Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

számonkérés sosem volt és sosem lesz
max olyan hogy előszedik a lézer janit hogy 10 év alatt mennyi bevétele volt hivatalosan, mennyivel nút a vagyona ennyi idő alatt és ha ez nem egyezik(márpedig nem fog) akkor kap pár évet
ha ezt a hazaárulósdit rá tudják valami fondormánnyal varrni egyes emberekre akkor ott is börtön lesz
de
ha a vityát sikerülne bevarrni(ha nagyon akarnák szerintem összejönne) akkor utána tuti elkezdődne az egymás beköpködése, és lehetne borítani mindent is
ha a vitya nem kerül rács mögé(ami azért esélyes) akkor itt nem leszenek nagy dolgok, pár ember bukik mint eddig aztán ennyi
annyival más a mostani helyzet hogy vityát és népi zenekarát európai szinten nem kedveli a vezetőség emiatt ha lenne egy minimális jogsértés vagy valami erkölcsi gebasz akkor meglehetősen elnézőek lesznek

amúgy az állami projekteket felül lehet vizsgálni, és ha túlárazás van lehet tenni jogi lépéseket, de akkor is inkább a megbízó lesz gondban, a pénz nem fog visszakerülni, gondolom a fő kivitelező minden esetben egy közel 0 forintos tőkével rendelkező eldobós cég lesz
Egyébként peti pont ezt nyilatkozta, mikor valamelyik nagy eszű újságíró megkérdezte, hogy a választási ígéretekben szereplő számonkéréssel mi lesz, hogy lesz? erre mondta, hogy ügyvédként kijelentheti, hogy ez nem olyan egyszerű... épp csak azt nem mondta, hogy ezzel a proliknál csak választást nyertek, eszük ágában sincs számon kérni 😁 mert nincs rá a jogi lehetőség.
Meg amit a civilszervezeteken keresztül adófizetői pénzből, a nekik nem tetsző kormányok megbuktatására fordítanak, manipulációra, médiákra, dezinformációra, lejáratásra. Mint a 450 raklap 20 ezres.
Ez elég amatőr lenne bárkitől is. Még Zselé is csak 1-1 páncékocsit eresztett el, amit bütyök vizsgálat nélkül visszaadott.
Szerintem eleve innen jött az ötlet hogy rá kéne fogni a NER-re, mert a komcsik mindig saját bűneikkel vádolják meg az ellenfeleket.
De ezt senki nem így csinálja. Legális üzleteken keresztül kerül ki. Annyi hogy utat kell építeni. Jóhogy haver cége nyeri a tendert, de minden tök szabályos. Támadhatatlan. Ahogy mindig is és mindenhol. Vállalkozói magánvagyonokhoz meg nem nagyon lehet nyúlni, mert azt kommunista diktatúrának hívják, abból meg népfelkelés lenne.
Annak idején a Fidesz is ugyan így megpróbálta elkapni Gyurcsányt akinél nyílt titok volt hogy lopta a pénzt. De a végén csak rákenték a Ceglédire. A legnagyobb lehúzás az M6 koncesszióra, amire mai napig folyik el a pénz, évente 180 milliárddal, amit kijátszottak külföldi cégeknek, és támadhatatlan, hiába egyértelmű a lopás és hűtlen kezelés.
De ilyen volt az öszödi kormányüdülő, amit állami pénzből felújítottak, fillérekért eladták Gyurcsányéknak, majd visszaadták bérbe többért mint amennyiért megvették. Vagy a Tiszai vegyikombinát amit gyakorlatilag ugyan így ingyen megkapott a Bige László a privatizáció során.
Ezeket sem lehetett megfogni jogilag. Szóval bütyök csak szájal, de pont ugyan ez fog történni. Megfognak pár nimandot, azt kész, a proliknak dobnak koncot, aztán folytatják a lopást. Kb. mint óbudán ahol minden párt megkapta a részét. A Tisza nem, ezért borították a bilit 😅
Csakhogy az a pénz nem tűnt el... megvan, csak épp átment magán tulajdonba, ezt hívják privatizációnak 😀 ez egyszer lezajlott 90-ben, az elmúlt 16 évben lezajlott megint, és néhányszor még fog is a jövőben 😀
tudod mi tűnik el? amit elháborúznak, meg amit a bevándorló nigger tartásra és szaporításra kifizetnek 🙁
Bütyökék meg szeretnek is rájátszani erre, meg erősíteni. Aztán amikor megkérdezik őket csak megy a hebegés, habogás hogy nem is mondtak ilyet.
Na, akkor már meg is van a kérdésemre a válasz, hogy "melyik hülye tiszás találta ki?" 🤣
Én nem vagyok biztos benne 😁 egyébként pont így keletkeznek az ilyen mendemondák, valaki olvas valahol valamit, és elkezdi tovább terjeszteni...
ez volt a vésztartalék
15 kamion vitte el a vesztes választás után hatvanpusztárol...
az hogy hol van a többi nem tudom de bízom benne minden kiderül
Most kérdeztem a chat gpt. Egy 20 ezres 153*70 mm. Egy raklapon kb. 1 méter magasan 14 mrd forint fér el. Szóval 450 raklapon 6300 mrd fér el. Itt nem az a kérdés, hogy ez a 450 raklap húszezres kint van amerikában ahogy ini írta, hanem az, hogy hol a többi? 16 év alatt picsánrúgtak két évnyi GDP-t. Ha ezt elátlagoljuk akkor is több mint 100 ezer milliárdot keresünk. Ehhez képest ez a 450 raklap csak borravaló(kezeit széttáró)
Ezres vagy tizezres,esetleg ott van a legendás két 54000 forintos bankjegy is valamelyik raklapon?🤣

