Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az adatlapodon lévő e-mail cím msn cím is egyben? Mert ha igen fölvennélek msn-re.
Köszi
Video a megrendezett versenyünkről:

http://www.dunakorzo.info/inde...
jelen.
Üdv
Danuvia blokkhoz értő személy jelentkezését várom
Köszi
sziasztok,el szeretném adni megmaradt pancsi blokkokat!az egyiken a henger még béke beli gyári,szinte csak pár órát használt bejáratlan de megvan az előző is ami szintén használható.p10-es nem dobálja a sebességet teljesen jó és szép.a másiki s működő megvan mindene.aki el viszi egyben a kettőt annak adok ajándékba pár dolgot,találtam ithon pár apróságot,gumit , gyújtást,léptetővillákat,+sok megmaradt dolgot.akit érdekel hívjon(06309019562)
Sziasztok!

Lenne egy eladó Danuvia kormányleszorítóm! Akit érdekel írjon! 1500Ft az ára
Ezúton értesítek mindenkit, hogy a balassagyarmati versennyel kapcsolatos infókat immáron a www.szocformula.hu címen is elérhetitek.

A régi cím, ami ugyanide vezet, előbb-utóbb megszűnik.

Lecso.
Hali. Nem tudtok valami motorkereskedőt, akit érdekelhet marhajó állapotú veterán kéthengeres SUZUKI?
Mi az ára?Papírja van?
eladó Jawa 353--1961-es kiadás,eredeti fellelt állapotban
Tel:06 209 337 337
Eladó jawa 353/250, 1961-es
sziasztok!
1978-as kiadású,yamaha rd 125-ös 2hengeres motorra vevőt keresek!Ha vkit érdekel,akkor erre az e-mail címre írjatok köszi!
kucsik.tibi@citromail.hu
Sziasztok! Keleti és veterán motorkerékpár alatrészek az alábbi honlapon! Gyertek és nézzétek meg hátha találtok egy pár hasznos alkatrészt amire szükségetek van. Alkudni kötelező!:)
http://www.szumo.sokoldal.hu
hali
80as években volt az amerikai yardoknak valami boxer bmw motorjuk
tud valaki típust mondani?
köszi!
Sziasztok!

Eladóvá vált öregecske Guzzim:
Moto Guzzi V35 Imola II, 1985-ös csodálatos régi olasz technika nagyon ritka, gyönyörű eredeti állapotban, érvényes műszaki vizsgával. Túradobozzal, eredeti kulcsokkal, használati könyvével és vezetett szervízkönyvvel. Ára: 650eFt. Tel: 20/3508433
Hellósztok a cz 175 mennyire megbízható motor?
KERESEK Jawa 350/360 Csepptankos motorblokkot !
Hello. Van nekem egy csepel d 125-ös motorom és újítom fel és nem tudom hogy a felnibe volt e csík vagy nem ?
heló.már teljesen máshogy néz ki,és 13 lóerős lett a gép megtalálható:képes autó express,motorok,kreidler.fekete,sárga darázsmintás.5 sebeséges,15000 pörög.teljes motorgenerált csináltam tavasszal.szóval pöpec a gép.fóton van,és 1150 euró az irányára.műszakis motort beszámolok.
Szia! Mennyi a gép, és hol található?
MZ ETZ 150 De Luxe, megkímélten eladó, esetleg cserélhető robogóra, vagy váltós kisköbcentis motorra. 1986-os évjáratú, 6477km-rel, nem felújított, bontatlan, kiváló, gyári állapotú motorom eladóvá vállt. Minden eredeti rajta. 2010.07-ig érvényes műszakival.
Képek: http://www.sportmotor.hu/motor...
Hírdetés: http://www.kepesmotor.hu/mz-tu...
Elérhetőség: 06-30-387-7308
Próbáld meg itt, biztos találsz az MZ-hez valamit:

http://www.szocimotoros.hu/
Heló mindenkinek! Ma találtam meg ezt a fórumot és gondoltam nekem ide azonnal fel kell jönnöm, ugyanis nagyon sok és jó infó van itt, és mert én is vennék, restaurálnék, gyönyörködnék mindenben ami veterán!
Egy 1971-es Pannónia T5H-t restaurálok és már a végén vagyok, azonban kellene nekem egy KORMÁNYCSŐ, ami a felső és az alsó villafejet fogja össze! Ha valakinek van ilyen a sufniban, jó állapotú és eladná, kérem írjon ide, vagy amx@freemail.hu-ra!
Amúgy igényt tartanék egy jó állapotú Csepel első ülésre, és egy Pannónia csőlámpára mindenével együtt! Kérem, akinek van ilyen, jellezze nekem a fentiekben leírt módon! előre is köszönöm
Eladó egy Pannonia P10-es Blokk aminek nincs motorszáma! ár az megegyezés szerint! ha érdekel hívj! 06 70 776 43 09
Sziasztok!
Eladóvá vált a D-Csepelem egy másik motor vásárlása miatt. Ezért sürgős lenne az ügylet. Ha valakit érdekel, hívjon vagy írjon. pentang@freemail.hu 06/20-9174-047
A motor veteránvizsgás, első tulajtól vettem, aki mindvégig garázsban, gondozva tartotta. Full restaurált, nincs semmi buherálás. A krómozás nagyon szép, a festése pedig mint az álom. Megvannak az eredeti bowdenkülsők, markolatok, pumpa, szerszámok is. Jár hozzá korabeli egészségügyi csomag és némi plussz alkatrész.
Motorikusan tökéletes, engem még soha nem hagyott cserben, kirándulásra, túrázásra is kiválóan alkalmas. E-mailben tudok kükdeni bőven képeket, részletes leírást.