Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fullgazon nyomja.
És.akkor.még inkább agitál?
Bogyónak ha bepiál nem négy, hanem nyolc baloldala van.
Van, de bogyo csak rosszabb lehet
Van az a mennyiségű pia mikor bárkiből lehet bármi...
Ha elkezdik kiszedni a katalizátorokat az első kettő után mindenki bent fog parkolni. Falun élek és mégis bent parkol mindenki pár hónapja mikor egyik szomszéd 2 signumjából kiszedték pedig kamera alatt parkolt.
Bocs ha meg kérdem hogy ha nem Budapesti vagy honnan van rálátásod Karigeri általad pozitív munkásságára ??????????????
Mert akkor ilyen messzi távlatból én atomfizikus vagyok elhiheted Ja meg csillagász is, felfedeztem 4 galaxist de tényleg
Ja,de altalaban a legkozelebb teszik le a munkahelyhez az elso ingyenes helyre,es egesznap ott rohasztott kocsi miatt szopik minden ott elo.
En is ezt teszem,kozelharcot kell vivnom veluk hogy 40 parkolobol korulottem 3 maradjon mar meg a vasarloknak,ez nekem husba vago mert aki nem tud megallni nem vasarol.
Az elso reszt mar rendszam szerint lehete kiadni annyira csak egy csoporte,es ezek altalaban varosi nepek,5 perc kocsival 8 ora rohasztas 5 perc haza.Nemond hogy ezert megeri kocsit tartani.
Van buszsofor aki a buszallomas helyett ide bassza le,van munkascsapat 5 auto majd jon a fonok es egyel tovabb,belvarosi patikuscsaj stb.
Konyorogtem az onkorinak hogy csak egy automatat tegyenek le.Nem,tul draga,nem hozza be az arat mert akkor nem allnak oda.
Ellocsloltak egy vagon penzt a muvhaz parkolo bovitesere,egy-ket auto alldogal ott.Pedig az elso 90 perc 10 forint.
De rengeteg meg a piacra menest is elottem letett kocsival csinalja,mert draga,hogy rohadna meg,csomo nyugger pestre megy korhazba,nalam leteszi,megint csak 5 percre lakik az allso reszen es buszozik pesrtre.
Az is inkabb maradna a prosecturan.
Is. De nem kizárólag.
Egyébként itt Tapsifalván is sok helyen az utcán parkolnak, pedig nem kicsik a telkek. Haragszom is miattuk. Az én összes járművemmel be tudok állni az udvarra/garázsba, más miért nem tud? Kényelmesebb...
Kockában hol van annyi garáus? Telek meg nincs is. Gondolkozz......
Egyértelmüen. Meg hogy nem hajlandok auto nélkül oda se menni ahová más megoldással könnyebb lenne.
A kibaszott ingázók nem viccből ingáznak.
Ebböl.is.látszik nem vagy képben......attol hogy fizetös lesz a hely forgalmas központi helyen semmi nem fog változni. Nem lesztöbb hely. Hidd el, járok sok városban és parkolok is.
Az meg amit belinkeltek netto kibaszás, ott ahol senkinek semmi dolga csak ott lakik ott mások nem fognak pénzért parkolni hanem kiljebb huzódnak a zonán épp kivülre és nem néznek semmit csak az ingyen parkolást.
Én is vidéki vagyok...
Direkt írom így, nehogy alaptalanul vádoljanak azzal, hogy a fővárosiakkal ki akarok baszni, mert nem.
A kibaszott ingazok a gond.
Amíg a saját telkeden / garázsodban tudod tárolni (vidék előnye) addig nem sok vizet zavar.
Én sem tudom - de más sem tudja - mi a megoldás a nagyvárosok parkolási problémájára. Talán földalatti, bérelhető garázshelyek (parkolóházak) létesítése, vagy - pláne nagyvárosokban - egy családnak csak a ténylegesen, feltétlenül szükséges autó mennyiség fenntartása. És bele kell törődni, hogy a belvárosban az autó puszta fenntartása is pénzbe (sok pénzbe) kerül.
Elég egyoldalú megközelítés és ebből leszűrni azt, hogy aki vidéki az suttyó és buzi!
ez a baj a 2-3 autó családonként, pedig szarul élünk
Azért azokra is gondolni kell akik a belvárosban laknak. Na meg szerintem a fizetős parkoló bevezetésével nem lesz kevesebb autó.
A csikos cikkeben szerintem csak a parkoloceg erdeke volt lebaszni par automatat,igy csak a kovetkezo utcasort szopatjak.
Meg karigeri szerint is az mszps parkolomaffia a leggazabb,es ha belemenne egy harcba siman elasnak ot is,oszt erre megvalasztottak a jo lakosok a Horvath csacsit,egeszsegukre meg 4 evig.
Például úgy, hogy a belvárosban csak lakások lennének és kereskedelem, a sok suttyó, aki ügyet akar intézni, az a város szélén tegye meg, illetve a vidékről felutazó buzik is csak a város széléig kelljen menniük.
A Parlament az maradjon ha már így alakult, de a többi húzzon ki a belvárosból.
Én úgy gondolom, hogy a legfőbb cél nem a pénzbeszedés, hanem hogy a túl sok parkoló autó takarodjon el a közterületekről, mert az sem tud megállni - hely hiányában - akinek létfontosságú, félórás dolga volna valahol. Mert a családonként 2-3 autót mindenki az utcán (közterületen) tárolja, napi 24 órában.

Kényszerhelyzet, ez van - a házakat nem lehet messzebb tenni, nincs nagyobb útfelület. Ami van, azon viszont nem közlekednek az emberek, hanem parkolnak.

Én egy szaros kisvárosban élek, de munkanapokon, a belvárosban egyszerűen nem találok parkolót, ha valamit ügyintézni kell. (Nálunk nincs parkolási díj még - és talán kicsit sajnos is) Félóráért szívesen fizetnék 100-150-200 forintot, ha cserébe nem másfél kilométerről kellene begyalogolnom egy hivatalba vagy orvosi rendelőbe.
Főleg KÖZterületen, ami nem magán.