Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

klórt ne igyál
Ez aztán a dilemma, hétvégente Sósavat FOGYASZTUNK (a heroinista is "fogyassza a kábszit :), de érzékeny vagyok a klórra, mit tegyek ? :)
egy pecára hozott ilyen eper pálinkát az egyik haver. Elneveztük "ember szar ízű" pálinkának. Ahhoz képest, hogy az emberszart egyikünk sem kostólta ennek a pálinkának se a szaga sem az íze nem volt jobb Nem is nagyon fogyott a 3 napos pecán ez a szerzemény. Aztán hozzánk csapódott a halőr. (eltelt évek alatt jó komaságba kerültünk) Róla legfeljebb annyit érdemes tudni, hogy nincs az a cefre amit visszautasítana ha kínálják. Neki egyetlen jelszava volt az alkohollal kapcsolatban az pediglen így hangzott:
- Amitől a kutya nem döglik meg azt én is meg tudom inni.
Hát meg is kínáltuk de nem szóltunk neki a saját kétségeinkről a pálinkával kapcsotaban.
Árgus szemekkel csöndben figyeltük a reakcióját a pálinkával kapcsolatban Vártuk mi lesz a reakció az aktus után.
Semmi. Leemelte szájáról az üveget kb. egy másfél deci elfogyasztása után, megtörölte száját és visszaadta az üveget rezzenéstelen arcal.
Hát kérdeztük:
- Na milyen volt a pálinka Józsi bácsi?
- Gyerekek egy kicsit karcos volt de különben egész jó
Hát izlések és pofonok innen is látszik, hogy még nagyon sok tanulni valom van a jó pálinka megitélésével kapcsolatban
Motorozik a fiú és a lány. Az elöl ülő fiúnak elromlik a kabátján a cipzár és a szél állandóan belekap. A barátnője azt javasolja neki, hogy fordítva bújjon a kabátba, így a szél nem tud belekapni. Így is lesz, mennek tovább, amikor egy kanyarban kicsúsznak. Egy közelben lakó fickó látja a balesetet, ő értesíti a rendőrséget.
- És élnek az áldozatok, mozog még valamelyikük?
- A pasi még mozgott, de amikor visszatekertem a fejét a jó irányba, az is elcsitult...
Nem aggódom mert eltelt 30+ év és még megvagyok

Amúgy sárga barack mag
Ne aggódj, csak a friss barackmagban van kritikus mennyiség, illetve a kemény héjában.
Milyen barackmag?? Sárga vagy ószi ??
Magot.... Nem nagyot
Buzi okos telefon ami nem is olyan okos mint azt gondolnánk
Baszki én gyerek korban kilószám ettem a barack nagyot
Lekvár főzés után törtem meg néha egy vödörrel
Rákosoknak adják 10 dekáját 3ezerért,mert a benne lévő cián jó nekik... Ha két darab benne marad a cefrében, az nyilván nem baj, de hidd el, nem jó, ha mind benne van
Üzenet Update Norbinak:
8 fontos tudnivaló azoknak, akik először mennek operába:

1.Az operában végig énekelnek, ha valaki abbahagyja akár egy pillanatra is, hálából rögtön meg kell tapsolni.
2.Az operák alaptörténete a következő : két kövér ember szerelmes egymásba és a végén egyikük vagy mindkettő meghal. Őket kell a leghangosabban megtapsolni. Ha egyikük sem hal meg, vígoperáról beszélünk. Ez esetben a nézők halnak bele az unalomba és a hangzavar okozta stresszbe.
3.Az operák általában idegen nyelveken hallhatók, nem szinkronizáltak, de a szereplők gesztusaiból is kitalálható a történet. Ha mellükre szorítják a kezüket, mint Lakodalom Lajcsi, akkor szerelmesek, ha a plafonra néznek: boldogok, ha a padlóra: szomorúak. Ha pedig a kardjukat csapkodják: kardozni akarnak valakivel. A gonosz általában gonoszan néz, vagy ki van vastagítva a szemöldöke.
4.Aki a legmagasabb hangon énekel, az keresi a legtöbbet, mind a férfiaknál mind a nőknél.
5.Mivel az operákat régen írták, a szövegírók többsége szerencsére már nem kap pénzt az idióta dalszövegekért és nem jön ki meghajolni a tapsrend szerint.
6.A jó és a gonosz kövér nőket a ruhájukról lehet megkülönböztetni, a jó kövér nőnek ugyanis általában jobban kivan a melle.
7.A zenészek nem azért vannak egy árokban, mert szar számokat fognak játszani, hanem azért, hogy látsszanak az énekesek.
8.Ne aggódjunk, senkit sem ölnek meg annyira, hogy a halála előtt ne tudjon még tíz percet énekelni.