Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eh, a zsidók már nem is számítanak?
Már = más
Hogyne lenne.
Én pl. pont ezért nem keveredek sem cigánnyal sem niggerrel.
Egy bizonyos szint alá azért nem megyek, egy egészséges távolságtartás mindenképpen szükséges, mert:
"Aki disznók közé keveredik ..."

(Tudom, hogy eredetileg úgy helyes, hogy aki KORPA közé keveredik...)
Én amúgy értettem, hogy mire gondol az olvtárs, csak célozni szerettem volna a pongyola megfogalmazásra, amúgy meg manapság ez teljesen már értelmet nyert.
miért kérdés?
egyáltalán miért foglalkoztat bárkit hogy a "magyarok" honnan a picsából jöttek 100ezer éve? van értelme ennek, van bármi előny abból hogy kiderülne esetleg az hogy a világon mi vagyunk a legősibb faj?
akkor is maradunk nyugati seggnyaló csicskák bármilyen is a vérvonalunk
Szeretnék gratulálni a kormánynak az értünk tett erőfeszítésekért!
Azt hiszem tényleg mindig mindenhol mi sz@rjuk a spanyol viaszt!
A mezítlábas az a betongyám nélkül leásott oszlopok.
A nemesség, de még inkább csak a főnemesség.
Mi az, hogy "vezetői réteg"?
tót atyafiak és a jó palócok
persze ez nálunk is sok helyen így van lelopják a cigányok azt leadják a vasba
ini nem a közemúltat kell vizsgálni hanem a származást kb. 100 ezer éve . Ehhez képest a török, meg római, mintha tegnap lett volna Ráadásul ők jöttek, nem mi mentünk. A kérdés az, hogy az ősmagyarok akik itt letelepedtek, honnan származnak. Mivel barom kicsi volt még a világon élők száma a mostani kb. 8 mrd-hez képest valamilyen szintemn lekövthető Aztán a közben eltelt sok ezer évben, hogy kikkel keveredtünk,meg hová korcsosultunk az teljesen más kérdés semmi jelentősége egy lehetséges származásunkat tekintve
Igazad van, de! A kutatasok a vezetoi reteget vizsgalja ami nem azonos a kozneppel. A vezetoi reteg apai àgàt pontosan, mert apai agon oroklodott tovabb a hatalom. A vezetoi reteg kepviselte a kulturat, muveszetet, hatalmat, vallast. Anyai agon pedig kottetek a birodalmak kozotti kapcsolatok.
Jo lesz nekrm az LV426 is.
Akkor nem jöhettél a szíriuszról sem, keress magadnak másik bolygót.
Az egesz falu tótokból allt, a nagymama folyekonyan karattyolt, szoval se szkíta se finnugor, se torok leszarmazott nem vagyok.
Mondom, még pár hsz. és éljen szíriusz vagy inkább még pár milla fényévvel távolabbról valami jó kis bolygó ahonnan valaki elzavart minket és itt kötöttünk ki, amúgyis tőlünk származik mindenki.
Itt már mindenki származik mindenkitől szinte a legkevertebb lakosság lehet itt a világon, de a szőke kékszemű is büszke ősmagyar őseire sőt ők leginkább, ha még lenne itt bárki akinek valami köze lehet az igaziakhoz azt azonnal kiközösítenék a mai mélymagyarok.
Az a baj, hogy aki az egészségügyben dolgozik (vagy a családtagja), az másképp, töményebben látja ezt.
Amikor kurva régen az áramszolgáltatónál dolgoztam, akkor arra állt rá a szemem, egyből kiszúrtam autózás közben, hogy a régi nyomvonalon mezítlábas oszlopok álltak a szántón.
Most meg... hát most másra áll rá a szemem.
A szegedi egyetemen kutato Neparaczki es Török tudomanyos munkait erdemes kovetni ebben a temaban akik IX-X szaxadi uralkodi retegbe tartozo ( direkt nem iron hogy hobfoglalo) foldi maradvanyaibol szarmazo dns mintakat szekvenszaltak meg, hasonlitottak ossze " mas kulturak" mintaival es hoztak az eredmenyeket nyilvanossagra.
Megdontottek minden baromsagot amit eddig tanitottak nekunk.
Ma mar barki megcsinalhatja azt a dns vizsgalatot, tobb ceg is foglalkozik vele.
Fontos megjegyezni hogy jellemzoen az uralkodi reteget vizsgaltak. Teljesen egyenes a leszarmazas a kapcsolat a hun es szkita vagy szittya osokkel.
Amit sokan kevernek, hogy attol hogy egy meghoditott nep betagozodott a hun birodalomba, meg nem lett hun. Mint mondjuk a nemetben elo torokok sem " nemetek" . Igy voltak a "torokok" Atila birodalmaban is . Semmi kozunk hozzajuk, csak egy behodoltatott nep volt a hun birodalomban.
A teves elmeletek oktatasa azert is volt, hogy levalasszak a magyarsagot a szkita- hun folytonissagrol- muveltsegrol. A tet kb annyi csak, hogy szkita a legosibb kultura, idosebb az egyiptominal. A legmagasabb muveszeti sirmellekletekkel talalkozink minden feltart kurganos temetkezesnel. Ehhez a kulturahoz kotheto a legmagasabb aranymuvesseg, vaskohaszat, a birodalom jol szervezettt infrastrukturaja, hatalmas katonai folenye a kinaikkal vagy akar a romai birodalommal szemben...
Amugy azt a szot erdemes izlelgetni: "nyelvrokonsag".
. Aztan egy nagyot teli tudobol kacagni! ;)