Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos ezt már merkel elbukta ! 1 millió élősködni szaporodni jött honfoglalót nem tud elzavarni, a németek elbuktak. soros terv van ? van ! beáramoltatni xy millió dodoért a sok senkiházit az olyan országokra amik túlélték a gazdasági válságot. majd miután elárasztották őket a szociális -vallási - kulturális -gazdasági pusztulás után hitelekért fognak folyamodni és kiutat keresnek, min keresztül a soros és más zsidó rendszerek pénzén keresztül. + még szajkózni fogják hogy milyen jót tettek 1-2-10 M retekkel. a pénz az érdeke mindennek ! hogy tudna eltartani 1-2 millió ingyen élőt lakhatással egészségüggyel árammal fűtéssel ennivalóval karhatalommal egy ország ? sehogy ! szaporodni és család egyesíteni fognak ! európa elbukott ! és tudd minden egyes másodpercben nem az eu polgáraira költik el a lóvét hanem ezekre a retkekre ! totális bukás ! a világ bukott részéről áramlanak a fejlett országokba ! ha eu elnök lennék 10kv-os kerítés lenne 52m széles vizes árokkal krokodilokkal az eu határa ! + akna mező. aki em tudja hitelt érdemlően igazolni magát ott a helyszínen fejbelőni ! vajon miért is van szigor a mexicó-i határon? na pont ezért !
Csodás a jövőképük.
Nekem is van tapasztalatom velük. Aki németországba született az teljesen normális, mert az echte német apja megnevelte. Aki afrikából jön hiába tanul orvosnak buta és lusta marad. Teljesen igénytelenek mindent lerombolnak maguk körül. Ha télen elromlik a fűtés nem megcsinálják, inkább átmennek egy másik feka ismerősükhöz lakni. Ezek még ahhoz is buták hogy lopjanak, mint a cigók.
https://totalbike.hu/hirek/2018/04/13/magyar_lett_europa_legjobb_szereloje/
Ezt jól látod. Nekem a meleg viz a kazánban készül, a tárolójában minimális szokott lenni az anod se fof, épp az általad leirtak okán. Viszont a hőcserélőt évente kétszer kellett savazni, mert teljesen berakta a vizkő, pedig azért ott sem éri el a forráspontot a viz. De végülis a tárolóba már nem nagyon jut sótartalom, gondoom ezért is vizkőmentes. Vizlágyitó, ami ugyan nem olcsó de legalább megoldotta a problémát.
itt minden vicces, hiszen a hülyék viccesek
Vízkő topik.
Má nem tudom mivé nevezzük át ezt a szar topikot
a vízkő akkor válik ki amikor elpárolog a víz pl a csaptelepeken is azért vannak a foltok mert elmegy a víz marad az ásványi anyag
a villanyos fűtőszálnál elég intenzíven melegszik a víz és elég hamar lesz vízköves amikor meg vízköves egy kicsit még rosszabb a helyzet mert a porózus vízkő között még gyorsabban forralja a vizet hiszen nem tud annyira keringeni mit amikor ki van takarítva
a gáznál nem forr a víz, legalábbis nálunk nem aztán nem tud párologni
tuti van itt is valamennyi vízkő és egyéb szarság de nagyságrendekkel kisebb mint a villanyosnál
amúgy nálunk sokkal rozsdásabb a a vízkő itt sok a vas a vízben
lehet ezért is vagyok ilyen kibaszott kemény
Gázbojerben uganez a szitu. A vizkőnek mindegy melyik melegedési folyamat okán válik ki a vizből. Viszont összefügg a viz keménységével.
Csak ini már annyira gázfüggő, hogy levegő helyett is azt ajánlja:))
A vizkőmentessséget nem.akadályozza. viszont a bojler kilyukadását igen. Mivel az ion vándorlás miatt a gyengébb fémből ionok válnak ki. Az a rúd is csak alu, de gyengébb mint a vas, igy az fogy. Ha elfogy cserélni kell. Különben kb. két hónap alatt lyukas.lesz a bojler.
majd talán holnap ezt még nem halottam jó
A munkakedvükről nekem csak elképzelésem van. de én úgy gondolom alapból természeti népként ők is küzdöttek a megélhetésért, amibe sikerült nem túl szerencsésen belenyúlni. Az egyenlítőhöz közel a maybe tomorrow szemlélet nem idegen, de az, hogy kihaltak volna nélkülünk azt most sem gondolom.
