Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kééép az nagyon ütőőőős!
From Hungary!!!! Dark power!!
Hi all.
Asszem ezt már ismeritek:
A Flash - a Flash - a Flash!!!!!
Kunmadaras power !
Utasnál már többször hallottam ilyet, közvetlen ismerösömtől is, de vezetés közben elaludni, ráadásul 240-nél...sötétben...nane....bar sötétben 240 olyan hogy nem rontja az életbenmaradási esélyeket az ha közben alszol
Azonban ha a magyar igazságügyi szakértők hozzáértését vesszük akkor érthető.
A baleset elötti sebességre a csúszás hosszából következtetnek, márpedig a szakértő szerint a gumin csúszás/fekezés nem lassít lényegesen jobban mint az oldalán csúszó motor (egy barátom indított eljárás tanulsága alapján)...ez azért egy kicsit vicces, így már kijöhet 240es sebesség.
thailandi hadsereg treningezik
Gyengébbek kedvéért...
Gyengébbek kedvéért a fejét kell nézni!
Pidig???
Hali! Én csak ehhez annyi tudok hozzá szóli,hogy volt már rá példa nálam is.
A barátnőm elaludt mögöttem, pidig nem vagyok egy hétvégi sofőr!
Sziasztok!

A következő nem túl hosszú storyt egy ismerősöm mesélte. Az eyik ismerősével esett meg - tehát a történet valódiságáért nem vállalok felelőséget, de mindenesetre elgondolkodtató- hogy 240el battyogott lefele a balcsira egy mezei hót egyenes főuton, éjjel, mikoris elaludt a motoron. Folyt. ismeretlen. Él. Hasonlót sem hallottam még.
És ez Suzuki Svift 1000-R
Emberünk igen kemény
Az a kamu, hogy ezzel etetik a népet a SBK magazinban.
besza*ás
Hali!

Az a kép hamis! Ráadásul anyira gyenge hamisítás, hogy kár beszélni róla.:)
András!

Van otthon Photoshop-od? (6-os, vagy annál újabb) Lemented a képet, amiröl azt írták, eredeti. Megnyitod a Photoshop-al, aztán rányomsz a Paths fülecskére. Mint láthatod, eleve van körbevágás a motor körül. Miért is van ez? Szerintem azér, mert öt csak úgy tették be a képbe. Mint írtam, van rajta egy Filter is, ez a Motion Blur effekt. Ezt onnan lehet megismerni, hogy a képet minden irányba elmossa, arra is, amerre halad az alany. Ez igazából meg nem így van.
Ez a motoros nem ott volt, helyette más lenne az eredeti fényképen. Ez tényleg így van. Csak úgy magától nem szokták körbevágni a motorosokat, ha nem csinálnak vele semmit. Szóval belenyúltak a képbe, ez biztos, az állásomat teszem rá.
De mindenki azt hisz , amit akar. Ez így helyes.
Én a józan paraszti észre hivatkozok....
Szerintem a srác az teljes mértékben ott volt csak az óra nem 315-öt mutatott hanem 135-öt és a számokat megcserélték... Van egy autópálya májer haverom és azt mondta hogy az az óra csak 199-ig mér tehát ebből ötlöttem ki a fenti gondolatot...
Nem is tudom elküldeni!
Az a baj, hogy nincs anyagom, amiböl dolgozzak, ezért csak ilyen gagyikat tudok csinálni!Sorry!
Dejó
Meggyőztél, tényleg kamu.