Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egészséges minden covidos. Az index megirta.
jó eséllyel nem
kicsit gondolkozz: mennyi sportolóról hallottál hogy a pálya szélén esett össze és ott halt meg?
nekik se volt elméletileg semmi bajuk aztán mégis meghaltak 1 percen belül
De te igen.
Szerintem ők nem dohányoztak: https://index.hu/belfold/2021/...
Bazmeg bevagy oltva függeszd már fel.legalább ezt a süketelést mert tuti nem.minden.harmincadik kizárolag covidban hal.meg.
Te se a covidba halnál bele hanem.abba hogy az agyon szivatott szervezeted amire egyáltalán nem vigyáztál képtelen bármivel.is.megküzdeni. A cigi kicsit se ártott gondolom.....
szóval ha véletlen téged is elvisz a "vírus" akkor csak a vírus lesz a geci, nem az a cigaretta amit eddig kamionszám elszívtál
mert azért az is benne van hogy ha sosem cigarettáztál volna akkor csak beteg lennél valamilyen mértékben a vírustól mint sok százezer ember
akkor most ez hogy van?
Az eddigi bő félmillió igazolt fertőzöttből Mo-n minden HARMINCADIK meghalt! Ez tény! Úgy, hogy még volt férőhely, eszköz és ápoló személyzet is. Mostanra már minden kórház megtelt, az ezután bekerülőknek még ennyi esélye sem lesz! Ez bemagolt panel?!
Super , jol bemagolt panelek...
Miert nem toljak az emberek agyaba inkabb, hogy hogyan tunigolhatnak meg az immunrendszeruk, ami eleve blokkolva van a folyamatos felelemkeltessel?
Miert volt a svedeknel kisebb a halalozas , mint a lezart angoloknal.
Itt a nemeteknel is volt olyan hogy lecsengoben voltunk kb 1 honapja... aranyszam 35 korul volt.... aztan felugtott a mar szigoritasokat maga utan vono 50 fole pentekrol hetfore... amikor rakerdeztek" kiderult" hogy " meghibasodott" a rendszer...
Maga frontvontvonalban dolgozo mentoorvos mondja, hogy minek toljak a pcr tesztet 10%(!!!) a valoban pozitiv abbol akinek pcr pozitiv lesz...es forditva is igaz, hogy tunet van, de teszt negativ lesz, csak a laborban tudjak kimutatni... Közben meg megfosztjak, korlatozzak az emberek szabadsagat, megelheteset... itt s nemetnel 1 ev utan sincs egyertelmu beavotkozas. Behoztak, ha gyerek egyet is trusssent, csak negativ teszttel mehet vissza a kozossegbe... aztan " meggondoltak maguk" mert szoltak hogy tullottek a celon egy picit es visszavontak...
Kalinko elmondta ott volt a sorok kozott, hogy az influenza ellenanyagan dolgoztak... , csak gondolom azzal nem lehetett volna az embereket igy megfelemliteni, kellett volna valami utosebb...

Virus, fertozes, halal van, de ... be van fosatva mindenki, hogy korlatozza a gondolkodast( nem a netrol a cikkel fejbol felmondasa nem egyenlo azzal) , azonnal felelotlen az aki ki mer menni az utcara, mert mar nincs veszteni valoja... es szembe allitjak azokkal akiknek meg van betevore valo es kelloen meg van felemlitve es meg van vezetve.
Es ugye konnyebb a masikra mutogatni, de az hogy mennyire fos az emberek egeszsege a szar " etrend" miatt, a mozgashiany, fuggosegek , baszik azzal mindenki szembe nezni.
Egyes orvosok szerint pl nyajinmunitas nem alakul ki az oltastol, ahhoz at kell esni rajta egyes velemenyek szerint.
biztos hirdet néhány fekete is szóval aki nagyon akarja biztos fel tud próbálni egyet-egyet
Hát itthon nehéz is mióta nincsenek kubai lányok a gyárakban ( akkor viszonylag könnyű volt a munkásszállások környékén őgyelegve ha valaki nem tartott a különleges nemi betegségektől amiket itt nehezen tudtak gyógyítani), de az usákoknál könnyebb lehet gondolom afrikában meg más nincs.
Értem .......csak azt nem értem hogy kerülök kapcsolatba négerrel ? Régen csak TV-be láttam van egy két híres Eddie Murphy vagy Will Smith de azt ennyi. Meg mostanában lehet lát utcán egyet kettőt . Mondjuk az is igaz hogy nem tömeg közlekedek . De hogy nem értem milyen kapcsolatot lehet teremteni egy négerrel azt biztos
Jelenleg ebben a picike országban, Magyarországon 6 perc 20 másodpercenként hal meg valaki IGAZOLTAN a COVID-tól. (227 halott egy nap alatt).
Ez drasztikusan csökkenthető lenne (és az egész járványnak is mielőbb vége lenne), ha-

- az emberek hajlandósága nagyobb lenne az oltakozásra (mely ugyan egyáltalán nem kockázatmentes, de kb. ezredrésznyi veszéllyel jár, mint megfertőződni).
- ha az emberek betartanák a maszkviselésre és a távolságtartásra vonatkozó rendeleteket.
- ha "fölöslegesen" nem mennének sehová. Nekem is szar, de pár hónapot ki lehet bírni minimálisra csökkentett társadalmi érintkezéssel.