Azt is vettem De elfelejtettem, hogy vettem és kimaradt
Szigszalaggal??????
Zsugorcsőről nem is hallottál még?
Azt látom, vacsi új minden, akkor zsugorcsövet miért nem...?
A sértő küszöbmajom kifejezés se véletlen alakult ki.....
Kb mint a " ne legyél skót"
Mindnek van alapja, kb emiatt is tartják sértőnek
Valami könyvben olvadtam hogy a régi nagy birodalmak halálához a rabszolgatartás is besegített
Részletezve le volt írva miért nem érte meg hosszútávon
Annyira nem érdekelt a téma hogy megjegyezzem a részleteket csak megmaradt bennem a tény hogy nem éri meg
Addig azt hitttem hogy a rabszolgatartás olcsó dolog....de az éhbéres melós sokkal gazdaságosabb
volt egy oreg kolega aki eszak afrikaban vallslt az atkosban epitoipari melot.
o latott negert aki hanyatt fekve lapatolta a sodert a rostara.
Éppen északafrika amit írsz a legfejlettebb civilizáció a legkorszerübb társadalom volt az idő tájt. bár a piramisokat sem építőipari vállalkozások építették, hanem rabszolgák. vagyis keményen működött már akkor is a rabszolgatartás. Ezek már akkor éhen pusztultak volna önállóan ezt kéne már megérteni. Na akkor valamit mondok neked a négerek hozzáállásáról,hogy értsd. Volt alkalmam megtapasztalni a munkához való hozzáálásukat.(anyaországról beszélünk nem egy francia néger válogatott labdarúgóról ) Komolyan olyan érzése támadt az embernek mintha kódolva lett volna beléjük a semmittevés. Egyszerűen a saját és a családja érdekében sem képes többre. Ennyit tudnak. Kb. úgy kell elképzelni, hogy egy dolgos dolgozó fehér ember munkáját kb. 10 afrikai néger képes ellátni. Kb. úgy mozognak mint a lassított felvétel és nem becsüli meg a számára egyetlen munkalehetőséget sem. Ami nem kiút a nyomorból de lehetőség a túléléshez.
Egész véletlenül elkezdtek gazdálkodni is, igaz csak ie. 6000 évvel - ott kezdődött a földművelés - Észak Afrikában, de nem várták a sült galambot, majd a Szaharától délre lévő részeken is földet műveltek, egészen a 17 századig nőtt a népesség..meghonosították a kukoricát, paradicsomot, majd jöttek a bátor gyarmatosítók és elhurcolták őket, tömören röviden kicsesztek velük.
Azt anód, vagy katód csőnek hívják ha jól tudom Az hivatott szolgálni a vízkőmentességet az folyamatosan fogy az idő előrehaladtával, valhogy ionizácó vagy mi követkzetében lenne szerepe megakadályozni, hogy kiülön a vízből a vízkő. ( az asszem ilyen kálcium, magnézim magyarul szerintem mészkő ( asszem az kálcium karbonát)és egyéb nyalánkságok. bár hozzá teszem sem a fizika sem a kémia nem tartozott a szeretett tantárgyaim közé
Az magnezium rud es az a dolga hogy elfogyjon, nem "rohad"
Mert azon a zerge baszta vidéken akkora társadalom már nem képes megélni gyűjtögetésből, halászgatásból, vadászgatásból
Az ősember erre vígan képes volt amikor az egész földgolyóbist néhány száz ezren lakták. Mégis mindíg vándorolniuk kellett. Nem véletlen. Feléltek maguk körül mindent. És ezt sokkal gyorsabban tették, mint ahogyan a természet ezt képes lett volna visszapótolni. Akkor még nem volt divat sem a műtrágy sem a 6 hétre konyhakész brojler csirke Fölművelést nem ismerték, csak zsigerelték a természet javait, úgy, hogy közben egyre többen és többen lettek. esetleg érdemes utánna olvasni honnan-hová vándoroltak ezek az emberek és főleg miért. bár ezt eléggé sarkítva de az imént leírtam