Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás szép jó reggelt nedves motorosok!! Köszönöm, a tiétekbe is! Itt most kicsi pára-réteg szűri a Napot, de ahogy nézem ki fog tisztulni az ég, a felhők dél felé haladnak! Az északi égbolt már tiszta. Viszont nincs nagyon meleg.
Budipapír az van Pipinek, lisztbe panírozva is.
kizárt.
Ez olyan mint a CHAZ-t ellátni budipapírral.
Perkálj!
Basszam nyakon mindet lapáttal?
Segíts nekik Te is, mint a Pipi!
És bajban az index.
Ténylegvanbaj.
Vagy a gárdisták nem igazolták magukat...
Nem hirdetik annak. De a sok barom súlyt tesz a kormányra azt ott alszik, meg mással foglalkozik, pedig világosan le van írva hogy felügyeletet igényel. Elég jó a rendszer. A legtöbb dolgot kivédi 99.99%-ban, a maradékban meg lesz belőle jó kis Tesla fikázós videó.
Felvágós
Ini légy szíves és ne szépítsd a dolgokat , elkaptad megfertőzött , rád jött a járványos lustaságfertőzés. Lázad sincsen!?
Nekem semmiféle elektronikus szar ne mondja meg merre, és miért, nem vagyok ellensége az újnak, de amilyen szr utak vannak jó, ha látom mit is akarhatok!
Nekem sem tetszik különösebben....
Nem tetszett a rendőröknek...

https://www.vezess.hu/hirek/20...
Azért mert tényleg az a szar......vagy önvezető vagy ne hirdessék annak. Amíg nem tiszta minden útjelzés (még nyugaton sem azok nem, hogy felénk) és pár kamerával nézeget a szgép kifelé az agyából és nem képes feldolgozni minden változást (főleg a hirteleneket) és annak megfelelően haladni addig nagyon messze van az önvezetőtől, ha már be kell avatkozni akkor inkább ne legyen.
nekem az astrában a kürt se működik nem hogy a csipogó
ilyen biszbasz volt benne fiatal korában ami vinnyogott ha világításon maradt de berekedt
mondjuk be is szoptam párszor mert lemerült az akku
nagyjából egy fél óra meló lenne másikat betenni de a nagyúr nem engedi
Kamionozol, hogy látod a többit a magasban vagy szgk-ra gondolsz?
A Clio-ban a tolató csipogóját (meg az összes többi figyelmeztető hangot is) darabonként tudod állítani (hangosság: egészen nulláig), sőt vagy 4-féle hangmintát is választhatsz, ami kevésbé bacca a filhallásodat. Érdekes módon az index "kattogását" is tudod konfigurálni, bár a gyárilag beállított hangok kellemesek, nem zavaróak.
A tolató csipogót, meg a biztonsági öveket már kiiktattam szoftverből, de az ajtó külső csipogóért nem bontom szét a kocsit, nem olyan szar mint a tied.
Ha egy mindentverő radarzavaró megy,csak meg tudod találni a hangszórót és elvágni a vezetéket.
Azzal nincs gond. Az a kurva sok okos csipogó az idegesít, ami mindenért baszogat, ha kell hanem.