Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így vagyok vele, ezért lettem jobb okdali! IÉn csak azon csodálkozom, hogy többen meg tudták állni, hányás nélkül,, mikor Brezsnyev nyelveset adott Kádárnak ?!
És ha csak egy ujjamat mutatom fel azt is a középsőt??!
'"hogy erősen antifa vok, valahogy nem szívesen követem egy beteg lelkű gnóm elmerogyásait."
régen a 44esen elég sok jobb kinézetű álldogált, mostanában alig vannak
meg pest környékén volt egy út ahol voltak jó kinézetű ribik, de nem emlékszem melyik úton, de feltűnt hogy arra nem az átlagos cigó ribik álldogáltak
üveg víz az aszfalt szélén ezek meg minimális ruhában az árnyékban
a minimális ruha maximum egy bugyi+melltartó volt
régen sokat mentem kamionokkal számolni akkor jártam mindenfelé
Azokat pontozni szoktam, a megfelelő számú ujjam felmutatásával!
nekem még sosem okozott ez a tevékenység örömet, se oda se vissza
kurvák is szoktak ám integetni
Azért, mert jól esik ha visszaintenek. Ennyi....
Erről is többször kifejtettem már a véleményem, kezdjük újra? .....miközben én még a bringásnak is csápolok.
a sok buzi szembejövő motorosnak is integetünk, aztán minek......
ráadásul balesetveszélyes is, abba előbb lehet belehalni mint a kézfogásba
Mellesleg ma 3X fogtam kezet, nem örömmel, de megtettem.
Hülye ideologizálása egy hülye szokásnak miért csak ezen a földrészen jelenti ezt és ha a többin nem akkor ott mindenki sudribunkó? ....az utolsó mondatodra meg elég annyi, hogy erősen antifa vok, valahogy nem szívesen követem egy beteg lelkű gnóm elmerogyásait.
Vele miért vagy kénytelen? Ő nem adna neked igazat mint a kollégáid A kézfogás nem kötelező De baromi hülyén jön ki ennek a kikerülése.
Több társadalmi jelentése van egy kézfogásnak. Csak néhány a teljesség igénye nélkül. Haverok: Megszokásból, kölcsönös tiszteletből. Idegen: Bemutatkozásból. Társadalmilag magasabb szinten lévő: Elismerés, behódolás. (nem keverendő össze, hogy "én még vele is kezet fogtam olyan jóban vagyunk-kal" Nem feltétlen vagy jóba azzal akivel kezet fox. Nézd meg viktorunk is markolássza minden politikusnak is a kezét pedig legszívesebben levágná.
Mondok egy példát. Mondjuk egy nagy vállalat, legyen MOL az közismert. Mondjuk ott dolgozol kutyaszar szedőként. A cégcsoport országosan kiemelt stratégiai fontosságú több ezer milliárdos cég. Ahol mondjuk a mol elnök vezérigazgató 20 másodperc alatt több pénzt kaszál mint mondjuk neked az éves béred. Aztán kutyaszar lapátolgatás közben éppen összefuttok amikor szemlézi az új csarnok előtti területet. Nyílván te megismered, mert 30 éve ott dolgozol, ha máshonnan nem a médiából. Nyílván neki halvány lila fogalma sincs, hogy ki a fasz vagy de azt le tudja következtetni hogy a cégnek dolgozol, ha máshonnan nem akkor a MOL-os feliratú munkaruhádról. Valószínű nem dobod el a kutyaszar szedő lapátot odasietve a kezed előre nyújtva, hogy hogy ityeg a fityeg Hernádikám Mert ilyen esetben lehet, Ő nem fogja viszonozni a kéznyújtásodat, hanem elfordulva megy tovább érzékeltetve ezzel irányodban,hogy egy senki vagy, hogy mersz te ahhoz jönni, hogy nyújtod a kezed felé. na meg ezeken felül van számos jelentése a kézfogásnak. Ezt, kikerülni, marha nagy eredő árán lehet csak, pl. én megkímélném magam ettől a rengeteg kellemetlen helyzettől. nem beszélve arról, hogy 44 évesen kézfogás miatt jó eséllyel egy percet nem voltam beteg Meg semmi hátrányom nem származott belőle. Ha valaki azonos társadalmi pozícióból nem fogadná a kézfogásomat arról nem lenne túl jó véleményem. Egy első találkozás, egy üzleti találkozás vagy bármilyen találkozás révén, rohadt bunkónak ítélném meg. Onnantól lehetőség szerint kerülném. Egy nem fogadott kézfogás azonos pozícióban egyfajta sértés. Ha te el kezdené nekem magyarászkodni, mindenféle mikroorganizmusokról, meg szabadkozni,hogy te ezt nem szoktad, akkor én ezt elfogadnám, de hülyének néznélek még ha nem is sértenélek meg azzal, hogy megmondanám.
