Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudom sem megcáfolni, sem megerősíteni azt, amit állítasz, de szerintem te sem vagy abban a helyzetben, hogy ilyen messzemenő következtetést vonj le.
Nem gondolom, hogy az oroszok ilyen hülyék lennének, hogy előre lelőjék a poént.
(Ott a "gondolom" szó, tehát én csak véleményezem.)
Mivel a buzi jenkik ezt nem tudtál előre, ezért provokáltak a Fekete-tengeren, így azt sem tudhatják, hogy az oroszoknak van-e még valami a tarsolyban.
Törpe lives matter
Nem hülyék, de ez egy verseny. Manapság ez a fajta elektronikus hadviselés dívik, hogy játszák ki egymás elektronikus védelmét.
Az nyer, aki célba tud juttatni egy rakétát a látóhatár mögül.
Viszont most attól hogy az oroszok eldicsekedtek azzal hogy mijük van, biztos vagyok benne, hogy már megvan az ezt kivédő eszköz, szóval az oroszoknak kár volt ellőni ezt a trükköt, mert most találhatnak ki mást.
Gondolod, hogy ennyire hülyék a jenkik, hogy a radarzavarásra nem gondoltak?
Amúgy az orosz pilóta elég hülye lett volna a csöves tüzérség lőtávolságát megközelíteni, ha IGAZÁN rosszat akart volna.
(Arról ne beszéljünk, hogy az "automata" gépágyú is vak volt...)
Tanulságos példa a KSH magyar átlagjövedelem-számítási metódusáról:
Eeeez azért erős túlzás és orosz propaganda volt. Tudta zavarni az AEGIS rakéta elhárító rendszerét a hajónak. Kb. ennyi történt, erre építettek egy olyan történetet, hogy pár év múlva már egyenesen el is süllyedt a hajó a fejetlenségben és a hős oroszoknak kellett kimenteni a gyáva amerikaiakat, akik még össze is pisilték magukat az oroszok láttán
Az AEGIS egy radarokon alapuló, ballisztikus rakéta elhárító rakéta rendszer. A radarokat meg nem olyan nehéz közeli gépről zavarni. Kb. fél óra alatt pakolok össze a meglévő szabvány műszerezettségünkből ugyan ilyet, de ha az amcsik támadónak vették volna a fegyvertelen orosz gépet, és nem kerülték volna a konfliktust, abból az a gép nem került volna közel a hajóhoz, mert előbb fémforgácsot csinál belőle valamelyik automata gépágyú.
Erről beszélek....
Ez a személyes meggyőződésem a tapasztalataim alapján, semmi propaganda, de miért is lenne az, nem vagyok én ruszki, szerintem összetévesztesz valakivel
Az oroszoknak van olyan fegyverrendszere, amire az usa technika behajol, nem csak a 60-as években kifejlesztett Nyeva amivel Dani Zoltán lelőtte a "láthatatlan" lopakodót, hanem gondolok itt a repülőgépekre telepített zavaró rendszerükre, amivel lomot csináltak egy usa hadihajóból, amit úgy kellett bevontatni a kikötőbe.
baszki jártunk úgy az erdélyi túrán hogy mindkét alkalommal egy fasza patak mellett volt a szállásunk, aztán olyan szárazság volt hogy kiszáradt a patak aztán egy kettespet víz meg a baba seggtörlő volt a fürdőszoba
na ilyen esetben nagyon jó hogy nem pálik vörösre a picsa 30-35 óra ülés közben
Nadrágot kellett volna venni, nem meztelen seggel targoncázni
Á... nők kedvence a fingon füstölt kolbász!
Nem szellőztetni hanem időnként mosni kell.
Műbőr full szar, targoncán anno mindig használtam rongyot a seggem alá mert baszottul bepálott.
A birka bőr mindennel jobb
A fűthető ülés sehol nincs hozzá, az télen Kurva szar amikor kiszállsz a kocsiból
Amúgy ha nyáron megfordítom nagyon jó akkor is
Pl nyári túrán én a motor ülésre tettem. Nem izzad be úgy az ember segge mint a műbőrön
Kell!
Bazze...... A viragmintas a bogyoé.
Azt a fagurigás huzatot lehet meg kapni? Vagy birkabőrt?
Izomtrikót az üléstámlára raccing felirattal!
Te tenyleg alomvilagban elsz.
Jobb lesz ha a renyo szinekkel foglalkozol meg uleshuzatot valasztasz.
Látod, hogy eszed is elveszi a fanatizmus?
Hülye vagyok, most csak levelezgetett....