Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezért(is) nem veszek modern kocsit, nekem már a kipörgésgátló olyan dolog amivel együtt tudok majd élni de már túl nagy beavatkozás számomra a vezetésbe
Sávtartó + adaptív tempomattal azért szoktak már ilyet csinálni.
Aztán persze a Tesla a szar amikor mégis belemegy valamibe.
Ja, de az a vészfék asszisztens, nem?
Azt más járművön is hallottam, hogy tud fura dolgokat. Pl. hajtűkanyarban ráfékezett, mert ugye jött a szalagkorlát szerinte.
Sajnos szinte minden nap tanúja vagyok, hogy előttem-mögöttem a félhülyék majd' bemennek az árokba, szembejövő sávba, mert nem ér rá a faszbúkozás közben vezetni....
Adaptív tempomat amire gondolsz. Az csak az eggyel nagyobb (700 ezerrel drágább) felszereltséghez jár a Clioknál.
Nekimenni az enyém sem fog az előttem lévőnek, mert vészfékasszisztensem viszont van. Ha túl közel érsz akkor vijjog, ha nem fékezel akkor nyom egy satut.
Kinél láttál ilyet?
2X volt saját tapasztalat új kamion M0 sávelhúzás ahol tök egyedül megyek se előttem se mögöttem senki és egyszercsak befékezett mint állat és sípolt a műfal, kissé beljebb lehetett valamelyik beron terelő és ugyan simán elfértem, de akadálynak vette, ha lett volna közel mögöttem valaki az tornázhatott volna, hogy megálljon.
Ugyanúgy, mint minden más vezetéssegítőelektronika:
-Ha az esztelen sofőr azt hiszi, hogy ezek a szarok csakis azért vannak beépítve, hogy az ő válláról levegyék a felelősséget, vezessenek helyette, hogy ő addig teljes nyugalomban a bunkofonját bámulhassa/nyomkodhassa....
Már hogy?
Távolságtartó tempomat......,,jó dolog, de tud rosszat is tenni.
Túl ok tpasztalatom nincs hadászati elektronikát illetöen, de ürkutatásban azért is szoktak "öskövület " eletronikát használni (müholdak, hold.marsjárok, stb), mert a specifikáció megirásokor a project elején kell kiválasztani a már tesztelt technikát, és ez a fellövés elött kb akár 8-10 évvel is lehet. Nekem volt olyan ICD és IRD rajzom az egyik szatelitnél ( https://www.enmap.org/index.html ) aminél a még 4 év után is volt modosítás...
(((Amúgy zárójelben, az egész ürkutatás inkább egy nagy pézmosó, mint tudomány...mert a budget 70-80% elmegy "specifikációk" iragtásara, aztán végén elvárnák gombokért tervezd meg , gyártsd le, teszteld le és épitsd be a technikát...legalább is ESA projekteknél általában amiben részem volt, így ment...)))
Bezzeg ami egyetlen értelmes dolog azt kispórolták
Neve nem jut eszembe de tud követni kocsit aztán ha fékez a te kocsid is fékez
CR.
Ott az AdBlue tartályba be lehet vezetékelni a végterméket, nem kell üveg...
Nem, azt csak fekete TDI Passátban lehet
Na erre nem is gondoltam: tehát azért van a Cliomban tempomat és aktív sávtartó, hogy menet közben tudjak üvegbe pisilni!
Fekete passatnak nincs korlátja.
Ja, üvegbe pisilve, áttörve a határkerítést
Amúgymeg egy 2.0-ás passatnak belövöd 160-ra a tempomatot és oda-vissza megjárod ennyi idő alatt.
Lestzarom,uncsik vagytok,Dizelpower az istenkirál.
De úgy látom kezd kifulladni a telefonnal a holdra téma, szóval ezt pont neked írták
https://villanyautosok.hu/2020...
Kár hogy nem ez volt a téma
Az hogy Nem tudja vagy nem akarja tudni nem ugyanaz
Mondjuk szerintem nem pont ő mondta, hogy egy telóval megoldaná a hipertérugrást csak helyeselt mikor felbetődött, hogy egy mai teló többet tid mint egy 30 ébes űrkomputer ami simán igaz lehet bár fingom sincs róla, de azt nem gondolnám, hogy neki sem bár nem vagyunk különösebben haverok.
Hidd el semmi kedvem mellébeszélni. Te állítottad, hogy 1 mobillal felviszel egy űrrepülőt és visszajössz? Mert te ezt állítottad végig, de ez képtelenség és még most sem látod be Musknak is vagy 30 számítógép kellett csak a kapszula felvitelére meg a hordozó visszahozására, amik mind x86-os gépek + 3 FCC amik külön külön is nagyságrendekkel komolyabbak mint a mostani legkomolyabb telók, akkor te hogyan csinálnád meg 1 telóval? Az Apollon az AGC felvitte meg visszahozta őket meg egy másik ugyanolyan AGC landoltatta a kompot és visszavitte. Az 1 mobilos utazást még Musk sem tudja megcsinálni.