Neked szerintem célszerü lenne a karlendítést bevezetni az életedben egy Hej felkiálltással
Kezdik a genderbudikat is, mert "igény"!
Amúgy a barátaimmal szívesen kezet fogok egy találkozásnál,idegenekkel meg nem kellemetlen!
Na,ezt kiveséztük szerintem!
A világ és a hülye szokások változnak, mindent kevesen kezdenek el és aminek van értelme az bekövetkezik aminek nincs az nem az meg, hogy bárkinek is igénye van arra, hogy egy vadidegen vagy akár ismerős kezét örömmel markolássza hát azt nem hiszem, az tény, hogy szokás, de, hogy egyenesen igény?
Azért ne anglia legyen már az etalon és ne néhány komplexusos ...........................emberke!

https://kuruc.info/r/4/198089/

Nekem még sosem jutott eszembe,hogy ezt el kellene hagyni!
Meg szerintem a társadalom nagy részének sem!
Ne a többség alkalmazkodjon már állandóan pár hülyéhez (bocs) !
Leírtam az okaimat, a főnök is pont úgy vakarja a gatyában a szaros valagát és nem mos kezet, de vele kénytelen vagyok, olvass is ne csak a főcímre reagálj.
Hát azért elsőre nyilván kezet fogok, de nem szívesen és utána többszöri találkozásnál kezdek el terelni, de félre téve engem, bárkinek mi a jó abban ha egymás kezét markolásszuk? Csak az udvariasság? Mert ha csak ennyi akkor simán elfelejthetnénk és elég egy sima köszönés, ma már nem kell kezet fognunk azért, hogy megmutassuk nincs a kezünkben fegyver így bőven elég egy sima üdvözlés, amúgy a rómaiak is csak idegenekkel fogtak kezet a fent említett okból az ismerősök között kézfeltartás stb. nemrég olvastam, hogy Angliában az irodákban jó néven vennék a dolgozók ha betiltanák a kézfogást.
Apróságnak tűnhet ez, pedig nem az. Nekem rohadt kellemetlen és kínos lenne, hogy állandóan szabadkoznom kellene, hogy miért nem fogadom el a nyújtott kezet. A kézfogás egy bevett társadalmi szokásunk egy része. Ha mással nem fox kezet a főnökeiddel miért teszel kivétel? Az nem turkál az orrába, vagy vakargatja a seggét vagy rejszol, vagy törli a picsáját?
Ha következtetes vagy és elveid vannak vagy Munk kompexusod, akkor megmondod nekik az elején, hogy: - figyeljetek fasszopókáim. Én nem vagyok hajlandó megfogni a retkes, büdös kezeteket, mert fosok , hogy ilyen-olyan fertőzést kapok, meg egyébként is hippohonder vagyok. Azt akkor nem kell kezet fognod azokkal sem. Mert ha kivételeket teszel, társadalmi pozíció alapján akkor az eseted inkább allür mint komplexus. Az a 9 kolléga aki meg olyan nagyon egyetért veled azért figyeld már meg, hogy Ők a reggeli találkozáskor kezelnek e egymással? Mert szerintem igen. Csak veled meg nem akarnak konforondtálódni rádhagyják, hogy igazad van Ugyanúgy mint ahogy a hülyére is ráhagyják
Máshogyan vagyunk bekötve...............................ami azért nem baj
Arra ezért még kiváncsi lennék, hogy miképpen döntöd el egy első találkozásnál, hogy az illető érdektelen??
