Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem az ilyen qrva "okos" és "erős" alakokat, mire fel gondolják, hogy majd ők megmondják mit és hogy??!! Ha nekem nem tetszik valamelyik hozzászólás , akkor figyelembe sem veszem. Esetleg megpróbálom magyarázni miképpen kellene! Tudom természetesen nem vagyunk egyformák! De azt soha nem gondoltam volna , hogy itt ennyi szint alatti van! És akkor még felhánytorgatja , mert nem sikerült innen elüldözni , pedig már azt hitte, az hiányzott a boldogságához, hogy nem látott itt egy hétig??! Aztán visszajöttem , visszajönni merészeltem,, és ezt figyelte hetekig?? Ez szerinte hallatlan B+!!! De annyi esze nincsen, ha nem tetszik valakinek a beírása akkor nem olvassa el!! Ilyen egyszerű De nem , ő csattogó műfogsorral acsarkodik! Ez az a fajta aki ha nem tud elég gyorsan haladni akkor ledudál az útról. Na mindegy az ilyet, ilyeneket ezután nem veszem figyelembe!
Örülök is neki
Neked viszont nem lenne szabad belemenni abba, amihez fogalmad sincs!!!
Jah, megint csak arra jutottam a szolnoki esetböl kiindulva, hogy ilyen esetkben a tüzoltok a legnormálisabbak meg segitökészebbek, némelyik meg még egész jo fej is annak ellenére hogy sose láttam.
"mert ez a része nem megy neked! " Örülök, hogy neked legalább nincsenek ilyen gondjaid!
Na, le is vagy baszva. Nem is értem, hogy vonhatsz kétségbe egy megalapozott következtetést. Ird hát akkor le,de arra is lesz valami bölcselet.
Te már leirtad
Én már csak elferdíteném az igazságodat
Csendben azért megjegyezném, hogy inkább maradj az időjárásnál, mert ez a része nem megy neked!
Hanem??! Akkor mégis mi volt a probléma??!Írd már ide!
Annyit azért tudnod kell, hogy ott voltam.
Nem szeretnélek eltántorítani a hozzászólásaidtó és elkeseríteni seml, de sajnos itt nem ez volt a probléma.
De nem akarom elmagyarázni a rendőrség által elsődlegesen megállapitott szituációt, mert nem látom értelmét, mert te már leírtad.
Hagyd a,fenébe, ostoba. Semmihez nem ért de beleszól hülyeségeket. Elég a műszaki vonatkoztatású hsz eket megnézni, mindenhol hülyeségeket állit aztán mindenki hülye csak neki szabad irni ha valaki rászól. 90-nél az öt méter teljesen kezelhetö a nagy többség számára, akinek nem az tartson többet. De ne kelljen már egy beszükült tudatu ember elképzelése szerint csinálni mindent.
De előtted a lehetőség , hogy felhomályosíts minket miképpen is legyen??!
Igen! Az elsőnek fékezni kellett valamiért, pl. egy róka szaladt át az úton , a többi pedig belerongyolt! Velem is volt már ilyen lefékeztem , mert az előttem menő elkanyarodott, és hátulról beledurrantott a csomagtartóba nekilökve engem az előttem állónak ! Szerinted normális az, hogy én megyek a lakott területen 60 körül, és elkerül +40-el??! Az országban 70körül volt halott novemberben!!! Megjött az esze valakinek is??? Ugyan már minek jött volna és honnan?? "Ahol nincs ott ne keress!"
Szerinted ennél a tömegesnél a köv.távolság miatt történt a baleset?
Mert gondolom te tisztában vagy vele, ezért közölsz bármit is?!
Plottert (nem a HarryPlottert) láttál?
Ne ez pont olyan, csak toll helyett olvasztott műanyaggal rajzol. A műanyag gyorsan kihűl, és kikeményedik.
Aztán a tárgy meg úgy lesz belőle, hogy rétegenként megrajzolja. Ezért csíkos.

Persze nem mindenkinek való, ez egyfajta megmunkálás, mint az esztergálás, szóval kell hozzá szaktudás, a anyagismeret, de nem is atomfizika, szóval ahogy régen a buherátoroknak az asztali eszterga volt az alap szerszámgép a műhelyben, úgy most ez, mivel mindenre IS használható.
Hát ez megpittyedt....
Max tiltani tud törölni még nem.
Azért törölt, mert egy nímand. Csak tolja a faszságát, ha kritizálja vki, egyből megbántódik.
na máma kár volt felkelni a löveghez Annak a sikerét ugyan is erősen befolyásolja, hogy felderítsenek a csapattársak. az első 3 percben 14-2- ős eredménynél nem sok esélyt hagytak kibontakozni meg is kérdeztem, hogy melyik a csapatunk, de már nem volt aki válaszoljon
Természetesen nem az érdemeided szeretném csorbítani mert nagyon szép a 7 kill, csak hogy ebben van két löveg ami igazából nem számít, mert a védelem nélkül hagyott löveg kiszolgáltatott, önmagát tankal megvédeni képtelen harci jármű. Tehát tankal löveget kilőni csupán egy tarkólövéses kivégzés.
Ha ezt leszámoljuk akkor csak 5 kill, persze az is nagyon szép eredmény
Hubazmeg..... téged töröltek
háé nem ám kicsi hiján 6 lett. Az utolsó nehéztankba belepumpáltam 5 lőszert, persze a megmaradt 21 hp-át sikerült a csapattársamnak elvennie tőle
Nem rossz..nem rossz
Szép munka!
Ez meg itt 7 kill,a frontvonalból,a kicsi leóval.Igaz nem mai,de pár napja volt.
Még valami: ez a "Zé"-nicknevű egyedet nem látom, mert töröltem.Többet nem bosszant fel a beírásaival.