De az emberek egy nem kis része ívben tesz a fentiekre, sőt a sajtóban / tüntetéseken buzdítja is a "bizonytalanokat" az ellenszegülésre. Ezik egyik ismert alakja az említett Gődéyn gyógyszerész. Össztársadalmi érdek ezek kiiktatása, elhallgattatása, még ha pár dologban akár igazuk is lehet.

Amely országok állampolgárai fegyelmezettebbek, ahol jobban megy az oltakozás, ott már lassan kifelé tartanak a járványból.
Ilyenkor akiben még maradt egy szikrànyi értelem felteszi a kérdést, hogy biztos hogy Ö van forditba bekötve?
Németorszàgban is utcara mennek ( és màr mentek, csak nem hozzàk le vagy egy jelzö ràsütésével " ellenséget" csinàlnak belölük)... és sokan vannak akiknek még megmaradt a jòzan itélöképessége. Képesek kiiktatki az felülröl vezérelt média megvezetését. Akik minden " màsként" gondolkodobòl közellenséget- " tömeggyilkost" csinàlnak.
Érdekes mòdon a tàjékoztatàs egyoldalu, csak aki nagyon figyel, és gyors, tudja elcsipni a még éppen nem törölt " analiziseket" pl ilyen témàkban:
- a virus természtes vagy atipikus jellege miatt mestersegesen elöàllított , mint amire màr a 70-es évek Szovjetuniojaban volt példa és baleset is.?!
- az ÀLLANDO maszk valòban segit a megelözésben valòban jò megoldàs, föleg amikor ki van mutatva, hogy milyen egészségkàrosodàst okoz a folyamatos viselete, föleg gyerekek és betegek esetén?
- az orrban valò mintavételes" turkalas" egyiptomi okorban még konzasnak szamitott, mostmàr nem karos?
- az ellenszerek - vakcinak valòban " rendesen" müködnek, vagy azert megis vannak fentartasok es a beoltottak lesznek a kiserleti nyulak?
- vajon az osszes tèmàban jartas, de kontrazo orvos hulyeseget beszel?
- es akik "ertenek" hozza es toljak az arcunkba az iget, azoknak biztos hogy igaza van? ( latta valaki a 20 perces interjuk Kalinko Katalinnal? " lehet, valuszinu, ugy gondolom, szerintem, -30%-al szarabb... kitero valaszok, es annyira nem volt az "egyenes " valasz sem meggyozo. De az mondjon valamit, a soroj kozott olvasva, hogy 6 het alatt, " masikat" is ki lehet fejleszteni... gondolom nem csak ellenszert de " mutansokat is"...
- angliaban most dobtak be, hogy hogyan manipulaljak, gyakorolnak rajuk pszhiologiai nyomast elore megirt , betanitott, szovegek segitsegevel azokra akik tetovaznak, ketelyeik vannak az oltoanyagokkal kapcsolatban...
- kozben kell nezni, hogy hogyan valtoznak a piacok, gazdasagi elonyok. Ha valaki tendenciat talal benne egybol egy egyszeru " összeesküvès ellmèlettel" le van csapva, es hulyenek van bellyegezve. Nehogy mas is veletlen hasznalja a nyakan lèvo szervet?

Biztos csak bennem kelt rossz èrzèst, mikor azon " ujsagirok" lesznek a velemenyformalok minden temaban, akik oviban buktak gyurmabol, soha nem valasztottak be a grundon a csapatba, mindig öt loktek le csuzdarol, ki nem teszi a labat a lakasbol, mert a neten minden megvan a munkajahoz, mindig luzer volt, de most az mondja-irja amire betanitottak az " egyetem" ruhatar szakan....
Ez a gödény hogyhogy nincs még kalitkában?! Régóta ott volna a helye!
A gödény egy állat, egy állatot követni meg elég beteg dolog ha csak nem veszett el, vagy nem akarod levadászni, esetleg megfigyelni..de egy szép nagy marha szakállas emberrel ki akarhat ilyet? Esetleg egy másik szép nagydarab...
Amúgy a nagy számok törvénye alapján biztos mond igazat is, csak győzd kivárni
Arra hogy ha egyszer kapcsolatba kerülsz egy feketével akkor nem mész vissza fehérre. Ez egy mondás itt. De úgy látszik működik. Nálam működik. Tudod ellentétek vonzzák egymást.
Szofisztikáltan, ha egyszer voltál feketével, akkor nincs visszaút
Gödény egy más válású csűrcsavaros felbujtó . Aki követ Gödényt az nem tudja hogy mit követ
Ez mire érted
Once you go black, you never go back.....
A gödény az egy madár, nem hiszem hogy bármelyik madár ledoktorálhatna, szerintem ez a hír kacsa...akarom mondani madár.
Na ki akar rasszista lenni ,
https://www.vadhajtasok.hu/202...
kösz kifogom próbálni