Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért tudok olyat aki azért...
Valószínűleg azzal van a probléma, ahogy kifejezted magad. Etnikai nézetei mindenkinek vannak, de ha megkér, egy fórumtárs arra hogy mellőzd ezt a hangnemet, akkor illene azt tenni! Szerintem senki sem azért jár ide, hogy beletapossanak a Lelki világába!
Te szerencsétlen, meg sem kell néznem az adatlapját ahhoz hogy sejtsem oka van amiért ezt írja, attól még a nigger az nigger.
Tesó! Nyálazd meg a bal herémet!
Mint az összes többi amelyik elegendö apanázst kapott
bogyó Fittyet hány a pénzre
A BECSÜLET
Éveken keresztül szidja a fideszt, majd beülne hozzájuk egy jó fizetett alibi pozícióba vagyonokért. Hogy nézne utánna a szemünkbe Vagy a tükörbe?
neked hajeszban soha nem volt d4d szedu szívó 2,4 ed volt. Az az egy japán autód volt Illetve a most 3 éves japán autód mi lehet azt nem tudom, de akármilyen buta is annyit sejtek, hogy valami francia török összeszereléssel, japán emblémával. Mert nagyjából ez lett a divat Aztán 1 sémára készül az összes autó ma már itt európaiaknak Ha az az autó buta akkor az összes 3 éves autó az Persze vizsgálni kellne a gazdáját nem e inkább ott van a baj
Ha megnéznéd az adatlapját te idióta akkor esetleg láthatnád a családját is rajta Bár HAB 3-as szinten azt sem várom el tőled ha látod is az adatlapját abból tudjál következtetni Akkor csak annyit tarts tiszteletben ha megkért valamire azt tartsd be.
saját magukat is annak hívják ahogy a cigányok is egymás között nem kedves roma/kapucsinó testvéremet mondanak.
vagy a náthás faszt szopkodná örömében
d4d volt nekem amikor te még a régivel jártál. Nem az akku volt a rossz, amikor jó kedve volt hidegen egyből indult amikor nem akkor harmadjára. Hibakód nem volt mert egy buta primitív szerkezet ahogy a mostani 3 éves japán autóm is az.
Majdnem jó a megoldás, de szerintem ennél egyszerűbb a dolog, a géppel a no parking vonal elé állt keresztbe a szürke gépnek amit le is zúzott, tehát ott parkolók vannak és azok elé tilos állni, mert nem tudnak kiállni a gépekkel a szabályosan parkoló autók. A tréleres azért a fűre állt, mert így tudott ráállni a gépre a vonórúddal. A csaj tudja, hogy amíg el nem indul az elszállító gép, addig övé a pálya.
Miért, nem nigger?
Azért ezt a niggerezést légyszi mellőzd. Legalább itt, legalább előttem.
Leírom szerintem mit csinált Csak a te kedvedért a 7-es besorolásodat tekintve még egyszer megnéztem a videót(szerintem te is tedd ezt.) Van egy parkoló. Legalább is egy parkolónak látszó hely felfestésekkel. Ezen keresztbe húzodik egy vörös vonal amire rá van írva,hogy "no parking" Nem vagyok angol tanár De szerintem azt jelentheti, hogy nem lehet oda parkolni Ettől függetlenül állt ott vagy 8-10 autó, de a lényeg az, hogy semminek útban nem voltak Fa cserje, meg bokor van a parkoló egyik felén semmijen szabad ki-be járást el nem zártak. Feltételezhetően a tréleres köcsög az mellől a fehér autó mellől húzta ki az afroamerika nő(mert ezt már így írjuk ugye helyesen ) autóját amelyiket lekoccolt amikor elszakította a keréklefogató hevedert Valószínűleg azért azzal az autóval kezdte, mert tolatva állt bent és az első futóműnél könyebb lehet rögzíteni az autót. Ehhez képest a tréleres autó, hogy elférjen felállt a gyepre azt tönkrebaxta azt Ítt a lényeg az, hogy nem volt indokolt a jármű elszállítása. Egy közteres simán kirak rá egy mikuláscsomaot csinál 2 fényképet nap,óra, perc, helyszín kamera rögzít azt jó az idő. Ezek a tréleres hiénák viszont abból pénzelnek ha szállíthatnak. Biztos van jogszabály ami ezt meg engedi nekik Ettől függetlenül itt és ez teljesen indokolatlan volt
A niggerribanc reakciojabol latszik, hogy alapbol leszarja az egyutteles szabalyait, tehat az elkovetes oka is szinte bizonyosan olyan volt, ami ezt mindenkepp, de a halara rugdosast is megerdemelte volna.
Erre te itt jossz azzal a gyenge dumaval, hogy nem kene, csak ha akadalyozza a forgalmat. Mi a faszomat mast csinalt a video szerint?
Hát nem tudom mekkora tartása lenne, ha kiajánlanának neki egy nettó 3 millás fizut Annyi lenne a dolga, hogy a házából hetente 2x átsétál a stadion irodájába megissza a titkárnője által főzött kávét, megmutatja magát,hogy lám azért néha a főnök is bejár ugye ez igénybe venne heti 2x 10 percet.
Bár bogyóba én bízok. Nem hinném, hogy eladná a lelkét a fideszcsicskáknak. A becsületet egy egyenes embernél nem lehet aprópénzre beváltani
Elküldené Őket az ajánlatukkal a halál náthás f.szára
Bánatomban saját magamat betonoznám bele az alapjába.
Az érzelmi csőd lenne.
Meglátnák, hogy milyen színű a verdája lehet kineveznék stadion igazgatónak
én ezt nem bírtam végigolvasni Kivonatold új magyar nyelven légyszi
Neked is ugyanazt a kérdést teszem fel " nem tudom, mi volt az előzmény lehet a csaj beparkolt valami oyan helyre ahol meggátolta a forgalmat nyílván akkor jogos a fellépés."
Te egy HAB 7-es szinten vagy tőled kicsit többet vártam
Mit nem tudtál ezen értelmezni ha már erre reagáltál? "nem tudom, mi volt az előzmény lehet a csaj beparkolt valami oyan helyre ahol meggátolta a forgalmat nyílván akkor jogos a fellépés." Bár HAB 1-esként neked bármit elnézek
Raepulne a hazikora, a tujakat is elnyelne, es szent viktor stadion lenne a neve.