https://www.harmonet.hu/showbi...
Úgy értettem, hogy Ini akart most nagyot mondani. Ha ez elhangzott sajtóban, tévében, egyéb helyen, akkor bocs és én értettem félre. De google-val rákerestem a 450 raklapra és nem dobott semmit, szóval úgy tűnik a szerző itt van a körünkben.
Na ezzel baszták el a gyökerek
Kétlem, hogy szó szerint értette, csak nagyot akart mondani utalva az elsíbolt pénzek nagyságára.
😅 ezt még én is meg tudnám ugrani
"minden olyan, az Európai Unió külső határait átlépő utas, akinél 10 000 euró vagy ennél több készpénz – akár különböző pénznemekben – vagy ennek megfelelő összértékű, készpénz-helyettesítő eszköz van, köteles ezt írásban bejelenteni annál a vámhatóságnál, ahol az unió területére be- vagy onnan kilép."
Te miért anyázol? Akinek nincs bevétele nem lehet kiadása se ez ettől nem bonyolultabb(kezeit széttáró)
Ezt a 450 raklap usában lévő bankjegyet melyik tiszás hülye találta ki? 🤣
Ezt tényleg el akarod most kezdeni?
Mert ha igen, akkor megkérdezem, hogy és anyád hogy van?
Azért ez a kp-s arany tömbös dolog elég hugyos. 😆
Abba a hitbe vannak ök dobták össze párezrével
mindenről volt banki papír szóval ha sumák pénz ha nem már tisztára volt mosva
nem úgy mint a vitya pénze, ami kb 450 raklap bankjegy, aminek egy része már usában pihen

amúgy sehol nincs olyan törvény hogy csak utalhatsz és nem viheted a pénzed táskában-kamionban
pl nálunk a kincstárjegy is készpénzes kp fizetsz és kp kapod amikor visszaváltod
Mondjuk nem tudom. Engem megállítanának egy nagy bőrönd készpénzzel meg aranysakktáblával és figurákkal szerintem élénken elkezdenének érdeklődni, hogy honnan van ez. Még le is foglalnák amíg én hitelt érdemlően be nem bizonyítom, hogy ez az enyém. Ukrán pénz? Honnan-hova? Na de készpénz meg arany? Az államok egymás között átutalnak az aranyat ha van azt meg nem bolygatják bent van egy raktárban azt kb. annyiiért őriztetik mint gödöllőn a leselejtezett lélegeztető gépeket 😅 Egy állam nem üzletel készpénzzel ilyen nincs a repertoárba. Ezek fekete pénzek voltak valamilyen kétes dolog finanszírozására.
neked az égvilágon semmit nem kell fizetni(kezeit széttáró)
szerintem pár év alatt kiderül sok minden hova ment a pénz
pl a fradinak évente 70 milliárdos állami támogatása volt, úgy hogy a bevétele kb 20 milliárd volt
egy átlagon nb1 csapat évente 3-5 milliárd pénzből gazdálkodik
de a neres csapatokhoz ömlött a pénz, és sok-sok milliárdokat vettek ki ezekből is
az mlsz jelenleg nem tudja a meccsek közvetítését eladni 8 milliárdért, mert ennyiért nem kell senkinek sem, eddig 40-et kapott érte az államtól
össze kell vetni avval hogy pl a kiskunhalasi kórház részleges felújítására 5-6 éve 400 millió alatti összeg állt csak rendelkezésre
szóval ha a fidesz által kimentett pénzek felét hagyják csak a kasszába már mindenki jól jár

és azért kezd borulni a bili, már polgármestereket csuknak le....szerintem egy éven belül be fog köpni mindenki mindenkit
amúgy én biztos vagyok abban hogy a vityát meg fogják rángatni keményen, az ukrán pénzlefoglalásból csinálnak nagy balhét, akár még egy hazaárulást is megkockáztatnék
Ez a sok féleszű nem is érti, hogy vajon petinek hogy lett a kampányra pénze... és azt hiszik, hogy ezt majd nem szedik vissza kamatosan 🤔 ez nem is baj, a baja az, hogy énnekem is kell fizetnem a hülyék miatt. ☹️