Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De j, hogy nem olvastad végig.
Meg is nyugodtam
Statisztika és ellenőrzés kell nektek, mert azon jól lehet cseverészni?!!! Itt van még egy: az elmúlt szűk 3 napban 20 oldalt írtatok tele, amiből nagyjából csak 2 oldal volt a topic nevéhez kapcsolható. És ezalatt egy moderátor sem dobott át titeket a megfelelő helyre vagy nem törölte a beszólásokat.
Bocs hogy nem olvastam végig és csak a poénokat szűrtem le, még akkor is, ha elég sok nagyon régi vagy nagyon szjar volt, de gondolom ezek is csak azért kerültek bele, hogy végre az legyen a téma, ami a téma.
Tanárnő panaszkodik az igazgatónak, az egyik 12. osztályos fiú mindig beszól neki, mikor más nem hallja, hogy "Úgyis egyszer megb.szlak"
- És melyik az, csak nem a kis vörös a 12 b-ből?
- De, ő az!
- Háát az meg is teszi...
Van egy ismerősöm, és nem is cigó, akinek a helyesírása a riportalanyéval egyenlő! Három szóban minimum öt hiba az alap!
"S"-vegyjel, mint savanyúság!
Határeset!
Egyébként lehet, hogy ötször mondta, de kivágták a felvételből!
Elég szarul, de elfogadom
8+7 az három matekot azt vágom!
részegen nem gáz... bárhol lefekszel...

nade józanul...
a tekeseket a geci is jó megfizeti
Ilyenkor amikor ilyent lát az ember, felmerülhet, hogy megrendezett a jelenet.
De én már láttam hasonlót, valóban vannak ilyen szerencsétlenek.
Indíában, mivel nagy a népesség szaporulat, elrendelték, hogy a mandrókat magtalanítani kell! Ezt igen egyszerűen oldották meg! Egy árok fölött át tett két pallón kellett a manuszoknak terpeszben gatya nélkül átlépkedni, alul meg a doki két féltéglával összetörtre a golyókat!
Persze a jogvédők ott voltak, és kérdezték a dokit hogy nem jár ez nagy fájdalommal?
Mondta a doki, hogy igen, fáj nagyon, mert néha közte marad az ujja is!!!
Pedig az lett volna a legkissebb baj.
Még fertőtlenítettek is!
Ez meg hülye volt, mert ha rossz, beletörik a gyökere, akkor rápacsázik. A fogászati fogó nem véletlenül olyan görbe, a kombináltfogóval csak összeroppantja.
Egyet kell értsek veled.
Airsoft? A pofám akkoriban leszakadt. Motor? Nem véletlenül van részben itthon javítható motorom. Bringa? Ha a középosztály alját veszem, 100-120-150 alatt nem érdemes és csak a bringa. Zene? Pfff...