Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most akartam kiengedni a kutyát az egyik eltévedt nyugdíjasra.
Segítse, persze.
Csak van amikor a nyugger visszaél ezzel.
Pl. az anyósom (velem mondjuk rossz lóra tett) a rohadt pinanyaló kutyáját a lakásban tartja. Régebben mondtam neki, hogy ezt úgy tegye a saját kontójára, hogy amikor az ágynak dől, akkor két eset lehetséges, vagy agyonrugdosom a dögöt, vagy a mama a kutyaszarba fog belefulladni, mert én biztosan nem, de a többiek sem fogják szerintem hajnalban, éjszaka, esőben kivinni a dögöt szaratni.
Az após a szőlőjével dettó, mert a cigányok és az állatok mindent leszednek, olyan tutyi-mutyi már az öreg, hogy semmit nem tud csinálni, de állandóan kiviteti magát. messze van és állítom, a város legszarabb útja megy fel a dombtetőre, de csak egyet tud ismételgetni, hogy " a papa vette, a papa vette".
(A szöveg, hogy majd én is leszek öreg, MOST nem kell ha lehet. Köszi.)
Igen.
Nehéz eldönteni, melyik a kevésbé rossz. Majd utólag kiderül.
Trump a gyors lefolyású módszert választotta - sztem ezért. Hullik a férgese, de a gazdaság talpon marad.
Nem mindenkinek van gyereke, vagy más városban él... sokat ismerek ilyet. A nyugger nem vár a sárga csekkel - rohan befizetni, mert ő így szocializálódott
Igen, én a kivétel vagyok - nyuggerként netbankolok és nem izgulok fel egy sárga csekkre
Azért van a gyereke hogy segítse. Vagy a szomszéd vagy valaki embertársa. Esetleg befizeti majd ha lecsengett a dolog. Számos megoldás létezik. De postán is be lehet fizetni egymástól kellő távolságot tartva. De mivel te ügyes vagy és tudsz internet bankolni ezért van annyi eszed, hogy nem mész a postára a nyugdíjasok közé hanem befizeted neten keresztül.
Ha nagyon lassan nő az esetszám, akkor jövő ilyenkor is otthon ülhet mindenki. Közben meg a lakosság fele (?) elszegényedik és polgárháború tör ki. És ez nem vicc.
Tudjuk, mi a realitás - ez az intézkedés egy nesze semmi, de talán ez is elég lesz arra, hogy kb. felére csökkentse a kolbászolást
Azt magyarázd már el egy nyuggernak, hogy ne a kisposta előtt tömörüljön a sárga csekkel, hanem utalja netbankon - kezdj, hozzá, megvárom, szólj, ha kész!
Bevásárlás ok. Dohány illatszer nem szükséges. Csekkek utalással, internetbank intézés otthonról. Fodrász nem szükséges majd a párod levágja otthon ha nagyon zavar a lobonc. Bicikli javítás nem szükséges ráér. Műköröm nem szükséges. Séta ok. Tankolás ok. Mindig megfelelő távolságot tartva a másik embertől.
Csal tavaly 4 kollégám járt így nem beszélve, hogy lehet meglökte egy kiskocsi az elejét mint a tartályosnak ősszel és az lezuhant a hídról, nyilván több az elalvás, de lehet rosszul lér és műszaki hiba.
Infarktus a faxt... elaludt a román, és a 20 éves bontószökevény teherautóban nem volt bekapcsolva a sávassist látszik, kicsi ív visz a lyukba, ő meg ment egyenesen
- Jó napot kívánok! Megkérdezhetem, milyen célból hagyta el az otthonát?

- Persze. Először is kimegyek a piacra, veszek magamnak ezt-azt. Aztán beugrok a trafikba dohányért és a drogériába illatszerekért. Ezt követően feladom majd a csekkjeimet a postán, elintézem a pénzügyeket a bankban, s ha ezzel is végeztem, még ebéd előtt levágatom gyorsan a hajamat. Délután pedig elviszem majd a biciklit a javítóhoz, elkísérem a feleségemet a körmöshöz és sétálok egy kiadósat a jó levegőn. Végül tankolással fogom zárni a napot, mert, ugyebár, autó nélkül csak nem lehet élni.

- Rendben, köszönöm. Kérem, hogy továbbra is tartsa be a kijárási korlátozásokat!

- Úgy lesz. Viszlát!
Csórin röhöghetünk de lehet kapott ép egy agyvérzést, infarktust stb...
Tudott egy rövidebb utat
Ha egy ekkora nyílásba sem talál bele, keresse fel szemorvosát és urológusát.
Rájöttek a tudósok, hogy a korona járvány egy félreértés miatt tört ki. Történt ugyanis hogy elment Kínában egy ember a piacra és azt mondta az eladónak:egy kiló hurkát kérek, de ne véreset! Mire ő:Denevéreset?
Az alkotó szándékosan kerülte a narancs és vörös színeket
"Mindenki rendőrnek születik - csak a többség továbbtanul."
Informatív. Határozottan informatív!