Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem feltéten magamról beszélek , bár volt több olyan munkám ami tőlem függetlenül szart be miközben maximumot teljesítettem
leginkább a buzi közlekedésfelügyelet ami betett nem is egyszer
de ismerek több embert is aki egész életében valahogy sosem volt jó időben jó helyen, pedig nem 100 hanem inkább 110% nyújtott
Az nem a kárpótlás volt?
Ha megvan a tudás inkább nagyon szerencsétlennek kell lenni a mai világban, hogy ne boldogulj.
A te tudásoddal is simán meg lehetne gazdagodni, csak ahogy kifejtetted, te nem akarod ezt, mert dolgozni kellene vele, meg nem vagy hajlandó túl messzire eljárni, meg költözni, vagy akármit.
Ok értem hogy nem akarod, csak akkor nem azért van mert nem tudnád, hanem azért mert így döntöttél.
plusz a szerencsétől
azért kurva sok mindenben jókor kell lenni jó helyen
utána-közben igaz amit írsz
Visszakaptuk, csak elég nagy családban oszlott meg. Valami járandóság 30-ad része járt apáméknak, de végül inkább lemondtunk ellenszolgáltatás nélkül annak a rokonnak a javára, aki ténylegesen műveli.
Mi annyira antikommunisták vagyunk, hogy soha nem volt szükségünk mások javaira, lottó nyereményre, vagy alapbérre, hogy jól érezzük magunkat
Minden rendszerben boldogultunk mert nem a pénztől lesz gazdag az ember, hanem a tudástól, és a család összetartásától.
Èn feltettem pàr kèrdèst amely esemènyeknek a isiben tanultaktol teljesen eltero a kimenetele mely teljesen màs szemszögbe helyezne a " folyton vesztes nemzeti öntudatot". Ha valakit erdekelnek a "programozottol eltèrö " forrasok is, az utana nez.
En ezt tettem mikor kivancsiva lettem tève. Több ezer oranyi forrasmunkat neztem meg, olvastam el. Ha a kulonbozo elbeszelesek metszetebol egy logikus magyarazat korvonalazodott, akkor azt elmentettem az aktualis ismereteim melle alternativakènt es aktualus elethelyzetekben akar segitsegul is tudtam hivni.
Szerintem ehhez mindenkinek joga van. Persze ahhoz is hogy "vesztes nemzet" allampolgarakent èlje le az eletet.
Az en tortenelmi ismereteim szerint az orszag elen jelen pillanatban a legjobb zsivany csapat van ami csak lehet. Ha valaki felulrol- kivulrol nezi a szituaciot, akkor latja, hogy minden kontinensen, minden orszagban cinkelt kartyakkal jatszo nemtelen emberek iranyitanak. Ezek ellen egy zarda apaciai nem biztos hogy labdaba rugnanak. Lesoporheted egy forradalommal a jelenlegi hatalom szereploit, de "becsulet kormanyt" ez elso nsp reggelire megennek a targyalofelek. Annyi lenne a nagy igazsagos politikanal 1 perc alatt. Csak a naiv " felhasznalokat" lehetett/ lehet meggyozni az idealista- mindenki egyenlo politikaval. Ugy lesz mindenki nem sokara egyenlo, hogy senkinek nem lesz semmije. Escezeket fogjak iranyitani azok akik "egyenlobbek " lesznek.
Ha valaki tudja a hatteret trianonnak, meg fogja erteni a kormany politikai es gazdasagi celjait. Az orszagnak szuksege van a regi elkotelezett gazdag " burzsuazia" helyetesitesere. Be kell vasarolnia magat hataron tuli uzletekbe, hogy csokkentse a kitetettseget es a kiszivattyuzott kulfoldi profitbol adodo jelenlegi deficitet. Vissza kell vasarolni / szerezni a strategiai piaci reszeket. Az hogy ez nagyon durvan megy, azert van mert mashol is ezt csinaltak, csak tobb idejuk volt ra...
Akik ez ellen vannak , azert vannak ellene ( nyugat vagy a " bal" oldali zsivanyok), mert vagy toluk szerzik vissza , vagy eloluk orrozzak el. De ugy senkinek nincs ketsege, hogy azok sem osztanak szet a "pornep" kozott, hogy azok nagyobb telefonra koltsek.
Esetleg lat valaki annyi sutnivalot ebben teljes nemzetben , hogy azok megkapva a " nem ellopott" penzt, beallva egy egyseges nemzeti strategia moge, erdekkozosseget alkotva, elkezdek bevasarolni maguk strategiai agazatokba, es nem szaladnak gyorsan boltba elkolteni statuszszimbolumokra? Nyilvan lenne kivetel, de , hogy nem lenne kozos a nevezo, az biztos.
Amugy az elmult szazadban volt mar par probalkozas arra, hogy elzavarjuk a hatalmon levoket... mi lett a vege?
Egy mas megkozelitesben ( ha sokan nem magukbol indulnak ki) a holdudvar nem maganak " lopja ossze" hanem az orszagnak, hogy legyen jovoje...persze aki eddig is minden èràban vesztes volt, az ne azt okolja ha abban sem lenne jobb "èlete".
Ne mondd meg, hogy mennyi ember van..... majd mi tudjuk és beoltjuk csak legyél nyugodtan....
