Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó veterán motorokhoz néhány alkatrész(d-csepel:,pannonia,mz trofy 250,simson stb)egyben vagy db-ként
szacsomotor@freemail.hu
Szevasztok
eladó!
panónia motorblok üzemképes (más alkatrészem is van hozá.
csepel motorblok.(átfordul)
mustang motorblok(hiányos)
meg 1 50-es régi blok a márkáját nem tudom.
ar megegyezés szerint.
Sziasztok!

Van egy komár motorkerékpárom, bontatlan blokkos, váza igényesen lefestve, működik a motor, pöcc röff, nekem csak a helyet foglalja, alkatrésznek, vagy restaurálásra tökéletes, gyári ülés, minden gyári rajta, 1 bowden lett kicserélve. Küldj mailt arra azonnal válaszolok! Képet tudok róla küldeni.
Szevasz! Szerintem tegyél bele Castrol TTs, vagy Castrol Pover 1Racing olajat 1/33 arányban és nem fog füstölni.
Hello! Segitséget szeretnék kérni mert most lett kész nálam egy pannónia t5 és meg is volt az első inditás, de iszonyatosan füstöl a gép! Minden uj benne szimering-csapágyak-dugó-henger-főtengely most 20-asra kevertem bele a benzint, de nagyon füstöl és a kipun csöpög az olaj! Szerintem a főtengelyszimering ment ki, de hogyan azt nem értem, mert uj került bele SOG barna szinű. Tanácstalan vagyok! 1,5l olaj került a blokkba. GYertyát nem köpi be és ha kiveszem a gyertyát és a nyilásra teszem a kezem és megrugdosom akkor sem nyomja az olajat, de irtózatosan füstöl! Ez egymás után a 3-ik ilyen blokk amit összerakok és csak ez füstöl igy! Lehet szimering? Vagy sok az olaj? Könyv 1.5l irt!
Sziasztok aki meg akad hívjon írjon. Alkatrész, szerviz, tanács, 30 év tapasztalat.

http://www.facebook.com/pages/...
Köszönöm a tippet!Ahogy közben kikotortam a csepptankosoké elvileg mind ez a méret.Benne a rugó.Holnap lehet csinálok majd ide egy képet róla.
Ez valóban nehéz, de talán inkább lehetetlen lesz.
Véleményem szerint, ilyen kicsi falvastagságú simmeringet nem fogsz találni. Kiszerelted már? A tömítőajkat rugógyűrű szorítja mint a simmeringnél? Szerintem ez inkább tömítő karmantyú lesz. Abban nincs rugó, de ugyanolyan tömítőajka van mint a simmeringnek. Olyat bármelyik komolyabb hidraulikajavító műhelyben tudsz csináltatni, vagy rendelni.
Persze,32/39/8.Környéken nem találtam egyik szocimotoros boltban sem,máshol meg típus hallatán ingatták is a fejüket, hogy esélytelen a méret alapján is. :(
Szia!

Méretet tudsz? Úgy könnyebb lenne.
Csak adás-vételi.
eladó 1981-es kawa ritkaság!

http://www.jofogas.hu/gyor_mos...
Papírja van?
Sziasztok!

Egy ismerősömnek van egy ilyen eladó motorja,esetleg érdekel valakit?
Annyit tudok még róla,hogy a hátsó lámpán kívül minden eredeti rajta!
Mit érhet?
sziasztok
van egy ládára való danuvia motorikus alkatrészem és van közte talán pár apróság 250es jawahoz is, van még danuvia tank,első sárvédő,teleszkópburkolatok, d-csepel motorikus alkatrészek, pannonia sárvédők,...
egyben ezeket odaadnám 10.000 ftért
nekem már nem kellenek, valakinek még jól jöhet
Sziasztok,esetleg ha van Jawa-s köztetek nem tudna ajánlani egy jó webshopot vagy motoros boltot ahol csepptankosokhoz tudnék alkatrészt venni?Cz 175/450hez keresek teleszkóp szimeringet.
Meglehet tudni a telefon számát ennek a gyűjtőnek?Vagy más is megtekintheti ezeket?Köszönettel,motoros.
Szia. Érdeklődnék ,hogy a Danuvia 125 alkatrészeid külön is meg vásárolhatóak e? Amikre szükségem lenne :fék és kuplung karok ,bovdenek (kuplung,fék) , első hátsó fékbetétek ,2 db 19-es külső gumi , komplett kábel köteg ha van ,hátsó lámpa ,kipufogó könyök ha még krómozott ,henger+dugó gyűrűkkel ha még van kompressziója ,első lámpába égő mert állítólag már nem lehet kapni hozzá ,elektronikai rajza. Tehát ilyesmik. Köszi
nem
Köszi.
Sziasztok,
Akkor mi van ha venni akarok egy veteràn motort, de nincs meg a papírja mert a 40 éve alatt elvesztették. Lehetséges ilyen esetben még az újra forgalomba heyezés?
üdv mindenki!

vannak danuviához motorikus alkatrészeim (váltó,henger,kupluung...) és vázhoz is pár dolog
d-csepel motorikus alkatrészek
néhány apróság 250es jawa-hoz
pannonia sárvédők és ütött-kopott kipufogók
ha valakit érdekelnek egyben olcsón odadnám az egészet,nekem már nem kell
06302420786
!ELADÓ!
Teljesen felújított, 1971-es évjáratú Komar moped friss fényezéssel, járatós hengerrel. Adok mellé egy majdnem komplett Komar 2352-t, gyári zöld fényezéssel ( néhány apróság + első villája hiányzik), az alkarészei elég jó állapotban vannak.

http://www.jofogas.hu/veszprem...

Az ár irányár! Gyári ülést ( kicsit romos, azért van rajta másik), szerszámtáskát, benzincsapot adom hozzá. További képeket e-mailban tudok küldeni.


tomee123@freemail.hu vagy a telefonszám, a fórumot nem nagyon nézem:D