a régi 50-es Vespák?Ez csak folytás v ha agyonütöm magam se lesznek kicsit felmérgesíthetőek?
Csak azért kérdem mert 1,5 ló igen harmatos,volt anno Komarunk,az volt ennyi...hát elég gyéren muzsikált:)a Vespa meg még sok pléhet is cipel magával...szóval érdekelne hogy meg lehet -e mérgesíteni e ezeket a kis darazsakat?Anélkül hogy a fogyasztás az egekbe szökne?
Ja és nem sok régi Vespát látok hirdetve...ennyire nincs az országban?Hol keressek?
Szevasz, nekem van egy vespám, holnap készül el ha minden ok, az első kiadása px (amerikába ment exportra), szóval az olajtartály repedt állapotban van, nincs esetleg ilyened, vagy ha tudsz valakitől az infót megköszönöm
képet tudnál átlőni az emalomra? köszi
Szia beinditotuk nem csörög zörög ,széphangja van.
Szia 35000ft porlasztó nincsmeg.
Szia igen komplet ugylátam a porlasztó hinyzik holnapra mindent meg tudok üdv.