Na de a Főni visszaadta..... csak nem nektek....
Az a te nagyapád volt legfeljebb. Mi mindig is kulákok és maszekok voltunk, ezért üldöztek minket a munkásőr haverjaid.
Így kiszúrtak az öreg Kun Bélával?! Ez nem volt szép tőlük....
Mondjuk azért durva hogy te ezt így tudod, mikor van
Ükapámtól csak a birtokot, lovakat, a szélmalmot államosították a komcsik, és a padlás tartalmát söpörték le.
Én meg azt hittem, a komenista ükapád jutott az eszedbe: https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Azt ugye tudtad hogy ma nemzeti ünnepnap van?
https://hirado.hu/belfold/belp...
Nem számít, mi beoltottuk őket! Nincs most idő pöcsölésre.
Ennyi ember nincs is a földön
erről az jut eszembe hogy sok éve volt valami őstermelői balhé mentek traktorokkal a parlament elé
az egyik itteni őstermelő is szidta a kormányt cefetül, amikor kérdezem hogy akkor miért nem vagy a parlament előtt a szép traktoroddal azt mondja messze van és drága az üzemanyag
Én sem igazán értem mit jelent a "történelem pontos ismerete"?!? Miért ott voltál? Kinek az írás a valós? Esetleg több oldalról/írásból szemlélve, és saját igazságot gyártva, ahogyan Te látod? Melyik a valós? És mit számít? Jobb lesz tőle? Miért nem azt nézzük hogyan lehetne összefogni, és jobbá tenni a dolgokat? Pl. miért nem zavarjuk el ezt a mostani rabló bandát? Jaaa... mert össze kellene fogni, és akkor az egyéni "most még jól élek, még elvagyok, viszont ezt nem kockáztatom a másik miatt...", de majd ha nekem is vacak lesz, talán majd akkor...
lehetne írni erről rengeteget
de nincs értelme
a vélemények ritkán változnak
Csak az örök elégedetlenek vernyognak meg keresik mindig másokban az okokat, hibákat...
"nem vagyunk seggnyalók? ugyan ne viccelj már, többszázezer magyar a nyugatiak mocskát vakarja kint minimálbérért, itthon meg ugyanez a helyzet csak más környezetben"
Ez te " valosagod".
"Orulok" , hogy megint megerkeztel ahova akartal.
Reszemrol ezzel kapcsolatban elmontam mar multkor mindent.
Jogod van lealacsonyita, degradalni mindent es mindenkit a masodkezbol kapott infoid alapjan egy kalap ala venni. Nekem meg meg van a szabadsagom arra hogy ezzel ne ertsek egyet.
( azert aranyos probalkozas volt, hogy negalod a vesztesek kronikait, mint a tatar vagy kinai... a nagyok is pont igy probalnak meg belolunk egy kultura nelkuli, barbar nomad nepet csinalni, es olyan jo munkat vegeztek, hogy hatradolve nezik, hogy a nemzet mar onmagat rohasztja belulrol. )
nincs a történelemről pontos ismeret
egyrészt rengeteg minden elveszett, másrészt meg a történelmet a győztesek írják
az hogy le van írva még nem feltétlen igaz is
példa:
fogok 10ezer darab lézervágott saválló lemezt amin az az írás van hogy kiss pista jóska bársonyegeresről egy anyabaszó, és ezeket a táblákat egész magyarországon belül elásom 10 ezer helyre, akkor 20 ezer év múlva a régészek mit mondanak? egyetlen írásos bizonyíték alapján anyabaszó volt ez a jóska gyerek

nem vagyunk seggnyalók? ugyan ne viccelj már, többszázezer magyar a nyugatiak mocskát vakarja kint minimálbérért, itthon meg ugyanez a helyzet csak más környezetben
Biztos hogy ugy van ahogy te most leegyszerusitetted?
Ezert volna fontos a tortenelem es a jelen kor pontos ismerete.
Hanyszor arultak el minket a szovetsegeseink, hanyszor fogtak ossze a szomszedaink, nagyhatalmak ellenunk?
Kik allitottak meg a tatàr invaziot? Tudod kik " invitaltak" oket, ellenunk? Tudod, hogy erdekes mod a tatar kroninkak vesztes magyar csatakrol szamolnak be...Hogy allitotta meg az oszman birodalom terhoditasat a magyar kiralysag, vedte meg europa segget? Tudod kik kotottek szovetseget ellenunk az oszmanokkal? Kik zavartak el 150 ev utan a torokot? Kik vagtak haza a kommunista blokkot? Ki mert a rendszer ellen fellazadni?
De minek kerdezgetem en ezeket, mindenki azt programoz magaba amit akar, seggnyalo is egy opcio. Nekem vannak alternativaim azert, mert masok az ismereteim.
Remek szemelyes peldak vannak itt is. Ha valaki ugy el hogy egy korcs, seggnyalo nemzet resze, akkor azzà is lesz. Mintha valaki "betegnek" tartja magat, akkor az is lesz. Ez olyan mint a motorozasban az ahova nezek oda megyek...
Az isiben egyforman leprogramoznak minket, majd a mediaval frissitik mindig a futo programot, de ha valaki akar csinalhat reset-et es ujra konfiguralhatja magat.