Az viszont biztos,hogy rólad nem jó első benyomás alakul ki másokban,de ezzel neked kell együtt élned
Hidd el ez egy nagyon jó komplexus és szeretem épp azért mert mikor számomra érdektelen emberekkel kéne lekezelnem legalább elfoglalom magam azzal, hogy ezt miképp kerüljem el. .....sajnos a főnökökkel kezet kell fognom bár látom rajtuk is, hogy a hátuk közepére nem kívánják ahogy én sem, de hát ők nem akarnak nagyképűnek látszani és meg velük nem lehetek bunkó.
Nincsenek jó komplexusok!
Miközben pl. én kezet fogok X-el,vagy Y-al és eszembe sem jut,hogy mi a faszt csinált a kezével,te agyalsz rajta,próbálod kikerülni a helyzetet,ezzel van elfoglalva az agyad!
Aztán mikorl ehetőségem adódik akkor kezet mosok,nem azért mert zavar,hogy X esetleg recskázott,egyszerűen azért mert szeretem ha tiszta a kezem.
De amúgy semmi közöm hozzá és nem is baszogatni akarlak,csak eszembe jutott!
Ja és az immunrendszernek sem árt ha folyamatosan edzésben van!
A rómaiaktól ered ha jól tudom és sajnos a sötét és jellemzően büdös középkorban is megmaradt, de csak európában, nem véletlen, hogy rajtunk kívül egy földrészen sem markolásszák egymást hanem valami más bevett köszönést alkalmaznak.
Kínos és bunkó vagyok viszont nem túrós a markom a többiekkel ellentétben, elég öreg vagyok már ahhoz, hogy elviseljem a kiközösítést ez miatt bár inkább mulatnak rajta oszt igazat adnak előbb-utóbb a többiek, jelenleg napi szinten 9 közvetlen kollégával találkozok ebből velem együtt 3-an biztosan mosnak kezet, 4-en biztosan nem bármit is csinálnak a mások kettő csak nagydolog után, de akkor sem mindig......és ez az átlag, miért kell nekem kötelezően mindenki markát markolásznom ha találkozunk?
Hát igen. Azért egyszer elmondaná egy higéniás szakember a frankón a tutit lehet meglepődnénk Nyílván a npi fürdéshez vagyunk hozzászokva, ebben szocializálódtunk és el sem nagyon lehet képzelni úgy elfeküdni, hogy nem fürdöttünk meg, mert ránevelődtünk erre a komfortérzetre. meg kenegetni a bőrt minden szarral, meg ilyen meg olyan tusfürdő. persze ezt látjuk a tv-ben ez látjuk az újságokban, mert el kell tudni adni azt a rengeteg kemikál szart amit ontanak ki magukból az üzemek. Aztán az igazság, valahol ott lehet, hogy többet ártunk vele mint használunk. Napi szinten lemaratjuk magunkról a természet álltal kitalált és rajtunk megalkotott védekező mechanizmust. Egyszerűen nem adunk esélyt a bőrünknek, hogy felépítse azt mert állandóan ellene teszünk a lúgos felületakítv anyagok használatával, miközben a testünk alapvetően meg savas kémhatású. Hiába tudom ezt, hogy így van én ezen nem tudnék változtatni, mert egyszerűen egy hamisan kialakult komfortérzet ezt nem engedi. Olyan ez, hogy a virslit is két pofára zabálom friss kenyérrel mustárral, pedig voltam üzemlátogatáson még szakközepes koromba és láttam, hogy készül
Aztán voltak tanulmányok a hajról is. kísérleti alanyok egy évig nem mostak hajat. Nyílván az első néhány héten elég ápolatlan, büdös és áporodott, felzsírosodott volt a haj. Aztán beindult az öntisztulása. Gyönyörű hosszúhajú csajoknak olyan selymes, puha és finom testszagú(hormonok) volt egy év után is a haja mosás és kemikáliázás nélkül, hogy bármelyik ilyen lorál párizs faszom mik megirígyelhették volna. De hát abban nincs sok ezer milliárd dolláros üzlet ha önmagunk letisztulunk.