Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én duplán vagyok lusta mert nem csak félig vagyok egészséges, hanem teljesen
...és ilyenkor kéne megnézni, hova lett a 375 milla... de ez ugye nem fog megtörténni
Sikerült! Fasza lett! De nem értem , miért kell az "árvizet védeni"?? Eddig talán kicsinyellették??
A magyar reformok működnek!
Felétek ilyen hideg van? Miért vetted fel a bundádat??!
Lustaság fél egészség! Egészségedre László!
gyanús előjelek
Ezé is szeretem jobban a sört!
https://coub.com/view/1q85eq
hát én 3000 ft-ért kb. 16 évesen vettem egy 60-as évek beli pedálos komárt darabokban, hogy majd szépen felújítgatom azt lesz egy pöpec veterán motorom
Aztán teltek-múltak az évek 30 évesen elköltöztem édesanyámtól, azt lehettem kb. 35 éves mikor mondja anyu,hogy kellene valamire a kamra ahol azok a motor alkatrészek vannak Elviszem-e azokat az alkatrészeket( váz, blokk, meg néhány 5 literes befőttes üvegben a többi alkatrész és csavarok )
Mondom anyu nem de a következő lomtalanításnál rakd már ki légyszi a ház elé
Na ezt íberéljétek
Engem ez 40évesen elért. Asszem koravén vagyok
Akkor már ketten vagyunk.
Doktor úr, nemsokára eljön Önhöz a feleségem az öreg macskánkkal. Legyen szíves, adjon neki egy olyan injekciót, amitől fájdalommentesen kimúlik.
- Rendben, de akkor ki vigyáz majd utána a macskára?
Rákosi "elftárs" nem szerette a macskákat, mert gyerekkorában "Ahányszor a homokozóban játszottam, a macska mindig megpróbált betemetni. " mondta!
Pedig ajánlom Neked, hogy addig csináld meg, amíg nem éred el a 60-at, mert engem akkor ért el a krónikus, erősen ragályos lustaság, és kb, azóta nagyon el kell határoznom, ha valamit dolgozni akarok!
Nekem van is ...
meg 2 schwalbe is ...mondjuk azok még darabokban
Az a Simson egy normális tervezés , normális méretű hengerrel-tankkal vázzal , és ha rendbe volt téve, nem kellett félve ülni rá, hogy mert esetleg haza kell tolni! Nekem hosszú ideig Suhl Simson-om ( a pedálos) volt, az sem hagyott ott sehol.
nekem szimóm akkor lesz ha feltalálják az időgépet és vissza tudok menni mondjuk 88ig aztán venni egy új "endúrót" egy húszasért