Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te meg az ultratisza rajongotabor vagy,baszki ennyi kliséhalmaz amit te naponta tolsz az egy DK nyuggernek sok lenne,te rosszabb vagy a veérdekásnál is.
Bizony nem....amit a coviddal nem értek el, azon most tulszaladtak
te meg csak kötözködésből írod ezt, mint eddig megszokhattuk
vagy csukott szemmel éltél az elmúlt 6-8 évben
ettől több karaktert nem is pazarlok rád, mert a fidesz mantra beragadt és semmi egyéb információt nem tudsz befogadni, így értelmetlen az eszmecsere
a magyaroknak a legnagyobb ellensége a magyar
aztán ezt egy jó ideje ki is használják
épp most hallottan hétvégén hogy egy pecás ismerősnek a rokonáék lemondták az lakodalmat mert volt olyan aki mondta hogy ha az a tiszás rokon megy akkor ő nem
de ha az egyik nem megy akkor a másik se meg mittudomén
aztán lett egy hivatali esküvő aztán annyi
azért ilyen megosztott sose volt a nép
A nep pont olyan mint te,halvany fogalma sincs mekkora a lopas,es csak a neki jobban tetsző buborek propagandajat nyomja.
Te a regen fuggetlen objektiv sajtot fujod,igy egyertelmuen regen sok most meg nulla lesz,fuggetlen az igazsagtol.
én azt gondolom hogy ha lesz is lopás a mértéke kisebb lesz
mert ha változatlan lenne a mértéke akkor elsöpörné a népharag a petigyereket
a vérfideszes se okos meg a vértiszás se szóval egyiknek se kell sok hogy lázadjon
aztán ahogy beteszik a vértiszás arcába a cumit már indul is a lázadozás
szóvsl én biztos vagyok abba hogy a pénzkimentés visszafogottabb lesz mint mértékben mint nyilvánosságban
tehát ha nem is járunk jobban nem lesz itt érezhetően rosszabb semmi
a lehetséges jövőről neg kár agyalni mert kb havi szinten történnek olyan dolgok ami miatt újra lehet tervezni mindent
a szuverenitás meg mindig is csak gond volt az eu-ban, ha nekünk ez a legfontosabb ki kell lépni minél előbb
Ezt képtelen felfogni a sok tiszás féleszű... pedig ezek elvileg felnőtt emberek, és képtelenek megérteni, hogy a nyugat nekünk nem akar jót - mert miért is akarna? gyarmat vagyunk.
Hát ezek tényleg jó áron vannak... és ott van boltba elvihető? hol van ez mert én csak webshopot láttam
A bezárt német gyárakban dolgozóknak lehet, hogy erről más a véleményük 🤔 amit persze nem nagyon mernek kinyilvánítani, mert már nem mernek az utcára se kimenni, mert megbassza őket valami afrikai, de nem baj, ülnek a lakásban és fűtenek gyertyával 😁
Ha tényleg ennyit mászkáltál európában, akkor látnod kéne, hogy az elmúlt 15-20 évben mennyire megváltozott... ha meg nem látod, akkor a hiba a te készülékedben van
Részben igaz, és felháborito is. De azért azt is látni kell, hogy számokat senki nem tud, hadházy hergelése se tüpontos, de a nép lázitására mint láthato tökéletes volt. Csak azzal nem számol senki, hogy amit majd most nem lopnak el, annak nagyságrendekkel nagyobb összegét fogják költeni a szuverenitásunk visszavágásának következményeire, a migráns paktum miatt vagy igy vagy ugy a migránsok pénzelésére (a technikai támogatás se lesz ingyenbe) illetve most már az ukrán háboruba locsolásra, a brüsszeli elvárásoknak megfelelésre. Ugyhogy szerintem ezt majd sokkal jobban megérzi a lakosság, mint az eddigi mélyszegénységet.
Annak idején mikor odakerült a csaj helyére se volt nagyon szimpatikus, most se nagyon érdekelne a sorsa, ha nem nyilvánvalo lenne az eltávolitás célja. De egy demokráciában ez igy nem tehetö meg. Lassan rákosi köszön vissza......lásd, mostani tüntetésen már fényképeztette ez a fasz a legzajosabbakat.......
A nép meg ugyis azt választaná, akit a szájába tukmálnak, azt meg egy fasza propagandával könnyü elérni. Mint pl a mostani választásokba és azt követö ellenzéki social medias META beavatkozások
ja, most 68ezerért vannak ezek forintba számolva, a hisenseket még 90ért vettem a multkor, de olcsóbb már biztos nem lesz
nekünk 3 éve négy működik ezekből, tisztításon kívül még semmit nem kellett csinálni velük. am a vortexnek meg a hisensenek még a távirányítója is egyforma, kínai tömegtermék, de olyan olcsó a hazaiakhoz képest, hogy ha csak 3 évet letudja, már az elég
egy pár nappal korábban meg ilyet https://www.bricodepot.ro/aer-...
,mert akkor azt akciózták
valamiért a román oldalt már nrm hozza be , de ez a fajtahttps://pepita.hu/legkondicion...
https://www.bricodepot.ro/aer-... ilyeneket vettem szombaton
Mennyiért és milyet? Van értelme 2-3 db-ért is kimenni?
Ezzel gyakorlatilag azt írtad le miért rossz a szatyor gáz amit pont így és ezért tettek fel a polcra, ha így töltik be ezt a pozíciót tényleg semmi szükség rá mert érdemben nem tud semmit meggátolni ahhoz meg túl drága, hogy vigyorogjon a rendezvényeken, ha másképp választják meg pl. népszavazással akkor talán van valami csekély értelme, de annak is akkor ha félidős választás lenne és nem most.
Jobbára nyugaton szaladgálok,igazábol az átlag nem sokban kulömbözik az átlag magyartol,a verdák,boltok ugyanugy néznek ki még a dugókban is kb ugyanazok hasonlo kocsikban ugyanugy araszolnak.
Talán nalunk kicsit nagyobb a forgalom ha kell-ha nem kocsiban ul a magyar minimum 4/5 e.
Most ha bécs aglomeraciot hasonlitgatjuk a kétszazfős svédindián zsakfaluval ahonnét tizéve kihalt az utolso feherember es a templomrol a vakolatot is lerohadztotta az idő akkor van baj,de nem ez az átlag orszsgos szinten.
Tavaly sokat mentem motorral a szlovak-magyar hatar mindkét oldalán is.
Románba nem jarok bevasarolni se légkondit,se szalámit venni,szlovákban nem láttam azt a nagy olcsoságot max mikor mit dob a multi akcioba.
Ja,és simán bevetheted a lábujjaid is a szamolashoz,kb mennyi szerinted az annyi?
Ez ugy demagóg bullshit mint az a propaganda amit most felmondasz.
Csak szolok nem véletlen hogy potcselekvesként örsi,láng,molnár kerult láncra nem a vitya vagy lölö.
ezen a héten 2x voltam vásárolni náluk, de nem tünt fel ,hogy nagyon csórók lennének, pedig szinte az összes termék az üzletekben jellemzően olcsóbb. vettem is hamar egy rakás olcsó légkondit is, valamire majd jó lesz
a neres pénzek és egyéb vagyontárgyak mind ellopott pénzek, hiszen a jelentős többsége állami pénzekből származik
csak körbe kell nézni mennyi vagyon van és meg is van az ellopott pénzek nagyobbik része, a kisebbik meg már el van tapsolva